نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال ایمیل html در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question ارسال ایمیل html در سی شارپ

    با سلام.
    دوستان من با سی شارپ ایمیل ارسال میکنم. ایمیل html رو با موفقیت ارسال میکنم. اما یه مشکلی که هست اینه که اگه متن داخلش عکس باشه تصویر تو ایمیل دیده نمیشه.متن ایمیل به صورت زیر ارسال میشه:

    کد HTML:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"><HTML><HEAD><META content="text/html; charset=unicode" http-equiv=Content-Type><META name=GENERATOR content="MSHTML 11.00.10570.1001"></HEAD><BODY><P>this is test <STRONG><FONT color=lime>Text</FONT></STRONG> .</P><P><IMG src="C:\Users\ramin\Desktop\1.jpg"></P></BODY></HTML>
    ولی خب چون این آدرس ( <IMG src="C:\Users\ramin\Desktop\1.jpg"> )محلی سیستم منه تو ایمیل این تصویر دیده نمیشه. ممنون میشم راهنمایی کنید در این مورد.

    اینم روش ارسال منه با ایمیل


    try
    {
    MailMessage mail = new MailMessage();
    SmtpClient SmtpServer = new SmtpClient(txtSmtpServer.Text);
    mail.From = new MailAddress("ramin.mor47@gmail.com","شرکت تست");
    mail.To.Add(txtTo.Text);
    mail.Subject = txtSubject.Text;
    mail.IsBodyHtml = true;
    mail.Body = htmlEditor1.Html;
    Attachment at = new Attachment(@"C:\Users\ramin\Desktop\Book1.xlsx");
    mail.Attachments.Add(at);
    //mail.Attachments=
    SmtpServer.Port =int.Parse(txtPortServer.Text) ;
    SmtpServer.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(txtUserServer.Text, txtPasswordServer.Text);
    SmtpServer.EnableSsl = true;
    SmtpServer.Send(mail);
    MessageBox.Show("mail Send");
    txtSubject.Text = htmlEditor1.Html;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ارسال ایمیل html در سی شارپ

    سلام
    الان مشکل مشخص نیست، یعنی شما می خواید عکس رو از یک آدرس محلی ارسال کنید؟ خب قاعدتا نمیشه و باید روی اینترنت باشه. اگه مشکل این نیست که بیشتر توضیح بدید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال ایمیل html در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    الان مشکل مشخص نیست، یعنی شما می خواید عکس رو از یک آدرس محلی ارسال کنید؟ خب قاعدتا نمیشه و باید روی اینترنت باشه. اگه مشکل این نیست که بیشتر توضیح بدید.
    آره دقیقا مشکلم اینه. یه ویرایشگر متن دارم که میشه تو متن هم عکس گذاشت . حالا وقتی کاربر متنی تایپ میکنه ممکنه تصویری رو هم درج کنه . مشکل من همینه. که چطوری تصویر داخل متن رو هم بشه ارسال کرد.

  4. #4

    نقل قول: ارسال ایمیل html در سی شارپ

    چه ویرایشگری استفاده میکنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال ایمیل html در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    چه ویرایشگری استفاده میکنید؟
    با کامپوننت آماده YARTE که خروجی اچ تی ام ال هم میده.اگه نداشتین بفرمایید براتون ارسال کنم.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ارسال ایمیل html در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    آره دقیقا مشکلم اینه. یه ویرایشگر متن دارم که میشه تو متن هم عکس گذاشت . حالا وقتی کاربر متنی تایپ میکنه ممکنه تصویری رو هم درج کنه . مشکل من همینه. که چطوری تصویر داخل متن رو هم بشه ارسال کرد.
    با سلام
    وقتی شما از عکس استفاده میکنید تگ IMG رو ایجاد میکنه و دریافت عکسش هم بوسیله Inputbox هست، یعنی URL اینترنتی باید بهش بدید! اگر منظورش Open کردن عکس از PC بود خب بجای Inputbox از OpenFileDialog استفاده میکرد
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال ایمیل html در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    وقتی شما از عکس استفاده میکنید تگ IMG رو ایجاد میکنه و دریافت عکسش هم بوسیله Inputbox هست، یعنی URL اینترنتی باید بهش بدید! اگر منظورش Open کردن عکس از PC بود خب بجای Inputbox از OpenFileDialog استفاده میکرد
    موفق باشید
    پس راهی نیست برا این مورد مگه اینکه خودم تو کد اچ تی ام ال قبل از ارسال سرچ کنم و تمام عکسهارو بگیرم و در یه هاست شخصی آپلود کنم. و لینک مستقیم رو بجای آدرس محلی فایل بنویسم. این روش درسته؟

  8. #8

    نقل قول: ارسال ایمیل html در سی شارپ

    لینک زیر را ببینید
    https://en.wikipedia.org/wiki/Data_URI_scheme

    تست کنید اگر جواب داد ، میتونید سورس ادیتور را طوری تغییر بدید که به جای لینک، دیتا قرار بده.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال ایمیل html در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    لینک زیر را ببینید
    https://en.wikipedia.org/wiki/Data_URI_scheme

    تست کنید اگر جواب داد ، میتونید سورس ادیتور را طوری تغییر بدید که به جای لینک، دیتا قرار بده.
    جالبه حتما تستش میکنم. فقط یه مورد من با regix تا حالا کار نکردم چطور میتونم تگ های img رو بگیرم .البته کل تگ همراه با مسیر فایل.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال ایمیل html در سی شارپ

    یکی پیدا کردم گفتم بزارم دوستان هم استفاده کنن برای پیدا کردن تگ های خاص در رشته های html


    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var a = GetImagesInHTMLString("<html><head></head><body><div><img src ='c:\\newfolder\\a.jpg' /><div><img src ='c:\\newfolder\\b.jpg' /><img src ='c:\\newfolder\\c.jpg'/></div></div><img src ='c:\\newfolder\\d.jpg'/></body></html>");
    foreach (var item in a)
    {
    MessageBox.Show(item.ToString());
    }

    }
    private List<string> GetImagesInHTMLString(string htmlString)
    {
    List<string> images = new List<string>();
    string pattern = @"<(img)\b[^>]*>";


    Regex rgx = new Regex(pattern, RegexOptions.IgnoreCase);
    MatchCollection matches = rgx.Matches(htmlString);


    for (int i = 0, l = matches.Count; i < l; i++)
    {
    images.Add(matches[i].Value);
    }


    return images;
    }

    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : یک شنبه 02 اردیبهشت 1397 در 08:05 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ارسال ایمیل با کد سی شارپ
    نوشته شده توسط unicloob در بخش C#‎‎
    پاسخ: 50
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395, 09:41 صبح
  2. کار با صفحات html در سی شارپ
    نوشته شده توسط mohsen86 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1391, 20:42 عصر
  3. سوال: ارسال ایمیل با کد سی شارپ
    نوشته شده توسط unicloob در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 شهریور 1390, 12:49 عصر
  4. حرفه ای: ارسال پیام کوتاه در سی شارپ
    نوشته شده توسط gerdioz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آذر 1389, 21:34 عصر
  5. ارسال ایمیل از طریق سی شارپ
    نوشته شده توسط hamedgh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 مهر 1386, 17:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •