نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    با سلام
    دوستان گرامی و عزیز.آیا امکان ارسال ایمیل در اکسس از طریق outlook وجود دارد؟
    منظورم اینه که یه سری داده از طریق یک کوئری از تیبل ها استخراج بشن و از طریق زدن دکمه،اطلاعات به صفحه ی outlook منتقل شده و بتوانیم ارسال کنیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    احتمالا این پرسش تکراری هست.

    وقتی میشه مستقیم ارسال کرد چه نیازی هست که اول برنامه outlook باز بشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    احتمالا این پرسش تکراری هست.

    وقتی میشه مستقیم ارسال کرد چه نیازی هست که اول برنامه outlook باز بشه؟
    بله ،قسمتیش تکراری بود.اما من میخوام یک سری رکورد های خاص ارسال بشه،نه یه متن ثابت یا اطلاعاتی که تابپ بشه.من یه کوئری دارم به نام q. میخوام وقتی دکمه ی ارسال رو زدم،اطلاعاتی که از طریق کوئری از بانک استخراج میشه ارسال بشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    فایل ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    نقل قول نوشته شده توسط linktaz مشاهده تاپیک
    بله ،قسمتیش تکراری بود.اما من میخوام یک سری رکورد های خاص ارسال بشه،نه یه متن ثابت یا اطلاعاتی که تابپ بشه.من یه کوئری دارم به نام q. میخوام وقتی دکمه ی ارسال رو زدم،اطلاعاتی که از طریق کوئری از بانک استخراج میشه ارسال بشه.
    ساختار کد ارسال ایمیل معین هست و ارتباطی به اینکه اطلاعات از کجا میاد نداره.
    این شما هستین که باید اطلاعات رو بهش معرفی کنین:
    DIM RS AS RECORDSET
    SET RS=CURRENTDB.OPENRECORDSET("SELECT ..... FROM ... WHERE ...")
    DO WHILE NOT RS.EOF
    With OutMail
    .To = RS("...")
    .CC = RS("...")
    .BCC = ""
    .Subject = RS("...")
    .Body = "Please review." & vbCrLf & vbCrLf & ActiveWorkbook.FullName
    .ReadReceiptRequested = True
    .Display 'or .Send
    End With
    RS.MOVENEXT
    LOOP


    در ضمن با DOCMD.SENDOBJECT هم میتونین ایمیل بفرستین.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    ساختار کد ارسال ایمیل معین هست و ارتباطی به اینکه اطلاعات از کجا میاد نداره.
    این شما هستین که باید اطلاعات رو بهش معرفی کنین:
    DIM RS AS RECORDSET
    SET RS=CURRENTDB.OPENRECORDSET("SELECT ..... FROM ... WHERE ...")
    DO WHILE NOT RS.EOF
    With OutMail
    .To = RS("...")
    .CC = RS("...")
    .BCC = ""
    .Subject = RS("...")
    .Body = "Please review." & vbCrLf & vbCrLf & ActiveWorkbook.FullName
    .ReadReceiptRequested = True
    .Display 'or .Send
    End With
    RS.MOVENEXT
    LOOP


    در ضمن با DOCMD.SENDOBJECT هم میتونین ایمیل بفرستین.
    بله.اما در قسمت Body،که میخوام چیزی رو بفرستم هیچی قبول نمیکنه و فقط میشه یه متن ثابت نوشت.مشکل من اینه.اگر هم نمونه آپلود شده رو مشاهده فرمائید من میخوام یک کوئری اجرا بشه و اطلاعاتش ارسال بشه.اما نمیدونم چطور اینکار انجام میشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    جناب mazoolagh منتظر راهنماییتون هستم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    اساتید گرامی
    با سلام
    با جستجوی فراوان در ایترنت تونستم این نمونه رو پیدا کنم که با شرایط درخواستی من مطابقت داره و نتیجه کوئری رو توی متن ایمیل میاره.(فایل پیوست رو واسه عزیزانی که نیاز دارند گذاشتم) فقط یه مشکلی برخوردم موقعی که ماژول رو به فایل خودم منتقل میکنم و کد ها رو روی دکمه ی خودم تعریف میکنم پیغام خطا میده.لازم به ذکره اصلا به کد ها دست نزدم.فقط جابجا کردم .علت این ارور چیه؟

    Untitled.png
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    اما در قسمت Body،که میخوام چیزی رو بفرستم هیچی قبول نمیکنه و فقط میشه یه متن ثابت نوشت.مشکل من اینه.
    خب این نشدنیه!
    یعنی اینکه فقط مقدار ثابت بگیره.
    قطعا عبارتی که برای BODY میفرستین اشکال داره.

    در مورد خطایی که تصویرش رو گذاشتین؛
    شما برای تعریف آبجکتهایی که ذاتی اکسس نیستن دو راه دارین :
    1- رفرنس لازم رو معرفی کنین - قبل از اجرای کد باید انجام بشه
    Dim OLA As Outlook.Application
    Set OLA=Outlook.Application
    Dim OLM As Outlook.MailItem
    Set OLM=OLA.CreateItem(olMailItem)


    2- از اکسس بخواین در هنگام اجرا اون آبجکت رو بسازه
    Dim OLA As Object
    Set OLA=CreateObject("Outlook.Application")
    Dim OLM As Object
    Set OLM=OLA.CreateItem(0)

    در هر دو حالت لازمه که کمپوننت مورد نیاز روی سیستم نصب باشه

    این خطا به این برمیگرده که کد براساس رفرنس دهی نوشته شده و لازمه شما در برنامه تون این رفرنس رو لحاظ کنین.
    در این حالت رفرنس باید به برنامه OUTLOOK باشه.
    1.png
    جالبه که در نمونه اولی که شما پیوست کرده بودین این رفرنس بود!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    یک نمونه پیوست میکنم که هر دو روش در اون پیاده شده و بنابراین رفرنس به OUTLOOK هم داره

    Public Function SendMail_1(ByVal xTO As String, _
    Optional ByVal xCC As String = "", _
    Optional ByVal xBCC As String = "", _
    Optional ByVal xSUBJECT As String = "", _
    Optional ByVal xBODY As String = "") As Boolean
    On Error GoTo ErrorHandler
    Dim OLA As outlook.Application
    Set OLA = outlook.Application
    Dim OLM As outlook.MailItem
    Set OLM = OLA.CreateItem(olMailItem)
    OLM.To = xTO
    OLM.Subject = xSUBJECT
    OLM.CC = xCC
    OLM.BCC = xBCC
    'OLM.BodyFormat = olFormatPlain
    OLM.Body = xBODY
    OLM.Send
    SendMail_1 = True
    Exit Function
    ErrorHandler:
    SendMail_1 = False
    End Function


    Public Function SendMail_2(ByVal xTO As String, _
    Optional ByVal xCC As String = "", _
    Optional ByVal xBCC As String = "", _
    Optional ByVal xSUBJECT As String = "", _
    Optional ByVal xBODY As String = "") As Boolean
    On Error GoTo ErrorHandler
    Dim OLA As Object
    Set OLA = CreateObject("Outlook.Application")
    Dim OLM As Object
    Set OLM = OLA.CreateItem(0)
    OLM.To = xTO
    OLM.Subject = xSUBJECT
    OLM.CC = xCC
    OLM.BCC = xBCC
    'OLM.BodyFormat = olFormatPlain
    OLM.Body = xBODY
    OLM.Send
    SendMail_2 = True
    Exit Function
    ErrorHandler:
    SendMail_2 = False
    End Function


    Public Function SendByID(ID As Long) As Boolean
    On Error GoTo ErrorHandler
    Dim RS As Recordset
    Set RS = CurrentDb.OpenRecordset("SELECT * FROM MAIL WHERE ID=" & ID)
    RS.Edit
    Dim v As Variant
    RS("SENT") = SendMail_2(RS("EMAIL"), , , RS("SUBJECT"), RS("BODY"))
    RS("TIMESTAMP") = Now
    RS.Update
    RS.Close
    Set RS = Nothing
    SendByID = True
    Exit Function
    ErrorHandler:
    SendByID = False
    End Function

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    خب به سلامتی مدیریت پیوست فایل فعلا برای من کار نمیکنه!
    تصویر دیتا نمونه رو میگذارم

    2.png

    3.png

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: ارسال ایمیل در اکسس از طریق Outlook

    بسیار عالی بود.متشکرم.مشکل حل شد.امیدوارم به کار دوستان هم بیاد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1393, 13:32 عصر
  2. سوال: امکان ارسال اخبار در سایت از طریق ایمیل
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1391, 15:50 عصر
  3. مشکل ارسال ایمیل های ارسالی از طریق برنامه
    نوشته شده توسط marzban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 مرداد 1386, 11:51 صبح
  4. OLE - کار در اکسس از طریق VB
    نوشته شده توسط smderfan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1385, 12:52 عصر
  5. ایجا جدول در اکسس از طریق VB
    نوشته شده توسط hbi در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 25
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 01:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •