نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نیاز به منبع برای یادگیری جاوا

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار shayanboy2
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    85

    نیاز به منبع برای یادگیری جاوا

    دوستان... در حال حاضر از سایت سکان اکادمی در حال یادگیری هستم.. همچنین 23 قسمت ویدیو از استاد کلامی هریس دانلود کردم که کلا یه مجموه 23 قسمتی بود... لطفا چند تا منبع به درد بخور فارسی به من معرفی بکنید که بتونم زود تر جلو برم...من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم و میدونم کلی کار برای انجام هست... من منابعی نیاز دارم که واقعا به دردم بخورن و فایل های PDF نصف نیمه به کارم نمیان چون فکر میکنم این مباحث توی همون فایل های ویدویی که خریداری کردم باشن... توی اینترنت کلی کتاب فارسی اموز جاوا هست اما نمیدونم کدوم بهترن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: نیاز به منبع برای یادگیری جاوا

    فکر نمیکنم منبع فارسی و کامل و بدرد بخور وجود داشته باشه به جز ترجمه کتب خارجی که قبلا در این انجمن مطرح شده و کافیه جستجو کنید.
    سایت های آموزش جاوا به زبان فارسی هیچ کدوم کامل نیستند و هر کدوم تعدادی از مطالبی که به نظرشون کاربردی تر اومده رو پوشش دادند. هر چند نمیشه بهشون خرده گرفت چون جاوا خیلی وسیع هست و بعید میدونم کسی بتونه تمامش رو پوشش بده و لازمه مبحث به مبحث سرچ کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار shayanboy2
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    85

    نقل قول: نیاز به منبع برای یادگیری جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    فکر نمیکنم منبع فارسی و کامل و بدرد بخور وجود داشته باشه به جز ترجمه کتب خارجی که قبلا در این انجمن مطرح شده و کافیه جستجو کنید.
    سایت های آموزش جاوا به زبان فارسی هیچ کدوم کامل نیستند و هر کدوم تعدادی از مطالبی که به نظرشون کاربردی تر اومده رو پوشش دادند. هر چند نمیشه بهشون خرده گرفت چون جاوا خیلی وسیع هست و بعید میدونم کسی بتونه تمامش رو پوشش بده و لازمه مبحث به مبحث سرچ کنید.
    ممنون... اخه چند تا کتاب فارسی هم توی سایت های فروش کتاب دیدم... یعنی اون ها هم نمیتونن کار ساز باشن؟ من به زبان فرانسه مسلط هستم اما زبان انگلیسیم خیلی خوب نیست... ممنون میشم اگه همون کتاب های ترجمه شده هم بهم معرفی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: نیاز به منبع برای یادگیری جاوا

    قبلا در انجمن مطرح شده. برای نمونه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?525000
    https://barnamenevis.org/showthread.php?523423
    https://barnamenevis.org/showthread.php?466261

    یا کتاب جاوا به زبان ساده هم بعضیا پیشنهاد داده بودن. ولی به هر حال هیچ کدوم کامل به معنای واقعی نیستن. همچنین زبان انگلیسی لازمه و جستجو در مطالب و مستندات آنلاین هم لازمه.

    همه اینها با هم لازمه.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1396
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    14

    نقل قول: نیاز به منبع برای یادگیری جاوا

    سلام منبع رایگان وخیلی عالی دوره آموزش جاوا در سایت جاواکاپ

تاپیک های مشابه

  1. نیاز به یه برنامه نویس جاوا برای پروژه دانشجویی مقطع کارشناسی ارشد
    نوشته شده توسط mohsendubai در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 تیر 1393, 14:11 عصر
  2. منبع برای یادگیری گرافبک جاوا
    نوشته شده توسط D_felfelak در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 20:10 عصر
  3. نیاز به منبع برای کار با دیتابیس در vC++‎6
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1386, 19:17 عصر
  4. نیاز به eBook برای یادگیری VB
    نوشته شده توسط angel_in_darkling در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 14:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •