نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برنامه نویسی وین فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    639
    تشکر کردن
    261
    331 بار تشکر شده در 248 پست

    برنامه نویسی وین فرم

    سلام دوستان برنامه نویس سی پلاس پلاس.

    من برنامه نویس سی شارپ هستم و سی پلاس پلاس رو در دوران قدیم دانشجویی با توربو سی پلاس پلاس تو داس کد زده بودیم از اون موقع دیگه به یعد کار نکردم الان امدم سمتش به دلایلی مجبور شدم و تو کیوت رفتم کار کنم ولی به دلیل مشکل امنیی که تو کیوت که برای کار ما داشت نمیشد استفاده کرد باید خود ویژال سی پلاس پلاس باشه برای برنامه ما من امدم با vs 2017 سی پلاس پلاس یه برنامه وینفرم تستی ساختم ولی این visual C++‎ .net بود و و دات نت رو نمیخوام میخوام سی پلاس پلاس خالص باشه دات نت نباشه و وینفرم باشه شما با چه محیطی کار میکنید و چطوری کد میزنید آیا با vs 2017 میشه یا محیط دیگه ای باید باشه.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36
    تشکر کردن
    0
    2 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: برنامه نویسی وین فرم

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    سلام دوستان برنامه نویس سی پلاس پلاس.

    من برنامه نویس سی شارپ هستم و سی پلاس پلاس رو در دوران قدیم دانشجویی با توربو سی پلاس پلاس تو داس کد زده بودیم از اون موقع دیگه به یعد کار نکردم الان امدم سمتش به دلایلی مجبور شدم و تو کیوت رفتم کار کنم ولی به دلیل مشکل امنیی که تو کیوت که برای کار ما داشت نمیشد استفاده کرد باید خود ویژال سی پلاس پلاس باشه برای برنامه ما من امدم با vs 2017 سی پلاس پلاس یه برنامه وینفرم تستی ساختم ولی این visual C++‎‎‎ .net بود و و دات نت رو نمیخوام میخوام سی پلاس پلاس خالص باشه دات نت نباشه و وینفرم باشه شما با چه محیطی کار میکنید و چطوری کد میزنید آیا با vs 2017 میشه یا محیط دیگه ای باید باشه.
    آموزش هم دارین؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farhad_shiri_ex
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    563
    تشکر کردن
    74
    299 بار تشکر شده در 236 پست

    نقل قول: برنامه نویسی وین فرم

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    سلام دوستان برنامه نویس سی پلاس پلاس.

    من برنامه نویس سی شارپ هستم و سی پلاس پلاس رو در دوران قدیم دانشجویی با توربو سی پلاس پلاس تو داس کد زده بودیم از اون موقع دیگه به یعد کار نکردم الان امدم سمتش به دلایلی مجبور شدم و تو کیوت رفتم کار کنم ولی به دلیل مشکل امنیی که تو کیوت که برای کار ما داشت نمیشد استفاده کرد باید خود ویژال سی پلاس پلاس باشه برای برنامه ما من امدم با vs 2017 سی پلاس پلاس یه برنامه وینفرم تستی ساختم ولی این visual C++‎‎‎‎ .net بود و و دات نت رو نمیخوام میخوام سی پلاس پلاس خالص باشه دات نت نباشه و وینفرم باشه شما با چه محیطی کار میکنید و چطوری کد میزنید آیا با vs 2017 میشه یا محیط دیگه ای باید باشه.
    اشکال امنیتی Qt چی بود ؟
    چون من خودم شخصا که تا حالا با هاش مشکلی نداشتم به نظرم بزرگترین اشکالش Static خروجی گرفتن باینری فایل پروژه است که پولی البته خیلی هم گرون نیست ولی در عوض خیلی قوی و پشتیبانی خوبی داره!
    البته کلا سیستم کلاس های پایه ای که داره با MFC و Win32 خیلی متفاوت تره من که خودم خیلی باهاش راحتم مطئمنا وقتی با Win32 برنامه بنویسید بیشتر متوجه میشید.
    در هر حال اگر از MFC بخواهید استفاده کنید که کلا از کلاسهای دات نت استفاده میکنه و ارث بری داره.!
    ولی اگر بخواهید می تونید از Win32 application استفاده کنید که خالصتر هست نیازی به دات نت نداره مگر اینکه بخواهید از References دات نت استفاده کنید البته تو ویژوال استودیو که اونوقت به دات نت نیاز خواهید داشت.یا اینکه با Code Blocks برنامه بنویسید فقط باید کامپایلر هایی که می خواهید را نصب کنید اگر هم خواستید از Win32 استفاده کنید خیلی بهتر هست که از کامپایلر gcc استفاده کنید خیلی قوی تر از MSVC هست تازه راحت تر هم حمل میشه تو لینوکس.
    فقط برنامه نویسی با win32 یکم سخت تر از mfc چون تفاوت های زیادی دارند چون mfc با 11 ++c ویا 14 ویا 17 کاملا سازگار هست و مرتب تر و به نسبت راحتتر و کامپایلر رسمی اونهم VS هستش ولی win32 کامپایلر زیاد داره مثل gcC++‎‎‎‎ , broland C++‎‎‎‎ , msvC++‎‎‎‎ , intel c که هر کدوم هم یک دستی توش بردن ولی از همه کاملتر همون gcc هست. برای همین متفاوت تر و سخت تر هم هست.
    البته بستگی به برنامه ای هم که می خواهید کار کنید داره .! کلا win32 قاعده و قانون زیاد داره در ضمن برای طراحی GUI فرمها دیزاینر نداره همه چیز با برنامه نویسی هست .
    همونظور که عرض کردم win32 اصلا شبیه به ++c استاندارد نیست بیشتر شبیه خود c ویا Clang هست ولی حمل پذیری بهتری نسبت به mfc داره با کمترین تغییرات می تونید تو سیستم عامل های دیگه اجرا کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 در 20:14 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36
    تشکر کردن
    0
    2 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: برنامه نویسی وین فرم

    پاسخ عالی بود

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درباره یک مشکل برنامه نویسی در فرم برای #c
    نوشته شده توسط babakh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1392, 12:06 عصر
  2. برنامه نویسی ویندوز فرم
    نوشته شده توسط Arashdn در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 18:07 عصر
  3. سوال: برنامه نويسي درون فرم هاي اكسس به كمك سي شارپ
    نوشته شده توسط tazaree در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 09:12 صبح
  4. سوال: برنامه نویسی چاپ فرم به زبان سی شارپ
    نوشته شده توسط Juyaye javan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1391, 23:04 عصر
  5. سوال: سفارش برنامه نویسی یک فرم به زبان asp
    نوشته شده توسط mashia7007 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 14:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •