نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: صفحه بندی در flowLayoutPanel

  1. #1

    صفحه بندی در flowLayoutPanel

    همین طور که در عکس زیر میبنید من یک کنترل را در flowLayoutPanel لود مکنم مخوام اگه تعداد این کنترل ها که داخل flowLayoutPanel اضافه میشه بیشتر از یم تعدادمشخص شد به صورت صفحه صفحه بشه
    1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    شما میتونید تعداد رکوردها رو بدست بیارید بعد تقسیم بر تعداد هر مقدار ردیف مورد نظر در صفحه بکنید تا تعداد صفحه بدست بیاد. بعد به وسیله شماره صفحه جاری و تعداد فیلد ها میتونید اون رکوردها رو از دیتابیس بخونید و نمایش بدید و کاربر با زدن صفحه بعد یا قبل کد مربوطه برای دریافت اون ردیف ها رو بدست بیارید و نمایش بدید

  3. #3

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    امکان داره یک نمونه کوچیک قرار بدید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    نمیدونم با چه روشی کد نویسی کردین اما این نمونه کد میتونه کمکتون کنه
    https://www.codeproject.com/Articles...-Windows-Forms

    فقط با این تفاوت که بجای پر کردن دیتا گرید کنترل اختصاصی خودتون رو پر کنید.

  5. #5

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    نمیدونم با چه روشی کد نویسی کردین اما این نمونه کد میتونه کمکتون کنه
    https://www.codeproject.com/Articles...-Windows-Forms

    فقط با این تفاوت که بجای پر کردن دیتا گرید کنترل اختصاصی خودتون رو پر کنید.
    دوست خوب این اصلان ربطی به این نداره ایت داره اطلاعات از داخل دیتا بیس مخونه و همونجا صفحه بندی شده نه اینکه با حلقه این کار کرده باشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    فک کنم متوجه منظور من نشدید.
    شما بگید این کنترل ها رو که ایجاد میکنید تو لایوت از کجا تعدادشو میدونی؟ از یه جایی میخونید پر میکنید؟ اون فیلد های داخلشو از کجا پر میکنید؟

  7. #7

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    من یکUserControl را با یک حلقه داخل flowLayoutPanel پر مکنم مثل کد زیر



    for (int i = last_i; i < DataSource.Count; i++)
    {


    UserCon usr1 = new UserCon();
    NewFunction(DataSource[i].MelkFor_id);
    usr1.set(i, DataSource[i].MelkType, DataSource[i].MelkID, DataSource[i].YearBuilt.ToString(),
    DataSource[i].Size, DataSource[i].aspect, DataSource[i].Documents, DataSource[i].Address,
    DataSource[i].SalesPrices, Images1);
    //usr1.Margin = new Padding(100, 0, 0, 0);
    flowLayoutPanel.Controls.Add(usr1);
    flowLayoutPanel.ScrollControlIntoView(usr1);
    Images1.Clear();

    }



    حلا مخوام بصورت صفحه به صفحه نشون بدم یعنی از لحقه اول 1تا8 بخونم داخل flowLayoutPanel نشون بدم بعد دکمه بعدی کلیک شد از 9 تعداد 8 عدد بره جلو و به همین شکل تا اخر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    یه نمونه کد خیلی ساده میزارم(فک نکنم بشه ساده تر از این نوشت) ازش الگو بگیرید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    یه نمونه کد خیلی ساده میزارم(فک نکنم بشه ساده تر از این نوشت) ازش الگو بگیرید.
    ممنون خیلی عالی فقط دوتا مشکل هست یکی
     TestControl[] t = new TestControl[50];
    خوب تعداد اینجا شما نوشتید 50 ولی من مخوام این دستی نباشه
    بعد نمیشه بگم الان صفحه چند از چند

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    نقل قول نوشته شده توسط Helpco مشاهده تاپیک
    ممنون خیلی عالی فقط دوتا مشکل هست یکی
     TestControl[] t = new TestControl[50];
    خوب تعداد اینجا شما نوشتید 50 ولی من مخوام این دستی نباشه
    بعد نمیشه بگم الان صفحه چند از چند
    شما میتونید تعداد رکوردهاتون رو بدست بیارید. DataSource.Count

  11. #11

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    شما میتونید تعداد رکوردهاتون رو بدست بیارید. DataSource.Count
    شرمنده یکم گیج میزنم درست از این بدشت میارم ولی چطوری به TestControl[] t = new TestControl[50]; نسبت بدم ؟

    در صورت امکان همون نمونه مقدارا اولیه از یک متقیر بخوتید بجای
    TestControl[] t = new TestControl[50];

    امکان داره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    نمیدونم چطوری به صورت داینامیک طول آرایه رو باید تغییر داد. اما میتونید بجای آرایه از لیست ها استفاده کنید.
    لینک زیر رو مطالعه کنید امیدوارم مفید باشه: https://rcode.ir/1397/02/03/%D8%A2%D...-%D9%87%D8%A7/

  13. #13

    نقل قول: صفحه بندی در flowLayoutPanel

    مشکل من اینطوری حل کردم میزارم اگه کسی یوقت مشکل داشت استفاده کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. صفحه بندی در دیتالیست
    نوشته شده توسط Hamid-PI در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 شهریور 1391, 16:26 عصر
  2. سوال: صفحه بندی در Net Framework
    نوشته شده توسط parswoman در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1388, 15:43 عصر
  3. مشکل در ارائه گزارش ( صفحه بندی) در fasrReport
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:00 عصر
  4. سوال: نحوه صفحه بندی در گرید ویو
    نوشته شده توسط Saber_Fatholahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1388, 22:11 عصر
  5. فوری: صفحه بندی در گزارش
    نوشته شده توسط hengamh_vb در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1385, 07:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •