نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغيير عكس در فرم با زدن برروي باتن

  1. #1

    تغيير عكس در فرم با زدن برروي باتن

    با سلام دوستان ميخام يه فرم باشه يه باتن روش باشه كه با ردن هر يك باربرروي باتن عكس زمينه فرم تغيير كنه و اين عكس ها را از يه فولدر خاص بگيره به صورت تصادفي كسي ميتونه كمكم كنه؟؟

  2. #2

    نقل قول: تغيير عكس در فرم با زدن برروي باتن

    واقعا هيچ كدام از مهندسين اين كارا بلد نيستن انجام بدن؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: تغيير عكس در فرم با زدن برروي باتن

    سلام دوست عزیز
    خسته نباشید
    ببینید شما میتونید برای عوض کردن عکس فرم به صورت زیر عمل بکنید :

    ///برای وارد کردن عکس از طریق کد شما باید از طریق کلاس ایمیج عمل بکنید..
    ///ینی باید یک شئی از کلاس ایمیج ایجاد بکیند به شکل زیر
    Image [YourNamePic] = Image.FromFile(AddresFile)
    ///خب در این دستور من از کلاس ایمیج یه متغیر ساختم که از طریق سازنده پیش فرضش بهش یک آدرس عکس میدم
    ///وحالا میگم اون عکس مقدارش برابر باشه با عکس پس زمینه فرم
    /// this.BackgroundImage = [YourNameImage]
    ///عکس پس زمینه فرم بدین شکل عوض میشه

    حالا شما سوال کردی که به صورت تصادفی بره از یک فایل که توش چند عکس وجود داره... میتونید از این روش برید :

    ///دادن آدرس مسیر عکس ها
    string folderName = @"D:\Picutre\Programmer"

    ///این کلاس دایرکتوری
    ///برای مسیر دادن و رفتن و ... هست

    DirectoryInfo Folder

    ///وکلاس پایینی برای یک آرایه هست که برای گرفتن اطلاعات
    ///یک پوشه به کار میره

    FileInfo[] Images

    ///این دستور یک مسیر به اون کلاس
    ///دایرکتوری اینفو میده
    ///تا بره اطلاعات درون اون رو بخونه

    Folder = new DirectoryInfo(folderName)

    ///وبعد بهش میگم اون آرایه فایل ابنفو
    ///مقدارش بشه برابر با اون فولدر
    ///متد گت فایل که همونطور بهتون گفتم این کلاس متد هایی برای
    ///گرفتن اجزای درون یک پوشه رو داره
    ///و به شما به صورت یک مجموعه یا آرایه برمیگردونه

    Images = Folder.GetFiles()

    ///این لیست برای اد زدن
    ///مسیر اون عکس ها میباشد

    List<String> imagesList = new List<String>();


    for (int i = 0; i < Images.Length; i++)
    {
    ///حالا بش میگم اون لیست
    ///رو اد بزن اون پوشه
    ///به همراه اون آرایه عکس
    ///اندیس به اندیس
    imagesList.Add(String.Format(@"{0}/{1}", folderName, Images[i].Name));
    // Console.WriteLine(String.Format(@"{0}/{1}", folderName, Images[i].Name));
    }
    ///بعد با یک رندوم راحت کار رو یک سره میکنم
    Random Rn = new Random()
    int T = Rn.Next(0, imagesList.Count)
    this.BackgroundImage = Image.FromFile(imagesList[T])

    امید وارم کارتون راه بیفته دوست عزیز

  4. #4

    نقل قول: تغيير عكس در فرم با زدن برروي باتن

    سلام دوست عزیز
    خسته نباشید
    ببینید شما میتونید برای عوض کردن عکس فرم به صورت زیر عمل بکنید :

    ///برای وارد کردن عکس از طریق کد شما باید از طریق کلاس ایمیج عمل بکنید..
    ///ینی باید یک شئی از کلاس ایمیج ایجاد بکیند به شکل زیر
    Image [YourNamePic] = Image.FromFile(AddresFile)
    ///خب در این دستور من از کلاس ایمیج یه متغیر ساختم که از طریق سازنده پیش فرضش بهش یک آدرس عکس میدم
    ///وحالا میگم اون عکس مقدارش برابر باشه با عکس پس زمینه فرم
    /// this.BackgroundImage = [YourNameImage]
    ///عکس پس زمینه فرم بدین شکل عوض میشه

    حالا شما سوال کردی که به صورت تصادفی بره از یک فایل که توش چند عکس وجود داره... میتونید از این روش برید :

    ///دادن آدرس مسیر عکس ها
    string folderName = @"D:\Picutre\Programmer"

    ///این کلاس دایرکتوری اینفو
    ///برای مسیر دادن و رفتن و ... هست
    ///در واقع به شما اطلاعات اون پوشه رو میده مثل نام و حجمش و..

    DirectoryInfo Folder

    ///وکلاس پایینی برای یک آرایه هست که برای گرفتن اطلاعات
    ///یک پوشه به کار میره

    FileInfo[] Images

    ///این دستور یک مسیر به اون کلاس
    ///دایرکتوری اینفو میده
    ///تا بره اطلاعات درون اون رو بخونه

    Folder = new DirectoryInfo(folderName)

    ///وبعد بهش میگم اون آرایه فایل ابنفو
    ///مقدارش بشه برابر با اون فولدر
    ///متد گت فایل که همونطور بهتون گفتم این کلاس متد هایی برای
    ///گرفتن اجزای درون یک پوشه رو داره
    ///و به شما به صورت یک مجموعه یا آرایه برمیگردونه

    Images = Folder.GetFiles()

    ///این لیست برای اد زدن
    ///مسیر اون عکس ها میباشد

    List<String> imagesList = new List<String>();


    for (int i = 0; i < Images.Length; i++)
    {
    ///حالا بش میگم اون لیست
    ///رو اد بزن اون پوشه
    ///به همراه اون آرایه عکس
    ///اندیس به اندیس
    imagesList.Add(String.Format(@"{0}/{1}", folderName, Images[i].Name));
    // Console.WriteLine(String.Format(@"{0}/{1}", folderName, Images[i].Name));
    }
    ///بعد با یک رندوم راحت کار رو یک سره میکنم
    Random Rn = new Random()
    int T = Rn.Next(0, imagesList.Count)
    this.BackgroundImage = Image.FromFile(imagesList[T])

    امید وارم کارتون راه بیفته دوست عزیز

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: تغيير عكس در فرم با زدن برروي باتن

    البته اینجا بخش اکسس هست و کدنویسی با VBA انجام میشه و نه C

  6. #6

    نقل قول: تغيير عكس در فرم با زدن برروي باتن

    ولی دوستمون پرسیده که در فرم سی شارپ

  7. #7

    نقل قول: تغيير عكس در فرم با زدن برروي باتن

    سلام ممنونم از لطفت منظورم همون اکسس بود

  8. #8

    نقل قول: تغيير عكس در فرم با زدن برروي باتن

    درود برشما ممنونم از لطفتون من براي همون vb ميخاستم نه سي شارپ

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: تغيير عكس در فرم با زدن برروي باتن

    خب روش آقای زمانی درست هست و پرسش شما در واقع از چند بخش کوچکتر تشکیل شده:
    1- خوندن لیست فایلهای یک فولدر و ریختن اونها در یک چیزی (مثلا یک آرایه)
    2- ساخت یک عدد صحیح رندوم (برای انتخاب ایندکس آرایه) - احتمالا با شرط غیر تکراری بودن
    3- انتساب picture یک image control رو بر اساس ایندکس آرایه

    شما در کدوم بخش مشکل دارین؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر عکس در Stimulsoft با کد نویسی
    نوشته شده توسط Fery666 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1392, 15:57 عصر
  2. تغییر مکان عکس در فرم
    نوشته شده توسط akbar_online در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 12:22 عصر
  3. سوال: تغییر فوکوس بین obj ها در فرم با زدن اینتر
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1388, 17:09 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 22:26 عصر
  5. تغيير عكس در crystal report 10 با vb6
    نوشته شده توسط MEHR_2008 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 14:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •