نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ابتدای و انتهای هفته جاری یا ماه جاری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    ابتدای و انتهای هفته جاری یا ماه جاری

    سلام دوستان

    حتما با jdf برای بدست اوردن تاریخ شمسی استفاده کرده اید.
    $timenow = time();  $date=jdate("Y/m/d",$timenow);



    میخواستم گزارش گیری ماهانه و هفتگی داشته باشم.برای همین نیاز دارم که بدانم تاریخی که امروز استخراج کردم ابتدا و انتهای هفته ان چه تاریخی می باشد.

    و همچنین ابتدا و انتهای ماه آن چه تاریخی می باشد.

    ممنون میشوم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ابتدای و انتهای هفته جاری یا ماه جاری

    فکر نمیکنم jdf همچین امکانی رو داشته باشه
    باید خودت دستی حساب کنی
    یه مشکل نسبتا مشابه داشتم میخاستم توی یک سایت تقویم نشون بدم باید انها و ابتدای هر ماه و روزای بینش رو میداشتم
    یه کلاس براش نوشتم تو گیت هاب گزاشتم هنوز وقت نکردم راهنماش رو بنویسم هرچند چیز پیچیده ای نیست دانلود کن شاید به کارت اومد

    https://github.com/Hretic/pcalendar

    تو فایل test.php روش استفادش هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ابتدای و انتهای هفته جاری یا ماه جاری

    متاسفانه نتونستم از فایلتون سردربیارم....



    یعنی واقعا هیشکی تابحال چنین کاری انجام نداده در php ?????

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ابتدای و انتهای هفته جاری یا ماه جاری

    تاریخت رو تبدیل کن به میلادی
    بعد 1 روز 1 روز بهش اضافه کن تبدیل کن به شمسی بعد روزش رو چک کن تا برسی به جمعه , اون روز میشه انتهای هفته
    برای ابتدای هفته هم به همین شکل فقط باید کم کنی تا به شنبه برسی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ابتدای و انتهای هفته جاری یا ماه جاری

    با توابع jdf تونستم بدست بیارم :


    //تاریخ امروز
    $date1=jdate("Y/m/d",time());
    echo $date1.'<br>'.'<br>';

    //محدوده روزهای هفته
    $w=jdate('w',time(),'','','en');
    $sw=jdate('Y/m/d', time() -($w*86400) );
    $ew=jdate('Y/m/d', time() +((6-$w)*86400) );
    echo $sw.'<br>'.$ew.'<br>'.'<br>';

    //بدست اوردن محدوده روزهای ماه
    $sm=jdate('Y/m/\0\1', time());
    $em=jdate('Y/m/t', time());
    echo $sm.'<br>'.$em.'<br>';

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن هفته جاری با LINQ
    نوشته شده توسط vbiman در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1395, 11:16 صبح
  2. رکورد هفته جاری در سی شارپ
    نوشته شده توسط reza11_2005 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1395, 13:26 عصر
  3. سوال: بدست آوردن محدوده هفته جاری pdc
    نوشته شده توسط royasaz_bam در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1390, 09:25 صبح
  4. سوال: چگونه می توان به روزهای هفته یا ماه دسترسی پیدا کنم؟
    نوشته شده توسط mohsen306 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1387, 14:19 عصر
  5. تاریخ روزهای هفته جاری و هفته های بعد
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 08:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •