نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل بدست اوردن ساعت در هاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question مشکل بدست اوردن ساعت در هاست

    سلام دوستان

    برای بدست اوردن ساعت از فانکشن زیر استفاده کردم :

    function vmsTehranDate(){    $tehran = new DateTimeZone("Asia/Tehran");    $london = new DateTimeZone("Europe/London");    $dateDiff = new DateTime("now", $london);    $timeOffset = $tehran->getOffset($dateDiff);    $newtime = time() + $timeOffset;    return Date("H:i:s",$newtime);}


    اما متاسفانه ساعت رو دقیق نشون نمیده و اختلاف چند ساعت با ساعت اصلی رو داره....

    به نظرتون مشکل از هاست هست ؟ تنظیماتی داره که باید منطقه زمانیشو تغییر داد ؟

    شما از چه دستوری برای دریافت ساعت استفاده میکنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل بدست اوردن ساعت در هاست

    این همه کدی که نوشتی نیاز نیست اصلا فقط تایم زون رو ست کن رو تهران و با date ساعت رو بگیر
    اگه هاستت تایم زونش رو تهران نیست یا بگو تغییر بدن برات یا اینکه با 1 خط کد php میتونی ستش کنی رو تهران ولی خب این رو باید تو همه صفحات انجام بدی

  3. #3

    نقل قول: مشکل بدست اوردن ساعت در هاست

    درود

    این همه محاسبات نیاز نیست!

    این کد رو برسی کنید : https://miladworkshop.ir/paste/udaRAS

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مشکل بدست اوردن ساعت در هاست

    اگر ساعت سرور رو میخای که راحت میتونی تایم رو بگیری


    date("H:i:s");


    و اگر هم ساعت لوکال خودتون رو میخاهید که همونی که MiladWorkShop گفت

    <?phpfunction vmsTehranDate()
    {
    date_default_timezone_set("Asia/Tehran");
    return date("H:i:s");
    }

    echo vmsTehranDate(); ?>

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن ساعت و تاریخ یک سیستم در شبکه
    نوشته شده توسط Site Admin در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 فروردین 1390, 02:07 صبح
  2. سوال: مشکل در بدست آوردن معدل در بانک
    نوشته شده توسط mostafag در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 17 دی 1389, 07:46 صبح
  3. مشکل در بدست آوردن تاریخ در VB2005
    نوشته شده توسط omidreza812 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 15:54 عصر
  4. بدست آوردن پسورد در sql sever 2000
    نوشته شده توسط ali3939 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 01:27 صبح
  5. بدست آوردن ساعات در نقاط مختلف دنیا
    نوشته شده توسط hadavinia در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1383, 10:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •