نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جابجایی با tab

  1. #1

    جابجایی با tab

    سلام دوستان لطفاً راهنمایی کنید چطور می شه با کلید تب بین تکس باکس جابجا شد.ولی با گذاشتن شرط
    به عنوان مثال:
    if (e.KeyCode == Keys.Tab)
    {
    if (radioButton1.Checked == true)
    {
    code_n.Focus();


    }
    else
    {
    name_n.Focus();
    }
    }

    ولی این کد جواب نداد
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : چهارشنبه 12 اردیبهشت 1397 در 04:48 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جابجایی با tab

    این کد رو تو کدوم رویداد میزارید؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    پست
    38

    نقل قول: جابجایی با tab

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    این کد رو تو کدوم رویداد میزارید؟
    داخل رویداد key down

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جابجایی با tab

    با سلام
    لطفاً از قالب C#‎ برای قرار دادن کد استفاده کنید
    درست متوجه نشدم ولی اگر میخواین مثلاً وقتی اومدین روی object برای فوکوس بهش شرط بدین میتونید از رویداد Leave استفاده کنید

    private void radioButton1_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    if (radioButton1.Checked)
    textBox1.Focus();
    else
    textBox2.Focus();
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    پست
    38

    نقل قول: جابجایی با tab

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    لطفاً از قالب C#‎‎ برای قرار دادن کد استفاده کنید
    درست متوجه نشدم ولی اگر میخواین مثلاً وقتی اومدین روی object برای فوکوس بهش شرط بدین میتونید از رویداد Leave استفاده کنید

    private void radioButton1_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    if (radioButton1.Checked)
    textBox1.Focus();
    else
    textBox2.Focus();
    }

    if (radioButton1.Checked==true)
    {
    if (e.KeyData == Keys.Tab)
    {
    e.IsInputKey = true;
    mablagh_h.Focus();
    // MessageBox.Show("");
    }

    }
    if (radioButton2.Checked == true)
    {
    if (e.KeyData == Keys.Tab)
    {
    e.IsInputKey = true;
    niat.Focus();
    // MessageBox.Show("");
    }

تاپیک های مشابه

  1. کار با tab control
    نوشته شده توسط top7news در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 16:20 عصر
  2. راهنمایی درباره طراحی فرم با Tab
    نوشته شده توسط emad_ban در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 آبان 1386, 17:10 عصر
  3. تنظیم کردن حرکت با TAB در TEXTBOXها
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 22:04 عصر
  4. مشکل حرکت کردن بین سلولهای خاص دو stringgrid با tab
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 07:37 صبح
  5. یه مشکل عجیب با Tab Control
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 15:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •