نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: تبدیل تاریخ به روزهای هفته

  1. #1

    تبدیل تاریخ به روزهای هفته

    سلام دوستان من یه برنامه به زبان #Cنوشتم حالا میخوام وقتی یک تاریخ رو وارد میکنم بگه اون تاریخ چه روزی از هفته است ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    سلام. خدمت شما



    DateTime dmiladi2 = new DateTime();
    dmiladi2 = p.ToDateTime(1397, 2, 8, 0, 0, 0, 0);
    textbox1.Text=dmiladi2.DayOfWeek.ToString();

  3. #3

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    سلام. خدمت شما



    DateTime dmiladi2 = new DateTime();
    dmiladi2 = p.ToDateTime(1397, 2, 8, 0, 0, 0, 0);
    textbox1.Text=dmiladi2.DayOfWeek.ToString();


    ممنون فقط این باید از کامپوننت خاصی استفاده کنم؟

  4. #4

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    این p رو کجا تعریف کردین آیا نیاز به کامپوننتی داره ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    عذر میخوام یادم رفت بنویسم. نه کامپوننت نیست

    قبل از کدهای بالا

    PersianCalendar p=new PersianCalendar ();

    رو اضافه کنید

  6. #6

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    persian calender رو سیستم من اجراش نمیکنه کتابخونه ای یافایل dll رو باید به پروژه اضافه کنم

  7. #7

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    من یه masked تاریخ زدم بعد یه label حالا میخوام وقتی تو این maskتاریخی رو میزنم بهم نشون بده توی label چند شنبه است.

  8. #8

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    شرمنده متوجه منظور بنده شدید؟ خیلی گیرم میشه بهم زودتر جواب بدید متشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    اینو اضافه کنید
     using System.Globalization;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 08 اردیبهشت 1397 در 18:59 عصر

  10. #10

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    متاسفانه با تغییر تاریخ این روز توی label تغییر نمیکنه

  11. #11

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    راه حلی داره که از ورودی تاریخ رو بگیره و در label روز رو نشون بده اینکه شما زحمتشو کشیدین فقط تاریخ حال حاضر سیستم رو میده ممنون میشم کمکم کنین

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    نقل قول نوشته شده توسط senter1092 مشاهده تاپیک
    راه حلی داره که از ورودی تاریخ رو بگیره و در label روز رو نشون بده اینکه شما زحمتشو کشیدین فقط تاریخ حال حاضر سیستم رو میده ممنون میشم کمکم کنین
    دوست عزیز کاش کدتون رو میزاشتین.
    ولی در صورتی که با تکست باکس تاریخ رو میگیرید یا هرکامپوننت دیگه ای باید رویدادی داشته باشه که موقع تغییر تاریخ اتفاق می افته. و شما این کدی که دادم رو در اون رویداد بنویسید تا موقع تغییر تاریخ روز هفته هم تغییر کنه. در صورت امکان پروژتون رو اینجا بزارید

  13. #13
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تبدیل یه تاریخ دستی به روزهای هفته

    نقل قول نوشته شده توسط senter1092 مشاهده تاپیک
    راه حلی داره که از ورودی تاریخ رو بگیره و در label روز رو نشون بده اینکه شما زحمتشو کشیدین فقط تاریخ حال حاضر سیستم رو میده ممنون میشم کمکم کنین
    با سلام
    خب تاریخ رو از textbox دریافت کنید و با substring سال و ماه و روز رو جدا کنید
    حتماً تاریخ رو با فرمت استاندارد یعنی 1397/02/12 دریافت کنید

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Globalization.PersianCalendar ps = new System.Globalization.PersianCalendar();
    int year, month, day;
    year = Convert.ToInt32(textBox1.Text.Substring(0, 4));
    month = Convert.ToInt32(textBox1.Text.Substring(5, 2));
    day = Convert.ToInt32(textBox1.Text.Substring(8, 2));
    var result = ps.ToDateTime(year, month, day, 0, 0, 0, 0).DayOfWeek.ToString();
    MessageBox.Show(result);
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. درخواست تابع تبدیل تاریخ به حروف
    نوشته شده توسط hamed2007 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1393, 16:17 عصر
  2. کمک کنید: تبدیل تاریخ به روز هفته
    نوشته شده توسط alireza.pir در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1391, 15:40 عصر
  3. تبدیل تاریخ به قمری (فوری)
    نوشته شده توسط hadavinia در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1387, 17:34 عصر
  4. Datagarid ، Format String و تبدیل تاریخ به فارسی
    نوشته شده توسط MH2538 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 19:54 عصر
  5. سورس برنامه تبدیل تاریخ به همراه راهنمایی کامل
    نوشته شده توسط linux در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 11:28 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •