نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

  1. #1

    آپدیت اطلاعات در DataGridView

    با سلام
    من با راهنمایی در این قسمت
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D9%88%D9%84

    حالا می خواهم اطلاعات را ویرایش کنم مشکلم اینجاست که نمی دانم چطوری اطلاعات فقط سطری که انتخاب شده ویرایش بشه

    اگر دوستان من راهنمایی کنید یک دنیا ممنون دوستان می شوم
    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله reza11_2005 : چهارشنبه 12 اردیبهشت 1397 در 23:03 عصر

  2. #2

    نقل قول: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

    باز هم سلام من فقط برام سوال چطوری باید به فرم دوم بفهمونم که باید کدوم ردیف دیتا گرید ویرایش کنه یا حدف اخه از دیتابیس استفاهد نمی کنم
    ممنون می شوم دوستان واجب خیلی پروژه دانشگاه هست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

    سلام
    رکوردهای شما یک کلید یا به اصطلاح id یونیک دارند یا نه؟ اگر دارند که از همون استفاده کنید اگر ندارن می تونید یه id بسازید یا اگر برنامه تحت شبکه نیست و همه اطلاعات در همون گرید نمایش داده میشه و صفحه بندی نشده می تونید از شماره ردیف یا RowIndex رکورد استفاده کنید. مثلا اگر روی ردیف دوم کلیک شد، اندیس این ردیف 1 هست پس شما در موقع آپدیت یک شرط میذارید که فقط ردیفی که اندیسش 1 هست رو آپدیت کن.

  4. #4

    نقل قول: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

    میشه با یک مثال ساده برام توضیح بدهید
    مثلا مثال این صفحه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D9%88%D9%84
    تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

    سلام مثال رو به شکل ضمیمه تغییر دادم. با دابل کلیک روی هر ردیف، اطلاعات برای ویرایش به فرم دوم منتقل میشه و بعد از تغییر و زدن دکمه، اطلاعات در جدول ویرایش میشه.
    PassData.rar

    ----------------ویرایش

    البته چون عجله ای بود دقت نکردم، وقت از اندیس استفاده می کنید نیازی به حلقه هم نیست. کدهای مربوط به حلقه رو کامنت کنید.
    if (frm2.ShowDialog() == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    //foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    //{
    // if (row.Index == e.RowIndex)
    // {
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[FirstName.Name].Value = frm2.FirstName;
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[LastName.Name].Value = frm2.LastName;
    // }
    //}
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud Zaad : جمعه 14 اردیبهشت 1397 در 15:56 عصر

  6. #6

    نقل قول: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

    سلام و ممنون شما هستم
    فقط یک سوال دیگه دارم
    برای حذف من می خواهم اول داخل دیتا گرید حذف بشه بعدا ردیف ها داخل یک تابع ذخیره بشه بعدا از طریف حلقه حذف کامل از دیتا بیس بشه
    رهای هست برای اینکار؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

    نمیدونم دقیقاً میخواهید چکار کنید. چون قبلاً گفتید از دیتابیس استفاده نمیکنید ولی الان میگید حذف از دیتابیس.
    حذف از گرید که به صورت dataGridView1.Rows.RemoveAt(index); هست ولی برای بقیه اش اگه دقیقاً توضیح بدید چکار می خواهید بکنید بهتر میشه راهنمایی کرد.

  8. #8

    نقل قول: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

    سلام و تشکر
    ببنید من اطلاعات از دیتا بیس می خوانم و داخل دیتا گرید نمایش می دهم وبعد از تغیرات اون ذخیر می کنم داخل دیتا بیس
    می خواهم اول تغییرات داخل دیتا گرید ثبت بشه بعدا روی دکمه ذخیر که زدام اون کار های که روی دیتا گرید انجام دادم داخل دیتا بیس هم انجام بشه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

    این روش شما زمانی جواب میده که شما قبل از ثبت در دیتابیس، همه ی رکوردهای موجود در دیتابیس رو حذف کنید و مجدداً ثبت کنید. یعنی طبق گفته ی شما روال به این صورت میشه: اطلاعات دیتابیس رو در گرید نمایش بدید بعد تغییرات رو در گرید اعمال کنید بعد رکوردهای داخل دیتابیس رو حذف کنید و بعد اطلاعات داخل گرید رو در دیتابیس ثبت کنید.

  10. #10

    نقل قول: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    این روش شما زمانی جواب میده که شما قبل از ثبت در دیتابیس، همه ی رکوردهای موجود در دیتابیس رو حذف کنید و مجدداً ثبت کنید. یعنی طبق گفته ی شما روال به این صورت میشه: اطلاعات دیتابیس رو در گرید نمایش بدید بعد تغییرات رو در گرید اعمال کنید بعد رکوردهای داخل دیتابیس رو حذف کنید و بعد اطلاعات داخل گرید رو در دیتابیس ثبت کنید.
    سلام دقیقا حالا میشه اگر امکان داره برای این موضوع مثالی بزنید ممنون شما می شوم

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: آپدیت اطلاعات ریختن در DataGridView

    با سلام
    هر تاپیک مخصوص یک سوال هست قوانین رو مطالعه کنید
    در ضمن شما برنامه نویس هستید اینجا دوستان راه حل میدن و شما باید کدش رو بنویسید
    به نظر من کار درستی نیست که اطلاعات رو پاک کنید و سپس دوباره ذخیره کنید اول اینکه این بهینه نیست و ممکنه اطلاعات زیاد باشه هر چند که برنامتون رو توضیح ندادید دوم اینکه ID هایی که به حذف شده ها تخصیص داده شده از بین میره
    بهتره یک فرم قرار بدید و از دیتاگرید UnBounded استفاده کنید که توی تاپیک زیر راهشو گفتم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%DB%8C%D9%85
    سپس برای ویرایش و حذف میتونید همون رو باز کنید و رکورد رو ویرایش یا حذف کنید و اگر جداولتون بهینه باشه کارتون راحت میشه
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. نمايش اطلاعات تصادفي در datagridview
    نوشته شده توسط webnama در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1395, 16:01 عصر
  2. سوال: متصل نشدن و نمایش ندادن اطلاعات database در datagridview
    نوشته شده توسط vahidth در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 تیر 1395, 01:31 صبح
  3. ریختن اطلاعات ماندنی در datagridview
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1391, 16:07 عصر
  4. سوال: مشکل در لود اطلاعات جدول در DataGridView
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 13:19 عصر
  5. پرینت اطلاعات موجود در datagridview
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 14 دی 1386, 14:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •