نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در combobox

  1. #1

    مشکل در combobox

    با سلام و احترام
    خاصیت ابتدایی combobox اینه که اول کلمات رو سرچ می کنه
    اما اگه بخواهیم از وسط چیزی رو جستجو کنیم باید چه کاری انجام بدیم ؟
    مثلا در combobox چند تا ایتم داریم مثل مرتضی بهادری اصل - احمد خلیلی مراد -مهندس رضا جلیلی و ....
    اگه بخواهیم دنبال کلمات وسط جستجو کنیم باید چه کاری انجام بدهیم ؟؟؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در combobox

    دوستان یکی نیست جواب منو بده
    ممنون میشم کمکم کنید
    واقعا گیرم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: مشکل در combobox

    سلام ، شما اگر فقط بخواید جستجو کنید که یه متنی توی لیست ComboBox هست یا نه میتونید با دستور POS این کار رو انجام بدین .

    یه توضیحی بدید که وقتی یک کلمه ای رو جستجو میکنید ( از هر قسمت از متن توی لیست ComboBox ) بعد میخواین چه اتفاقی بیافته تا بشه بیشتر راهنمایی کرد !

  4. #4

    نقل قول: مشکل در combobox

    دستور pos ؟؟؟؟
    این چه زوری کار میکنه ؟؟؟؟؟
    و منظورم اینه که مثلا اگه چند تا item جند کلمه ای باشه و دنبال کلمه وسطی و یا آخری باشیم بتونه
    پیدا کنه .
    حالت یش فرض combocox اینه که از کلمه اولب شروع ب جیتجو می کنه ؟؟؟؟
    مثلا اگه در item ها اینطوری باشه
    محمد امین وحیدی
    کمال الدین کریمی
    محمد رضا خالدی و ...
    و ما دنبال کلمه کریمی و یا وحیدی و یا رضا باشیم در combobox جستجو نمیشه و همیشه کلمه اول رو جستجو میکنه
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: مشکل در combobox

    سلام ، کد زیر رو ببین :
    procedure TForm1.ComboBox1Change(Sender: TObject);
    var
    Loop: Cardinal;
    begin
    ListBox1.Clear;
    For Loop:=0 to ComboBox1.Items.Count-1 do
    if Pos(ComboBox1.Text,ComboBox1.Items.Strings[Loop])<>0 then
    ListBox1.Items.Append(ComboBox1.Items.Strings[Loop]);
    end;


    یه ComboBox و یه ListBox توی فرم بذار و توی رویداد OnChange کومبوباکست کد بالا رو بنویس

  6. #6

    نقل قول: مشکل در combobox

    ممنون دوست عزیز و گرامی
    کد شما کار رو راه میندازه اما من جایی برای listbox ندارم
    من می خوام تو خود combobox این اتفاق بیفته . من به جای listbox از edit هم استفاده کردم و کد شما جواب داد اما برای خود combobx جواب نمیده
    با این حال بازم از شما ممنون و سپاس گذارم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: مشکل در combobox

    سلام دوست عزیز , ببخشید دیر جواب دادم

    var
    Form1: TForm1;
    FCheck: Boolean;
    TempList: TStringList;

    implementation

    {$R *.DFM}

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    FCheck:=True;
    end;

    procedure TForm1.ComboBox1Change(Sender: TObject);
    var
    Loop: Cardinal;
    TempText: String;
    begin
    if FCheck=True then
    begin
    TempList := TStringList.Create;
    For Loop:=0 to ComboBox1.Items.Count-1 do
    TempList.Append(ComboBox1.Items.Strings[Loop]);
    end;
    ComboBox1.Items.Clear;
    ComboBox1.DroppedDown:=False;
    For Loop:=0 to TempList.Count-1 do
    if Pos(ComboBox1.Text,TempList.Strings[Loop])<>0 then
    ComboBox1.Items.Append(TempList.Strings[Loop]);
    FCheck:=False;
    TempText:=ComboBox1.Text;
    if TempText<>'' then
    begin
    ComboBox1.DroppedDown:=True;
    ComboBox1.Text:=TempText;
    ComboBox1.SelStart:=Length(ComboBox1.Text);
    end;
    end;


    خدمت شما

    فقط یه ComboBox بذار روی فرم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در combobox
    نوشته شده توسط javad_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 تیر 1388, 08:47 صبح
  2. مشکل در ComboBox
    نوشته شده توسط ehsanocx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1388, 11:03 صبح
  3. سوال: مشکل در combobox
    نوشته شده توسط MBG73 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 18:05 عصر
  4. مشکل در combobox
    نوشته شده توسط mshakeri در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1387, 11:06 صبح
  5. مشکل در comboBox
    نوشته شده توسط Engareh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1385, 18:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •