نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چجوری اپلیکیشن administrator را زمان استارت آپ ویندوز اجرا کنم؟

  1. #1

    چجوری اپلیکیشن administrator را زمان استارت آپ ویندوز اجرا کنم؟

    سلام
    اپلیکیشن ای دارم (win form سی شارپ) که بصورت run as admin اجرا میشه
    چجوری میتونم این اپلیکیشن را زمان استارت آپ ویندوز بصورت اتوماتیک اجرا کنم؟

  2. #2

    نقل قول: چجوری اپلیکیشن administrator را زمان استارت آپ ویندوز اجرا کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
    سلام
    اپلیکیشن ای دارم (win form سی شارپ) که بصورت run as admin اجرا میشه
    چجوری میتونم این اپلیکیشن را زمان استارت آپ ویندوز بصورت اتوماتیک اجرا کنم؟
    سلام چندتا راه دارید
    استفاده از vbscript
     Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell" ) 
    WshShell.Run """C:\Program.exe""", 0 'Must quote command if it has spaces; must escape quotes
    Set WshShell = Nothing

    بصورت فایل vbs ذخیره کنید و این فایل vbs رو در پوشه startup قرار بدید.
    راه دوم استفاده از task ها هستش
    از بخش Scheduled Task یک تسک بصورت یر ایجاد کنید

    1. General (tab) - "Run with highest privileges"
    2. Triggers (tab) - New (button) - Begin the task - "At log on"

  3. #3

    نقل قول: چجوری اپلیکیشن administrator را زمان استارت آپ ویندوز اجرا کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    سلام چندتا راه دارید
    استفاده از vbscript
     Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell" ) 
    WshShell.Run """C:\Program.exe""", 0 'Must quote command if it has spaces; must escape quotes
    Set WshShell = Nothing

    بصورت فایل vbs ذخیره کنید و این فایل vbs رو در پوشه startup قرار بدید.
    راه دوم استفاده از task ها هستش
    از بخش Scheduled Task یک تسک بصورت یر ایجاد کنید

    1. General (tab) - "Run with highest privileges"
    2. Triggers (tab) - New (button) - Begin the task - "At log on"

    سلام
    ممنون
    با این کد آشنا نیستم ولی دقیقا همین کد را با مسیر فایل خودم نوشتم :


    Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell" )
    WshShell.Run """E:\Project\Visual Studio\C#‎‎‎‎.Net\Saved Project\Windows Update Disabler\Windows Update Disabler\Windows Update Disabler\bin\Debug\Windows Update Disabler.exe""", 0 'Must quote command if it has spaces; must escape quotes
    Set WshShell = Nothing


    و با پسوند vbs در مسیر پوشه ی استارت آپ :


    C:\Users\SomSaj\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\ Start Menu\Programs\Startup


    ذخیره کردم ولی برنامه ام بالا نیومد

    -------------

    روش دوم هم میدونم ولی بصورت برنامه نویسی میخوام . بصورت برنامه نویسی هم با Wrapper Task scheduler :

    https://www.nuget.org/packages/TaskScheduler/

    هم نمیدونم چجوری گزینه ی Run with highest privileges رو میشه فعال کرد

  4. #4

    نقل قول: چجوری اپلیکیشن administrator را زمان استارت آپ ویندوز اجرا کنم؟

    ممنون دوست عزیز
    با همون Wrapper Task scheduler حل شد
    کدش اینه :


    using (TaskService ts = new TaskService())
    {
    TaskDefinition td = ts.NewTask();
    td.Principal.RunLevel = TaskRunLevel.Highest;
    LogonTrigger trigger = new LogonTrigger();
    td.Triggers.Add(trigger);
    td.Actions.Add(new ExecAction(appFilePath, null, null));
    ts.RootFolder.RegisterTaskDefinition("Windows Update Diabler", td);
    }



    ولی من کد زیر را مینوشتم :


                using (TaskService taskScheduler = new TaskService())
    {
    LogonTrigger winUpDisLogOnTrigger = new LogonTrigger();
    winUpDisLogOnTrigger.Enabled = true;
    ExecAction winUpDisAction = new ExecAction(appFilePath);


    Task winUpDisTask = taskScheduler.AddTask("Windows Update Diabler", winUpDisLogOnTrigger, winUpDisAction);
    winUpDisTask.Definition.Principal.RunLevel = TaskRunLevel.Highest;
    }



    تفاوت اش این بود که در کد من (دومی) ، اول با متد AddTask ، به task scheduler اضافه میکرد و بعد از اضافه کردن ، حالا در خط بعد اون privilage را براش ست میکرد . حواسم نبود که متد AddTask اول میاد ثبت و اضافه میکنه و بعدش از این خط که ثبت کرد ، خط های بعدش میشن نوشدارو و سهراب

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قراردادن یک برنامه در استارت آپ ویندوز
    نوشته شده توسط nazanin_90 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1392, 22:05 عصر
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 09:57 صبح
  3. سوال: ارسال شورت کات نرمافزار به استارت اپ ویندوز
    نوشته شده توسط omidamiry در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1391, 23:26 عصر
  4. چگونه میتوان برنامه را در استارت اپ قرار داد
    نوشته شده توسط soheil-vb6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 شهریور 1386, 17:02 عصر
  5. چجوری Data Source را زمان اجرا بدست آورم ؟
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1384, 10:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •