نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کشیدن جدول (Border) دور فرم بر روی کنترلر ها

  1. #1

    Question کشیدن جدول (Border) دور فرم بر روی کنترلر ها

    زمانی که از کد زیر برای کشیدن یک border دور فرم استفاده میکنم

    Private Sub Form1_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles Me.Paint
    ControlPaint.DrawBorder(e.Graphics, Me.ClientRectangle, Color.Black, ButtonBorderStyle.Solid)
    End Sub


    در صورتی که یک کنترلر مثل button یا panel یا textbox روی لبه فرمم باشه، border ای که رسم شده میفته زیر کنتلرهام

    چطور میشه border بعد از رسم روی کنترلرها رو گرفته باشه؟



    چیزی برای من اتفاق میفته:
    (پنل سبز بالای فرم،دکمه سمت راست فرم،تکست باکس پایین فرم افتادن روی جدولی که دور فرم رسم کردم)

    problem.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: کشیدن جدول (Border) دور فرم بر روی کنترلر ها

    سلام

    نیاز به کد نویسی نیست

    شما یه پنل رو فرم اضافه کن و تمام کنترل ها رو روی پنل قرار بده و پنل رو هم Dock کن تا تمام فرم رو پوشش بده

    سپس BorderStyle پنل رو روی FixedSingle قرار بده و تمام.

    ضمیمه 147999

  3. #3

    نقل قول: کشیدن جدول (Border) دور فرم بر روی کنترلر ها

    ممنونم دوست عزیز،حالا اگر بخوایم که رنگ این border رو قرمز کنیم باید چکار کنیم؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: کشیدن جدول (Border) دور فرم بر روی کنترلر ها

    نقل قول نوشته شده توسط R2du-soft مشاهده تاپیک
    ممنونم دوست عزیز،حالا اگر بخوایم که رنگ این border رو قرمز کنیم باید چکار کنیم؟
    در این صورت اون کادر پنل رو غیر فعال کن

    بعد فرم رو انتخاب کن و رنگ پس زمینه فرم رو قرمز کن و رنگ پس زمینه پنل رو هم سفید
    بعد Pading فرم رو عدد 1 قرار بده .
    نتیجه این شکلی میشه

    ضمیمه 148003

تاپیک های مشابه

  1. کمک: قرار دادن یک فرم بر روی فرم دیگر
    نوشته شده توسط touraj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 12 خرداد 1386, 17:15 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 13:01 عصر
  3. چاپ اشیاء ( object ) زیاد روی فرم بر روی چاپگر
    نوشته شده توسط mahdi_sh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1384, 08:29 صبح
  4. حذف آیکون و Buton یک فرم بر روی Taskbar هنگام Min
    نوشته شده توسط Panje Tala در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1383, 05:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •