نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطای multitax

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    خطای multidex

    ™:
    سلام. خطای multidex برای چیه. وقتی کتابخانه onesignal رو نصب می کنم این خطا می ده.
    اگر multitaxenabled true کنم. اجرا می شه اما پس از نصب پیغام برنامه متوقف شد می ده.
    اندروید استودیو
    آخرین ویرایش به وسیله dkhatibi : سه شنبه 28 فروردین 1397 در 23:44 عصر

  2. #2

    نقل قول: خطای multidex

    نقل قول نوشته شده توسط dkhatibi مشاهده تاپیک
    ™:
    سلام. خطای multidex برای چیه. وقتی کتابخانه onesignal رو نصب می کنم این خطا می ده.
    اگر multitaxenabled true کنم. اجرا می شه اما پس از نصب پیغام برنامه متوقف شد می ده.
    اندروید استودیو
    اولش عنوان تاپیک دیدم فکر کردم سوال حسابداری داری میخواهید مالیات حساب کنید
    البته مزاح بود به دل نگیرید...
    وقتی فایل apk می سازید سورسها به dex فایل ترجمه میشن و resource & native code هم به zip فایل apk ملحق میشن.
    این کدهارو تو build.gradle امتحان کن یادم چند وقت پیش تو لایبرری های گوگل مپ اشکال داشتم.

    dexOptions {
    preDexLibraries = false
    }

    afterEvaluate {
    tasks.matching {
    it.name.startsWith('dex')
    }.each { dx ->
    if (dx.additionalParameters == null) {
    dx.additionalParameters = ['--multi-dex']
    } else {
    dx.additionalParameters += '--multi-dex'
    }
    }
    }

    و البته اون multiDexEnabled روهم پاک کن!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    نقل قول: خطای multitax

    با multidexenabled true حل شد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: خطای multidex

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    وقتی فایل apk می سازید سورسها به dex فایل ترجمه میشن و resource & native code هم به zip فایل apk ملحق میشن.
    این کدهارو تو build.gradle امتحان کن یادم چند وقت پیش تو لایبرری های گوگل مپ اشکال داشتم.

    dexOptions {
    preDexLibraries = false
    }

    afterEvaluate {
    tasks.matching {
    it.name.startsWith('dex')
    }.each { dx ->
    if (dx.additionalParameters == null) {
    dx.additionalParameters = ['--multi-dex']
    } else {
    dx.additionalParameters += '--multi-dex'
    }
    }
    }

    و البته اون multiDexEnabled روهم پاک کن!
    درود منم همین مشکل شما رو برخورد کردم
    وقتی کتابخانه گوگل مپ
    implementation 'com.google.android.gms:play-services:12.0.1'
    رو به پروژه اضافه میکنم این خطا ظاهر میشه که برای حل مشکل اومدم این کتابخانه رو اضافه کردم و سپس در قسمت دیباگ کانفیگ این دستور رو اضافه کردم
    implementation 'com.android.support:multidex:1.0.3'
    in defaultConfig & release > multiDexEnabled true
    مشکل حل شد اما روش شما انگار متفاوته ...میشه تفاوت این روش با روش کدنویسی که گفتید رو ذکر کنید یا تفاوتی ندارن ؟
    متاسفانه خیلی جاها گفته شده با فعال کردن multiDexEnabled حجم برنامه هم افزایش پیدامیکنه...نمیشه این مساله افزایش حجم اضافی رخ نده در این حالت ؟

  5. #5

    نقل قول: خطای multitax

    با اجازه از اساتید باید بگم که multidex ربطی به کتابخانه خاصی نداره و با یه سرچ انگلیسی متوجه میشید وقتی که تعداد کتابخونه ها زیاد بشه و حجم متداهی انها از 64KB بیشتر بشه اخطار میده و باید از تنظیمات multidex نیز استفاده کرد که چشم چوشی کنه و ربطی به کتابخونه خاصی نداره اینم لینک منبع اصلی :
    https://developer.android.com/studio/build/multidex


    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: خطای multidex

    که البته این هم کامل درسته و جزیی از اون قسمتی هست که گفتم ولی مربوظ به کتابخانه خاصی نیست

  7. #7

    نقل قول: خطای multidex

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    درود منم همین مشکل شما رو برخورد کردم
    وقتی کتابخانه گوگل مپ
    implementation 'com.google.android.gms:play-services:12.0.1'
    رو به پروژه اضافه میکنم این خطا ظاهر میشه که برای حل مشکل اومدم این کتابخانه رو اضافه کردم و سپس در قسمت دیباگ کانفیگ این دستور رو اضافه کردم
    implementation 'com.android.support:multidex:1.0.3'
    in defaultConfig & release > multiDexEnabled true
    مشکل حل شد اما روش شما انگار متفاوته ...میشه تفاوت این روش با روش کدنویسی که گفتید رو ذکر کنید یا تفاوتی ندارن ؟
    متاسفانه خیلی جاها گفته شده با فعال کردن multiDexEnabled حجم برنامه هم افزایش پیدامیکنه...نمیشه این مساله افزایش حجم اضافی رخ نده در این حالت ؟

    نه روش همینی هست که شما هم استفاده کردید فقط با روشی که من گفتم در زمان Build کردن پروژه خاصیت multiDex اضافه میشه!
    و درباره افزایش حجم هم درست که افزایش میده حجم apk را ولی شاید در حد یک مگ یا حتی کمتر از یک مگ هست معمولا!
    اگر افزایش ناگهانی حجم apk را دارید از منوی Build گرینه analyze apk را انتخاب کنید..! و جزئیات برنامه تون را ببنید
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : چهارشنبه 17 مرداد 1397 در 11:44 صبح

  8. #8

    نقل قول: خطای multitax

    سلام
    من از سرویس onesignal استفاده میکردم
    ولی الان سایتش بالا نمیاد
    توی اپ هم خطا میده
    بدلیل تحریم
    میخواستم بدونم الان چه سرویسی بهترین گزینه هست
    سایت های ایرانی هم هستن ولی کدومشون بهتره
    اگه میشه چند سایت معرفی کنین ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. رفع خطای (بی ربط) !Out of memory
    نوشته شده توسط ع.م.خ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1384, 12:09 عصر
  2. رفع خطای برنامه
    نوشته شده توسط mohammad6 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 18:36 عصر
  3. خطای calss dose nat support
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 شهریور 1382, 17:24 عصر
  4. خطای برنامه در جایی که sql serverنصب نیست
    نوشته شده توسط jannati در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1382, 01:21 صبح
  5. خطای Cgi TimeOut در دلفی(روش زیاد کردنTimeOut سرور در دلفی؟)
    نوشته شده توسط anoush در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •