نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: محدود سازی حجم و نوع فایل آپلود

  1. #1

    محدود سازی حجم و نوع فایل آپلود

    سلام
    الف) چگونه می توانم در کاربر را محدود کنم که از چه نوع فایلی را آپلود کنه(مثلا png,rar)
    ب)چگونه می توانم کاربر را در حجم آپلود کردن محدود کنم مثلا حداکثر 2مگ آپلود کند

    <label for="file">Filename:</label>
    <input type="file" name="file" id="file" />

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: محدود سازی حجم و نوع فایل آپلود

    سلام

    #region بررسی حجم فایل
    int maxContentLength = 2000000;

    if (file.ContentLength > maxContentLength)
    {
    return Tuple.Create(0, "حجم فایل شما بیش از 2 مگابایت است . لطفا بعد از تصحیح دوباره سعی کنید");

    }
    #endregion


    #region بررسی نوع فایل
    string[] allowedFileExtensions = new string[] { ".jpg" , ".rar" , ".zip" , ".pdf" , ".xls" , ".doc" , "docx",".png" };
    if (!allowedFileExtensions.Contains(file.FileName.Sub string(file.FileName.LastIndexOf('.'))))
    {
    return Tuple.Create(0, "فرمت فایل شما غیر مجاز است");

    }
    #endregion




    [COLOR=inherit !important]


    [/COLOR]

  3. #3

    نقل قول: محدود سازی حجم و نوع فایل آپلود

    سلام
    کد بالا را در کنترلر باید استفاده کنم؟!

  4. #4

    نقل قول: محدود سازی حجم و نوع فایل آپلود

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    کد بالا را در کنترلر باید استفاده کنم؟!
    هر کلاسی که بیزینس شمار رو چک میکنه ، کنترلر هم یک کلاس هست و . و اگر برای این کنترلر بیزینس هم دارید که عالی .

  5. #5

    نقل قول: محدود سازی حجم و نوع فایل آپلود

    بسته به نظر خودتون هست . من معمولا یک کلاس می نویستم برای آپلود فایل که ورودی فایل و آدرس ذخیره سازی رو می گیره و پاسخ هم وضعیت آپلود شدن یا خطا رو می ده . ولی شما می تونید داخل اکشن مورد نظر خودتون استفاده کنید

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: محدود سازی حجم و نوع فایل آپلود

    نقل قول نوشته شده توسط jaykob مشاهده تاپیک
    سلام

    #region بررسی حجم فایل
    int maxContentLength = 2000000;

    if (file.ContentLength > maxContentLength)
    {
    return Tuple.Create(0, "حجم فایل شما بیش از 2 مگابایت است . لطفا بعد از تصحیح دوباره سعی کنید");

    }
    #endregion


    #region بررسی نوع فایل
    string[] allowedFileExtensions = new string[] { ".jpg" , ".rar" , ".zip" , ".pdf" , ".xls" , ".doc" , "docx",".png" };
    if (!allowedFileExtensions.Contains(file.FileName.Sub string(file.FileName.LastIndexOf('.'))))
    {
    return Tuple.Create(0, "فرمت فایل شما غیر مجاز است");

    }
    #endregion




    [COLOR=inherit !important]


    [/COLOR]
    بهترین راه چک کردن نوع فایل آپلود شده بررسی کردن Mime Type فایل آپلود شده است.

  7. #7

    نقل قول: محدود سازی حجم و نوع فایل آپلود

    تا زمانی که فایل به سرور به طور کامل آپلود نشده باشه مشخصات اون قابل شناسایی نیست.
    برای کنترل فایل قبل از آپلود می توانید از پلاگین های جاوا اسکریپت استفاده کنید فقط توجه کنید که این قابلیت ها روی مرورگرهای HTML5 کار میکنه و در مرورگرهای قدیمی File API وجود نداره.

    یک نمونه

    http://plugins.krajee.com/file-folder-upload-demo

تاپیک های مشابه

  1. نحوه تعریف محدود کننده نوع فایل و بدست اوزدن حجم فایل
    نوشته شده توسط boysilent در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1390, 15:31 عصر
  2. محدود کردن حجم و فرمت فایل ها در دانلود روی سرور 2008
    نوشته شده توسط SHARIFI.MSTM در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 00:41 صبح
  3. سوال: محدود کردن حجم و فرمت فایل ها در دانلود روی سرور 2008
    نوشته شده توسط SHARIFI.MSTM در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 09:49 صبح
  4. محدود كردن مقدار فايل آپلود
    نوشته شده توسط mohammad87 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 شهریور 1387, 00:06 صبح
  5. تشخیص نوع فایل در آپلود
    نوشته شده توسط twelve در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 21:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •