نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رسم نمودار دایره ای با php

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    رسم نمودار دایره ای با php

    سلام
    کدی دارید که نشون بده چه جوری با php و mysql ،نمودار دایره ای رسم کنیم؟


    خیلی متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: رسم نمودار دایره ای با php

    رسم نمودار کد خیلی پیچیده و سنگینی داره 1-2 خط نیست که کسی بهت نمونه بده
    بهترین روش اینه که از کتابخونه های آماده که کسی نوشته استفاده کنی ... البته باید بخونی و روش کار کردن باهاشون رو یاد بگیری
    سرچ کن php + chart زیاد هست تو نت

    مثل این
    https://jpgraph.net/

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    نقل قول: رسم نمودار دایره ای با php

    سپاس

    من از همون سایتی که معرفی کردید یک کد ساده فعلا بدون نیاز به اطلاعات دیتابیس

    require_once ('jpgraph/jpgraph.php');
    require_once ('jpgraph/jpgraph_pie.php');
    require_once ('jpgraph/jpgraph_pie3d.php');

    // Some data
    $data = array(40,60,21,33);

    // Create the Pie Graph.
    $graph = new PieGraph(350,250);

    $theme_class= new VividTheme;
    $graph->SetTheme($theme_class);

    // Set A title for the plot
    $graph->title->Set("A Simple 3D Pie Plot");

    // Create
    $p1 = new PiePlot3D($data);
    $graph->Add($p1);

    $p1->ShowBorder();
    $p1->SetColor('black');
    $p1->ExplodeSlice(1);
    $graph->Stroke();


    و آپلود کردم.
    شما این لینکو نگاه کنید
    http://www.feedmarket.ir/ddd.php

    علت این پیغام چیه؟
    نمودارهای دیگه هم امتحان کردم ،همشون همین پیغامو میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: رسم نمودار دایره ای با php

    کد های php که نوشتی یه ارروری دارن که باعث میشه عکس به نمایش
    فیل های کتابخونه (3 خط اول توی کد ) رو درست اینکلود کردی ؟
    اون صفحه که دادی داره عکس خروجی میده ولی من تو کد هات چیزی که عکس خروجی بده نمیبینم کد هات رو کامل نوشتی ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    نقل قول: رسم نمودار دایره ای با php

    بله دقیقا کپی کردم.اینکلود هم باید درست باشه

تاپیک های مشابه

  1. نمودار دایره ای با php
    نوشته شده توسط olampiad در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 اردیبهشت 1397, 12:21 عصر
  2. سوال: رسم نمودار دایره ای بصورت گرافیکی
    نوشته شده توسط elahe1393 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1393, 11:24 صبح
  3. سوال: مشکل در رسم نمودار دایره ای در open gl
    نوشته شده توسط majidariamanesh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 اردیبهشت 1392, 10:04 صبح
  4. سوال: رسم نمودار دایره ای در سی شارپ
    نوشته شده توسط minamorsali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1390, 23:11 عصر
  5. رسم نمودار استوانه ای با داده های عددی
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1388, 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •