نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

  1. #1

    فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    سلام من یک کمبو دارم که بصورت شکل زیر قابل انتخاب چند ایتم

    11.PNG

    ایتم های انتخابی بصورت یک ارایه که به این صورت نشون میده (11, 14, 1, 2)
    حلا چطوری متونم با linq فیلتر کنم برا اساس این ایتم ها
    ممکن ایتم انتخابی 1عدد باشه ممکن 6 عدد باشد

  2. #2

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی


  3. #3

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    ممنون دوست خوب ولی من نمیخوام داخل لیست جستجو کنم من مخوام داخل دیتا بیس بگردم و فیلتر کنم

  4. #4

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    اگر به تاپیکی که لینک دادم نگاه میکردید متوجه میشدید دقیقا سوالی مثل سوال شما پرسیده شده.
    یک لیست از آیدی موارد انتخابی بسازید و در شرط کوئری از متد contains مربوط به همین لیست استفاده کنید.

  5. #5

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    من الان این کار انجام دادم
    Advertisements.Where(c => listOfCategoryId.Contains(c.CategoryId))

    ولی وقتی نتجه گذارش میبینم میاد فقط ایتم 0 لیست فیلتر مکنه و بقیه ایتم ها فیلتر نمیکنه
    یعنی اگه داخل لیست ما دوتا ایتم داسته باشم ایدم دوم را اطلاعاتش نمیاره
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 29 فروردین 1397 در 14:08 عصر

  6. #6

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    کد خودتون چیه؟

  7. #7

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی


    public partial class Form1 : Form
    {
    public static Database1Entities1 db = new Database1Entities1();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private List<string> Areaali;





    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Areaali = Comboit.Text.Split(',').ToList();


    dataGridView1.DataSource = db.Tables.Where(x => Areaali.Contains(x.mas)).ToList();




    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {




    dataGridView1.DataSource = db.Tables.ToList();
    }


    }





    این فایل پروژه
    http://s8.picofile.com/file/83239994...sApp1.rar.html

  8. #8

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    ستون nchar هست که باعث مشکل میشه(spaceهای اضافی). نوع ستون رو به nvarchar تبدیل و مقادیر رکوردها رو اصلاح کنید.
    ولی بهتر این هست که یک جدول برای مناطق داشته باشید و از آیدی اون در جدول دیگر استفاده کنید تا به این مشکلات برنخورید. کمبو را هم از جدول مناطق پر کنید و آیدی عناصر انتخابی را بدست آورده و در کوئری استفاده کنید.

  9. #9

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    نوع ستون رو به nvarchar تبدیل کردم نیمتونم ایدی ذخیره کنم باید متن ذخیره کنم
    ولی بازم عمل فیلتر انجام نمیشه

  10. #10

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    ... نیمتونم ایدی ذخیره کنم باید متن ذخیره کنم


    چرا نمیتونید؟

  11. #11

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    استاد عزیز داخل Where چطوری نال بودنش برسی کنیم کخ با خطا درصورت نال بودن بر نخوریم

  12. #12

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    استاد عزیز داخل Where چطوری نال بودنش برسی کنیم کخ با خطا درصورت نال بودن بر نخوریم
    اگر منظورت null بودن لیست موارد انتخابی هست که با یک شرط if قبل از کوئری میتونید چک کنید.

    اگر null بودن x.mas منظورت هست باید دو حالت null بودن یا نبودن رو در نظر بگیرید
    Where(x => x.mas==null || Areaali.Contains(x.mas))

  13. #13

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    اگر منظورت null بودن لیست موارد انتخابی هست که با یک شرط if قبل از کوئری میتونید چک کنید.

    اگر null بودن x.mas منظورت هست باید دو حالت null بودن یا نبودن رو در نظر بگیرید
    Where(x => x.mas==null || Areaali.Contains(x.mas))
    منظور از
    null
    بودن یعنی لیست خالی و کابر چیزی انتخاب نکرده پس باید همه موارد را بیاره و شرط اعمال نشه

  14. #14

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    منظور از
    null
    بودن یعنی لیست خالی و کابر چیزی انتخاب نکرده پس باید همه موارد را بیاره و شرط اعمال نشه
    روش اول آموزش زیر
    https://barnamenevis.org/showthread.p...4%D8%AF%D9%87)

  15. #15

    نقل قول: فیلتر کردن بر اساس ایتم های انتخابی

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ممنون ولی اینطوری باید اگه 20 فیلد داشته باشیم باید 20 شرط هم بزاریم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: جستجو بر اساس ایتم های انتخابی(cheak box) در #C
    نوشته شده توسط network230 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1390, 11:58 صبح
  2. فیلتر کردن بر اساس چند آیتم
    نوشته شده توسط msnooran در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 02 آبان 1389, 23:50 عصر
  3. جستجو بر اساس ایتم های انتخابی کاربر
    نوشته شده توسط ShimaSh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 09:09 صبح
  4. فیلتر کردن بر اساس کاراکتر
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 29 مهر 1384, 12:29 عصر
  5. فیلتر کردن بر اساس دو فیلد با رابط منطقی AND
    نوشته شده توسط maisam_ok در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 15:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •