نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ویرایش اطلاعات دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Net
    پست
    126

    ویرایش اطلاعات دیتابیس

    سلام
    میخوام دستور UPDATE بنویسم که اطلاعات دیتابیس رو به صورت فرم SELECT کنم و بعد ویرایش کنم
    کد نوشتم ولی فقط سطر اخر رو ویرایش میکنه و سطرهای دیگه ویرایش نمیشن
    کسی میتونه بگه به چه صورت باید این کار انجام بدم
    یک هفته وقتم و گرفت ممنون میشم
    اینم کدی که نوشتم فقط ردیف اخر ویرایش میکنه
    <?php
    mysql_connect("localhost", "root", "usbw") or die("Connection Failed");
    mysql_select_db("school")or die("Connection Failed");

    $query =mysql_query( "SELECT * FROM dars ");
    ?>
    <form method="post" name="update" action="2.php" />

    <?php
    if (mysql_num_rows($query) > 0)
    {
    while ($row = mysql_fetch_array($query))
    {

    ?>
    Name:
    <input type="hidden" name="darsid" value="<?php echo $row['darsid'] ?>" />
    <input type="text" name="sal" value="<?php echo $row['sal'] ; ?>" />
    <input type="text" name="major" value="<?php echo $row['major'] ; ?>" />
    <input type="text" name="type2" value="<?php echo $row['type2']; ?>"/>
    <input type="text" name="type" value="<?php echo $row['type'] ;?>"/>
    <input type="text" name="title" value="<?php echo $row['title']; ?>"/>
    <input type="text" name="vahed" value="<?php echo $row['vahed'] ; ?>"/>
    <input type="text" name="nimsal" value="<?php echo $row['nimsal']; ?>"/>

    <?php
    echo "<br>";
    }
    }
    ?>
    <input type="submit" name="edit" value="edit" />
    </form>

    <?php

    if(isset($_POST['edit']))
    {
    $id=$_POST['darsid'];
    $sal=$_POST['sal'];
    $major=$_POST['major'];
    $type2=$_POST['type2'];
    $type=$_POST['type'];
    $title=$_POST['title'];
    $vahed=$_POST['vahed'];
    $nimsal=$_POST['nimsal'];

    for ($i = 0; $i < count($id); $i++) {

    $sql2=mysql_query("Update dars set
    sal='$sal',major='$major',type2='$type2',type='$ty pe',title='$title',vahed='$vahed',nimsal='$nimsal'
    Where darsid='$id' ");

    }
    }
    ?>

    آخرین ویرایش به وسیله shahin69 : جمعه 31 فروردین 1397 در 11:10 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ویرایش اطلاعات دیتابیس

    مشکل از نام فیلد هاته که یکسانه ..... به طور خلاصه شما اگه 100 تا فیلد داشته باشی با نام یکسان وقتی تو فرم ارسالشون کنی فقط یدونه که آخری باشه ارسال میشه

    توی کدی که میخای دیتبیاس بریزی قبلش var_dump($_POST) بزار که ببینی چی داره ارسال میشه برات

    راهش اینه که نام رو به صورت آرایه بزاری
    name="darsid[]"

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Net
    پست
    126

    نقل قول: ویرایش اطلاعات دیتابیس

    ممنون نام به صورت ارایه هم گذاشتم ولی جواب نداد

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ویرایش اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط sonicuser در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1394, 22:01 عصر
  2. ارور در هنگام ویرایش اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط eletcomp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 آذر 1393, 23:08 عصر
  3. ویرایش اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط arash ka در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1393, 21:48 عصر
  4. ويرايش اطلاعات ديتابيس
    نوشته شده توسط 011198 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 آذر 1392, 02:28 صبح
  5. مشکل با حذف و ویرایش اطلاعات دیتابیس (اکسس)
    نوشته شده توسط alasht در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1389, 23:51 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •