نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اندروید - از کجا بفهمم سیم کارت گوشی چیه؟

  1. #1

    Question اندروید - از کجا بفهمم سیم کارت گوشی چیه؟

    سلام

    من با این تابع میرم و اسم اپراتور رو میخونم

    public static String getOperatorName(Context context) {
    TelephonyManager manager = (TelephonyManager) context.getSystemService(Context.TELEPHONY_SERVICE );
    return manager.getNetworkOperatorName();
    }


    و این طوری میام چک میکنم که سیم کارت ایرانسل یا همراه اول یا فلان

    switch (operatorName) {
    case IRANCELL:
    // ایرانسل
    case MCI:
    // همراه اول
    default:
    // ....
    break;
    }



    الان مشکل اینجاست که روی بعضی گوشی ها که من تست میکنم اگه سیم کارت ایراسل باشه نمیگه mtn میگه irancel حالا ممکنه این اتفاق باز بی افته یعنی رو یه گوشی دیگه اصلا هیچ کدوم نباشه یه اسم دیگه باشه یا برای همراه اول هم همین طوری

    میخواستم بدونم راه بهتری برای این که بفهمم اپراتور سیم کارت چیه هست؟؟ باید همین طوری چک کنم رو حساب اسم ؟؟ خب ممکنه اسم یه چیز دیگه به جز این شرط های من باشه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: اندروید - از کجا بفهمم سیم کارت گوشی چیه؟

    اینجا انجمن جاوا است. لطفا به انجمن اندروید مراجعه کنید: https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?187

تاپیک های مشابه

  1. من از کجا بفهمم کاربرم logout نکرده پنجره رو بسته
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اسفند 1388, 03:48 صبح
  2. از كجا بفهمم كه يك پروسه از كدام account اجرا شده است (system يا Local Service و يا ...)
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1388, 22:04 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 14:43 عصر
  4. از کجا بفهمم که یه داده تو جدول هست یا نه ؟؟؟
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1385, 10:07 صبح
  5. از کجا بفهمم کرنلم i586 است یا i686
    نوشته شده توسط ali_hadian در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1383, 05:57 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •