نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کد jquery

  1. #1

    Unhappy کد jquery

    سلام
    یک کد js خیلی ساده میخوام که مثلا اگر از یک input select فلان گزینه انتخاب شد بتونم اونطرف یک کلاس به یک دایو اضافه کنم
    این کدهامه
    <select name="prop_action_category" id="prop_action_category_submit" class="select-submit2">
    <option value="-1">Select</option>
    <option class="level-0" value="35">test1</option>
    <option class="level-0" value="38">test2</option>

    </select>
    <span id="test3"></span>
    میخوام وقتی گزینه های test1 یا test2 انتخاب شدن یک کلاس به آی دی test3 اضافه بشه



    در واقع میخوام این کارو بکنم که مثل تصویر هر مرحله از فیلدها که پر یا انتخاب شد یه تیک کنار تصویر بیاد
    و دوم اینکه اگه بخوام هروقت دوتا یه سه تا از گزینه ها انتخاب شد بعد اون کلاس اضافه بشه چی؟ مثل همین عکس گزینه های listed in و type هروقت هر دو انتخاب شدن بعدش این مرحله کامل بشه


  2. #2

    نقل قول: کد jquery

    مسیر را یک کوچه اشتباه اومدی خوردی به تالار جاوا. شما باید بری تالار جاوااسکریپت. با هم خیلی خیلی فرق دارند.

تاپیک های مشابه

  1. ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery
    نوشته شده توسط MTD_GOLD در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 09 خرداد 1397, 23:19 عصر
  2. کار نکردن کد jQuery در مستر پیج ASP
    نوشته شده توسط samangeraphic در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 00:21 صبح
  3. سوال: مشکل در اجرای کد jquery
    نوشته شده توسط vahid_z در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1390, 22:35 عصر
  4. سوال: عدم اجرای کد jquery در ajax
    نوشته شده توسط r_khan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1390, 21:53 عصر
  5. سوال: سوال در مورد كد JQuery
    نوشته شده توسط tritilium در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1387, 16:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •