نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چرا غلط محاسبه میشود؟

  1. #1

    چرا غلط محاسبه میشود؟

    سلام دوستان،
    من یک تکه کد دارم که بصورت زیر است :

    barnamenevis.PNG
    در div اول محاسبه درست است ولی در div دوم محاسبه را غلط انجام میدهد و بجای مقدار 6 مقدار 9 را میدهد. من اسم متغیر $x را عوض کردم محاسبه درست شد.
    علتش چیه ؟

  2. #2

    نقل قول: چرا غلط محاسبه میشود؟

    شما در قسمت
    $y=&$x


    به نوعی y رو به x وصل کردید. برا همین وقتی مقدار y رو تغییر میدید مقدار x هم تغییر پیدا می کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: چرا غلط محاسبه میشود؟

    برای چی & رو پشت $x گذاشتی ؟!!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 13:55 عصر
  2. سوال: چرا در Firefoxاندازۀبعضی از ستون های جدول کو چکتر یا بزرگتر نشان داده میشود؟
    نوشته شده توسط mina_student در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1387, 14:45 عصر
  3. چرا هنگام لود صفحه postbackurl لینک باتن داخل گرید ویو اجرا میشود؟
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 19:49 عصر
  4. چرا گاهی این Error نمایش داده میشود؟
    نوشته شده توسط سار در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 خرداد 1383, 07:57 صبح
  5. چرا در FastReport فقط رکورد اول نمایش داده میشود؟
    نوشته شده توسط sardar ahmadi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1383, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •