نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: حذف عکس لود شده در PictureBox

  1. #1

    حذف عکس لود شده در PictureBox

    باسلام به همه دوستان
    من یک برنامه با سی شارپ و ویندوز فرم نوشتم که در اون یک عکس به وسیله openfiledialoge باز شده و در یک picturebox نمایش داده میشه. آدرس عکس در دیتا بیس ذخیره شده و یک کپی از عکس در یک پوشه مخصوص در کنار فایل اجرایی برنامه ذخیره میشه.
    الان مشکلم اینه که وقتی عکس رو بخوام حذف کنم با دستور dispose ویا picturebox.image=null عکس رو از یکچر باکس حذف میکنم ولی از داخل پوشه ای که ذخیره شده پاک نمیشه و پیغام خطا زیر رو میده :

    The process cannot access the file 'image path' because it is being used by another process
    از روش تهیه کپی از عکس و استفاده از stream ها استفاده کردم ولی جواب نداد.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: حذف عکس لود شده در پیکچر باکس

    نقل قول نوشته شده توسط __MAHNAZ__ مشاهده تاپیک
    باسلام به همه دوستان
    من یک برنامه با سی شارپ و ویندوز فرم نوشتم که در اون یک عکس به وسیله openfiledialoge باز شده و در یک picturebox نمایش داده میشه. آدرس عکس در دیتا بیس ذخیره شده و یک کپی از عکس در یک پوشه مخصوص در کنار فایل اجرایی برنامه ذخیره میشه.
    الان مشکلم اینه که وقتی عکس رو بخوام حذف کنم با دستور dispose ویا picturebox.image=null عکس رو از یکچر باکس حذف میکنم ولی از داخل پوشه ای که ذخیره شده پاک نمیشه و پیغام خطا زیر رو میده :

    The process cannot access the file 'image path' because it is being used by another process
    از روش تهیه کپی از عکس و استفاده از stream ها استفاده کردم ولی جواب نداد.

    سلام
    برای حذف عکس از داخل فولدر از این کد استفاده کن.
    if(File.Exists(filePath))
    {
    File.Delete(filePath);
    }


  3. #3

    نقل قول: حذف عکس لود شده در پیکچر باکس

    نقل قول نوشته شده توسط __MAHNAZ__ مشاهده تاپیک
    باسلام به همه دوستان
    من یک برنامه با سی شارپ و ویندوز فرم نوشتم که در اون یک عکس به وسیله openfiledialoge باز شده و در یک picturebox نمایش داده میشه. آدرس عکس در دیتا بیس ذخیره شده و یک کپی از عکس در یک پوشه مخصوص در کنار فایل اجرایی برنامه ذخیره میشه.
    الان مشکلم اینه که وقتی عکس رو بخوام حذف کنم با دستور dispose ویا picturebox.image=null عکس رو از یکچر باکس حذف میکنم ولی از داخل پوشه ای که ذخیره شده پاک نمیشه و پیغام خطا زیر رو میده :

    The process cannot access the file 'image path' because it is being used by another process
    از روش تهیه کپی از عکس و استفاده از stream ها استفاده کردم ولی جواب نداد.
    از استریم چطور استفاده کردید؟ کد قرار بدید.

  4. #4

    نقل قول: حذف عکس لود شده در پیکچر باکس

    از همین کد استفاده میکنم :

    if (System.IO.File.Exists(BeforeEditPath))
    {
    try
    {
    System.IO.File.Delete(BeforeEditPath);
    }
    catch (System.IO.IOException E)
    {
    MessageBox.Show(E.Message,"خطا",MessageBoxButto ns.OK);
    return;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 13 اردیبهشت 1397 در 12:36 عصر

  5. #5

    نقل قول: حذف عکس لود شده در پیکچر باکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    از استریم چطور استفاده کردید؟ کد قرار بدید.

    System.IO.FileStream fs;
    s = New System.IO.FileStream(file Path, IO.FileMode.Open, IO.FileAccess.Read)
    PictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromStream(fs)
    fs.Close()
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 13 اردیبهشت 1397 در 12:37 عصر

  6. #6

    نقل قول: حذف عکس لود شده در پیکچر باکس

    برای تهیه کپی از عکس هم از کد زیر استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد

    Image im = GetCopyImage(Path");
    myPictureBox.Image = im;
    File.Delete(Path");
    }

    private Image GetCopyImage(string path)
    {
    using (Image im = Image.FromFile(path))
    {
    Bitmap bm = new Bitmap(im);
    return bm;
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: حذف عکس لود شده در PictureBox

    از تگ مناسب برای کدها استفاده کنید.



    یک bitmap ایجاد کنید و نمایش بدید و استریم را از بین ببریذ. نیاز به کپی هم نیست.

  8. #8

    نقل قول: حذف عکس لود شده در PictureBox

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    از تگ مناسب برای کدها استفاده کنید.



    یک bitmap ایجاد کنید و نمایش بدید و استریم را از بین ببریذ. نیاز به کپی هم نیست.
    متوجه منظورتون نمی شم. ممکنه توضیح بدید به کدی که نوشتم چه چیزی رو باید اضافه کنم؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: حذف عکس لود شده در PictureBox

    نقل قول نوشته شده توسط __MAHNAZ__ مشاهده تاپیک
    متوجه منظورتون نمی شم. ممکنه توضیح بدید به کدی که نوشتم چه چیزی رو باید اضافه کنم؟
    OpenFileDialog oDialog;

    private void Browse_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    oDialog = new OpenFileDialog();
    if (oDialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    using (var stream = new FileStream(oDialog.FileName, System.IO.FileMode.Open, System.IO.FileAccess.Read))
    {
    pictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromStream(stream);
    }
    }
    }

    private void Remove_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    System.IO.File.Delete(oDialog.FileName);
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  10. #10

    نقل قول: حذف عکس لود شده در PictureBox

    سلام
    شاید این بدردت بخوره
    this.pictureBox1.Image = null;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش عکس ذخیره شده در pictureBox
    نوشته شده توسط ghasem110deh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1393, 16:49 عصر
  2. سوال: دخیره ی عکس لود شده در وب بروزر
    نوشته شده توسط علیرضا.ا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1392, 14:34 عصر
  3. سوال: حجم عکس لود شده در پیکچرباکس
    نوشته شده توسط hnosen در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1391, 10:58 صبح
  4. تنظیم عکس اسکن شده در picturebox
    نوشته شده توسط hojjat_gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 18:31 عصر
  5. سوال: نمایش عکس ذخیره شده در DB در یک picturebox
    نوشته شده توسط solaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 19:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •