نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیغام خطای اتصال به بانک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    پیغام خطای اتصال به بانک

    Could not connect: No connection could be made because the target machine actively refused it.

    موقع اتصال به بانک این پیغام ظاهر میشه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    نقل قول: پیغام خطای اتصال به بانک

    ????????????????????

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: پیغام خطای اتصال به بانک

    ایکاش لاقل کد کانکشن رو اینجا میزاشتی بهتر راهنمایی میشدی بهرحال اینو ببین

    You forgot password in your connection.Try this.
        mysql_connect("localhost","root" ,"password here");


    • You should switch to MYSQLI or PDO as you see that MYSQL is already deprecated.
    • The initial Mysql password is blank according to this info for mysql ver 5.0. you should check your version.
        mysql_connect("localhost","root" ,""); // will connect.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: پیغام خطای اتصال به بانک

    کد اتصالت اشتباهه
    اگه soap استفاده میکنی احتمالا آدرس وب سرویس بانک عوض شده یا اشتباه زدی
    یا اینکه پارامتر هایی که موقع اتصال دادی اشتباهه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    نقل قول: پیغام خطای اتصال به بانک

    function connect($dbname){
    $dbname='feedmarket';


    $this->link = mysql_pconnect('', 'adfeed', 'adfeed2') or die('Could not connect: ' . mysql_error());
    mysql_select_db($dbname) or die('Could not select database');

    سلام
    من همه جا از این کد استفاده می کنم،مشکلی هم ندارم

    کد شما هم زدم ولی باز هم همین پیغام خطا نمایش داده میشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای اتصال به بانک
    نوشته شده توسط mohsenaminzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 15:30 عصر
  2. خطای اتصال به بانک(خطای 18452)
    نوشته شده توسط kebriya در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 19:02 عصر
  3. خطای اتصال به بانک(خطای 18452)
    نوشته شده توسط kebriya در بخش Management Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1391, 14:58 عصر
  4. حرفه ای: خطای اتصال به بانک
    نوشته شده توسط as-soft در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1390, 18:02 عصر
  5. پيغام عدم اتصال به بانك
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 تیر 1389, 09:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •