نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال Enter در webbrowser

  1. #1

    ارسال Enter در webbrowser

    سلام دوستان توی این سایت خیلی جستجو کردم اما متاسفانه به نتیجه مطلوبی در مورد استفاد از اینتر یا کلیک بر روی دکمه نتیجه خاصی ندیدم اگه ممکنه برای لاگین در سایتی که سورس اون پیوست کردم کمک بفرمایید .

    ممنونم

    دانلود

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: ارسال Enter در webbrowser

    بیا نمونه هاش اینجاست

    چون با گوشی هستم و نمیتونم تست کنم خودت دیگه برسی کن، اگر حل شد مشکلت که هیچی و اگر نه بگو تا درستش کنم
    http://www.vbforums.com/showthread.p...ntrol-RESOLVED
    http://www.vbforums.com/showthread.p...-Enter-Command
    https://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1629773

  3. #3

    نقل قول: ارسال Enter در webbrowser

    ممنونم اگه میشد سورسه کامل کنید ممنون میشدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ارسال Enter در webbrowser

    اول باید با استفاده از id یا class یا از طریق والدها به عنصر مورد نظر برسی بعد تابع click رو فراخوانی کنی.
    مثلا اگه id داره:
    WebBrowser1.Document.getElementById("send").click(  )

  5. #5

    نقل قول: ارسال Enter در webbrowser

    باید توی پرانتز جلوی click آیدی دکمه رو بنویسی ؟ یا ایدی تکست باکسی که میخوایم عمل اینتر روش انجام بشه
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz3363 : دوشنبه 03 اردیبهشت 1397 در 08:50 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ارسال Enter در webbrowser

    خیر
    به جای کلمه send باید نوشته بشه
    البته اون تابه فقط زمانی جواب میده که عنصر آیدی داشته باشه
    ولی اکثر مواقع باید با sibling, parent, child به هدف برسی
    در مورد تک تکشون تحقیق کن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: ارسال Enter در webbrowser

    نقل قول نوشته شده توسط SlowCode مشاهده تاپیک
    اول باید با استفاده از id یا class یا از طریق والدها به عنصر مورد نظر برسی بعد تابع click رو فراخوانی کنی.
    مثلا اگه id داره:
    WebBrowser1.Document.getElementById("send").click(  )

    سلام ببخشید جناب اسلوکد من بخوام برای کد زیر از خط بالا که شما نوشتی استفاده کنم چطور باید بزنم



    <input type="button" class="send" onclick="blogsky.ajax.commentSubmit(this, event, 3);" value=" ارسال " style="float:left">



    id SEND هستش

    برای بخش نظرات بلگ اسکای هستش ممنون میشم راهنمایی کنید

    یه سوالم داشتم بخوام محتویات 1 لیست باکس را تو 4 تا لیست باکس تقسیم کنم چیکار کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. ارسال پیام در برنامه سرور کلاینت
    نوشته شده توسط Microsoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1395, 10:55 صبح
  2. فرم Enter Line ارسال sms در اندروید
    نوشته شده توسط o0o0okay در بخش Android Studio
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 12 دی 1393, 17:26 عصر
  3. تابع API ارسال پیام در شبکه
    نوشته شده توسط SADAF در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 مهر 1382, 11:38 صبح
  4. مشکل ارسال key به webbrowser دلفی
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مهر 1382, 21:15 عصر
  5. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •