نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

  1. #1

    تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

    با سلام خدمتت برنامه نویسان فاکس پرو یه بانک اطلاعاتی دارم به نام k1که در ان از فیلدهای date,,,,kala,,,,sum_vazn که فیلد dateاز نوع تاریخی بوده و kalaاز نوع کارکتربوده وsum_vaznاز نوع عددی میخوام یه گزارش تهیه کنم تو فاکس پرو تحت داس 2.6 که از تاریخ فلان تا تاریخ فلان باشه چی کار کنم.تشکر

  2. #2

    نقل قول: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

    اگر فاکس پرو 2.6 رو نصب دارید که یادمه که توی خودش یک report designer داشت کافی که یک گزارش جدید با اون ایجاد کنید و فایل dbf هم بهش بدید فکر کنم میتونستید wizrard هم اینکار کنید.
    البته اگر کاراکتر های فارسی ندارید میتونید با ویژوال فاکس پرو هم گزارش درست کنید اونجا هم گزارش ساز داره...

  3. #3

    نقل قول: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

    با سلام وتشکر بابت راهنماییتون اما من میخوام تاریخ انتخابی داشتم باشم که از تاریخ تا تاریخ باشه هرموقع که خواستم تاریخ انتخابی داشته باشم میشه کدنویسی شو اگه زحمتی نیست بگید یا با ااستفاده از اس کی ال کاتالوگ فاکس پرو راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

    منظورتون از اس کیو ال کاتالوگ یعنی یک کوئری رو بانک بزنید!
    خوب هر کوئری که بخواهید میتونید روی بانک تون بزنید و بعد گزارش دستورات زیر اجرا کنید!
    فایل گزارش را کنار جدول کپی کنید و به روش زیر ازش خروجی بگیرید!
    منتهی دوست عزیز تو ویژوال فاکس پرو 9 درست کردم واقعیت نه داس ندارم ونه فاکس تحت داس ....

    SELECT * FROM K1 WHERE BETWEEN(K1.date,CTOD('01/01/1988'),CTOD('01/01/1988')) INTO CURSOR TMP
    REPORT FORM K1 PREVIEW



    REPORT FORM K1 FOR BETWEEN(K1.date,CTOD('01/01/1988'),CTOD('01/01/1988')) PREVIEW


    اینجوری هم میتونید!

    REPORT FORM K1 FOR BETWEEN(K1.date,{^1988-01-01},{^1988-01-01}) PREVIEW
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : سه شنبه 11 اردیبهشت 1397 در 21:50 عصر

  5. #5

    نقل قول: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

    بازم تشکر ازراهنماییتون ولی این سه دستور همش تو فاکس پرو تحت داس اجرا میشه یا در ویندوز

  6. #6

    نقل قول: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

    نقل قول نوشته شده توسط روح اله ذکاوت مشاهده تاپیک
    بازم تشکر ازراهنماییتون ولی این سه دستور همش تو فاکس پرو تحت داس اجرا میشه یا در ویندوز
    عرض کردم که فاکس تحت داس ندارم!
    باید در ویندوز و در محیط ویژوال فاکس پرو استفاده کنید.!
    اگر در جدول کاراکتر فارسی نداشته باشید مشکلی نداره بانک تون رو باز میکنه ولی اگر کاراکتر های فارسی باشه بهم ریخته نشون میده که باید جدول رو کانورت کنید!
    اگر هم که تحت داس بخواهید که من داس ندارم فکر نکنم دیگه کسی هم داشته باشه ولی روش ساخت توی فاکس داس هم تقریبا شبیه و همینطور نحوه استفاده از گزارش

  7. #7

    نقل قول: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

    اگر من اگه خواستم همین بانک اطلاعاتی رو شما دستور اس کیو الشو بهم داد ین تو ویزوال اجراکنم بایدتو یه پنجره کوچیک که سطر اول اون از تاریخ باشه وسطر دوم اون تا تاریخ را ازم بخواد اجرا کنم راستش کدنویسی این قسمت برام نا اشناست شما میتونید دستورشو بنویسید که من اجرا کنم میخوایید بانک اطلاعاتی رو بدم شما روش کد بنویسید




    فیلدهای date,,,,kala,,,,sum_vazn که فیلد dateاز نوع تاریخی بوده و kalaاز نوع کارکتربوده وsum_vaznاز نوع عددی

  8. #8

    نقل قول: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

    یه برنامه میخواهید که تحت ویندوز خروجی برای نمایش ویا چاپ بده!
    بانک تون رو برام پی ام کنید سعی میکنم براتون انجام بدم

  9. #9

    نقل قول: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

    با استفاده از فایل jadid.dbf در کاتالوگ داده هایم را وارد میکنم تو قسمت اسکرین و بعد میرم قسمت کوایری یه گزارش درست کردم با استفاده از فایل jadid.dbf که خروجی گزارش فایل k2.dbf میده حالا تو خروجی این گزارش با استفاده از فایل k2.dbf میخوام تاریخ انتخابی داشته باشم

  10. #10

    نقل قول: تهیه گزارش از فایل دیتا بیس k1.dbf

    سلام
    بانک رو فرستادم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1393, 10:07 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 22:08 عصر
  3. سوال: آیا تهیه گزارش از فایل XML منطقی است؟؟
    نوشته شده توسط ghrzarei در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1388, 14:01 عصر
  4. ساختن فایل Web.sitemap از روی دیتا بیس
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 19:39 عصر
  5. ایجاد فایل دیتا بیس
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 09:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •