نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استراخ اطلاعات json از یک api

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1395
    محل زندگی
    http://www.rahkarenovin.com/
    پست
    20

    استراخ اطلاعات json از یک api

    سلام من میخوام از لینک زیر اطلاعات json اون رو استخراج کنم و هر کدوم رو توی کی متغییر بریزم
    هر کاری میکنم با خطا مواجه میشم
    راهنماییمو میکنین؟

    https://min-api.cryptocompare.com/da...=BTC&tsyms=USD


    $ch = curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,"https://min-api.cryptocompare.com/data/pricemultifull?fsyms=BTC&tsyms=USD");

    $result = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);//مر حله آخر هم اتمام کار
    $BTC_price = json_decode($result, true);
    echo "".$BTC_price['USD']."<br>";
    echo "".$BTC_price['HIGHDAY']."<br>";
    echo "".$BTC_HIGHDAY['HIGHDAY']."<br>";





    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله siavash82i : شنبه 08 اردیبهشت 1397 در 16:01 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استراخ اطلاعات json از یک api

    کدت و خطا یی که دریافت میکنی کو ؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1395
    محل زندگی
    http://www.rahkarenovin.com/
    پست
    20

    نقل قول: استراخ اطلاعات json از یک api

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    کدت و خطا یی که دریافت میکنی کو ؟
    ویراش شد
    کدهارو گذاشتم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استراخ اطلاعات json از یک api

    این چیزایی که echo کردی معنی نداره
    شما داری خونه هایی رو اکو میکنی که توی آرایه وجود نداره (حداقل با این ترتیب )
    این رو بنویس
    echo $BTC_price['RAW']['BTC']['USD']['HIGHDAY'] ;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: استراخ اطلاعات json از یک api

    واسه اینکه قاطی نکنی و متوجه بشی چی به چی داره اتفاق می افته
    اول آدرس رو تو مرورگر حتما حتما فایرفاکس باز کن
    بعد با داده برگشتی کار کن
    Capture.jpg

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1395
    محل زندگی
    http://www.rahkarenovin.com/
    پست
    20

    نقل قول: استراخ اطلاعات json از یک api

    سلام

    ممنون از شما دوستان خیلی لطف کردین

    ی جای دیگه هم که به مشکل بر خوردم اینه که میخوام از یک صفحه اینترنتی که هیچapi و.... نداره و فقط یک صفحه است، یک قیمت در بیارم، مثلا میخوام قیمت دلارو از توی این صفحه در بیارم و برای خودم در صفحه دیگه ای که درست کردم اونجا ازش استفاده کنم

    کدی که استفاده میکنم و کار نمیکنه :




    <?php

    set_time_limit(-1);
    header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
    // example of how to use basic selector to retrieve HTML contents
    include('simple_html_dom_1_5/simple_html_dom.php');

    // get DOM from URL or file
    $html = file_get_html('http://www.rahkarenovin.net/bit/pricelist/');

    // find all image with full tag
    foreach($html->find('USDT') as $e){
    //echo "<img src='".$e->outertext."' /><br>";
    echo "".$e->outertext."<br>";
    }
    ?>








    طراحی سایت طراحی سایت فروشگاهی طراحی سایت شرکتی طراحی سایت انتخابات هاست میزبانی وب سئو
    آخرین ویرایش به وسیله siavash82i : پنج شنبه 19 مهر 1397 در 16:45 عصر

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کامپوننت های rest برای نمایش اطلاعات json در یک گرید
    نوشته شده توسط nilidelphi در بخش برنامه نویسی موبایل در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1396, 09:02 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1385, 22:52 عصر
  3. فوری فوری انتقال اطلاعات رو از یک Server برای 5 تا Client
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 22:15 عصر
  4. ارسال اطلاعات متن از یک فایل به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط m7802z در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1384, 10:11 صبح
  5. خواندن اطلاعات بارکد از یک تصویر در .net
    نوشته شده توسط mesabery در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 تیر 1384, 16:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •