نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر شکل ProgressBar

  1. #1

    Question تغییر شکل ProgressBar

    سلام دوستان
    اگر از ویندوز 10 استفاده کرده باشید،اگر در منوی استارت عبارت settings رو تایپ کنید و به داخل settings برید و سپس گزینه Update & Security رو انتخاب کنید و در نهایت بر روی Check for updates کلیک کنید میبینید که چند نقطه از سمت چپ صفحه وارد و در میانه صفحه سرعتشون آهسته میشه و مجدد به سمت راست صفحه میرن و ناپدید میشن

    علاوه بر این اگر از آنتی ویروس eset هم استفاده کرده باشید برای جابجایی بین صفحات دقیقا از چنین لودینگی رو استفاده کرده....
    و همچنین نرم افزارهای دیگه هم دیدم با دقیقا همین لودینگ...

    نمونه ی این لودینگ رو هم به صورت gif و فایل mp4 که خودم تهیه کردم براتون قرار میدم تا مشاهده کنید

    من چک کردم و دیدم برای ساخت این لودینگ از ProgressBar استفاده شده...


    ویرایس مجدد:
    دایره هایی که داخل عکس به رنگ آبی مشاهده میکنید...

    Create.Circle.ProgressBar.jpg


    شما میدونین چطور میشه مشابه این لودینگ رو ایجاد کرد؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله R2du-soft : دوشنبه 03 اردیبهشت 1397 در 19:49 عصر

  2. #2

    نقل قول: تغییر شکل ProgressBar

    دوستان من این کد رو پیدا کردم تقریبا شبیه همین چیزی که میخوایمه


    Public Class Form1
    Dim AreaHeight As Integer
    Dim AreaWidth As Integer
    Dim NumberOfItems As Integer
    Dim DistanceBetweenItems As Integer
    Dim ItemLength As Integer
    Dim ItemX() As Decimal
    Dim ItemIndex As Integer
    Dim Bmp As Bitmap
    Dim G1 As Graphics


    Dim Stage As Integer
    Dim dx1 As Integer
    Dim dx2 As Decimal


    Dim PictureBox1 As PictureBox
    Dim WithEvents Timer1 As Timer


    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.Size = New Size(235, 95)
    Me.Text = "ProgressBar"
    Me.Location = New Point(CInt((Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width - Me.Width) / 2), CInt((Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height - Me.Height) / 2))
    ' Me.FormBorderStyle = Windows.Forms.FormBorderStyle.FixedToolWindow


    PictureBox1 = New PictureBox
    PictureBox1.Size = New Size(175, 15)
    PictureBox1.Location = New Point(20, 20)
    Me.Controls.Add(PictureBox1)


    AreaHeight = PictureBox1.Height
    AreaWidth = PictureBox1.Width
    NumberOfItems = 4
    DistanceBetweenItems = 5
    ItemLength = 6
    ItemIndex = 0


    Stage = 1
    dx1 = 10
    dx2 = CDec(0.4)


    ReDim ItemX(NumberOfItems - 1)
    InitializePositions()


    Bmp = New Bitmap(AreaWidth, AreaHeight)
    G1 = Graphics.FromImage(Bmp)
    PictureBox1.Image = Bmp


    Timer1 = New Timer
    Timer1.Interval = 30
    Timer1.Enabled = True
    End Sub


    Private Sub AnimateProgressBar()
    G1.Clear(Color.White)


    If ItemIndex >= NumberOfItems Then
    ItemIndex = 0
    Stage += 1


    If Stage = 3 Then
    Stage = 1
    InitializePositions()
    End If
    End If


    Dim Distance As Integer = CInt(((AreaWidth / 2) * Stage) - (ItemLength * (ItemIndex + 1)) - (DistanceBetweenItems * ItemIndex) + (NumberOfItems * (ItemLength + DistanceBetweenItems)))


    If ItemX(ItemIndex) + dx1 > Distance Then
    ItemX(ItemIndex) = Distance
    ItemIndex += 1
    Else
    ItemX(ItemIndex) += dx1
    End If


    Dim i As Integer


    For i = 0 To NumberOfItems - 1
    G1.FillEllipse(Brushes.Blue, ItemX(i), CInt((AreaHeight - ItemLength) / 2), ItemLength, ItemLength)
    G1.DrawEllipse(Pens.Blue, ItemX(i), CInt((AreaHeight - ItemLength) / 2), ItemLength, ItemLength)
    ItemX(i) += dx2
    Next


    Me.PictureBox1.Invalidate()
    End Sub


    Private Sub InitializePositions()
    Dim i As Integer


    For i = 0 To NumberOfItems - 1
    ItemX(i) = -ItemLength * (i + 1) - (DistanceBetweenItems * i)
    Next
    End Sub


    Private Sub Timer1_Tick(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer1.Tick
    AnimateProgressBar()
    End Sub


    End Class





    اما نقطه هایی که رسم میشن گرافیک خوبی ندارن

    چطور میشه عکس زیر رو به جای ترسیم نقطه های گرافیکی قرار داد؟؟


    circle.png
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: تغییر شکل ProgressBar

    سلام
    کدهای خط 93 الی 97 رو به این شکل تغییر بده
    For i = 0 To NumberOfItems - 1
    G1.SmoothingMode = Drawing2D.SmoothingMode.HighQuality
    G1.FillEllipse(Brushes.DeepSkyBlue, ItemX(i), CInt((AreaHeight - ItemLength) / 2), ItemLength, ItemLength)
    G1.DrawEllipse(Pens.DeepSkyBlue, ItemX(i), CInt((AreaHeight - ItemLength) / 2), ItemLength, ItemLength)
    ItemX(i) += dx2
    Next



تاپیک های مشابه

  1. برای تغییر شکل کنترلها به شکل XP (تقدیم به همه دوستان)
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 12:12 عصر
  2. تغییر شکل کرسر(موس)وتوابع api...
    نوشته شده توسط amir58 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 دی 1383, 07:06 صبح
  3. تغییر شکل موس
    نوشته شده توسط (امید) در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1383, 10:36 صبح
  4. تغییر شکل موس روی یک کلمه خاص
    نوشته شده توسط jannati در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1382, 07:52 صبح
  5. تغییر شکل فرمها
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 16 آذر 1382, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •