نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال دو متغیر به php و دریافت فایل json

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    TBZ
    پست
    13

    Question ارسال دو متغیر به php و دریافت فایل json

    با سلام خدمت اساتید محترم

    من یه فایل GetOrders.php تو سرور دارم که با متد POST دو متغیر password و page رو میگیره و یک فایل json بر میگردونه.

    می خواستم از طریق vb.net رمز و شماره صفحه رو به فایل php پست کنم و فایل json رو دریافت کنم.

    هر چی گشتم تاپیک های مرتبط نتونستن مشکلمو حل کنن اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید.

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ارسال دو متغیر به php و دریافت فایل json

    نقل قول نوشته شده توسط araz.davari مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید محترم

    من یه فایل GetOrders.php تو سرور دارم که با متد POST دو متغیر password و page رو میگیره و یک فایل json بر میگردونه.

    می خواستم از طریق vb.net رمز و شماره صفحه رو به فایل php پست کنم و فایل json رو دریافت کنم.

    هر چی گشتم تاپیک های مرتبط نتونستن مشکلمو حل کنن اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید.

    ممنون
    سلام
    پارامترهای پسورد و پیج رو بصورت جیسون ارسال میکنید؟
    آدرس url مربوطه رو ارسال کنید تا تست کنیم.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    TBZ
    پست
    13

    نقل قول: ارسال دو متغیر به php و دریافت فایل json

    نه پسورد و پیج باید با متد post ارسال بشن و اطلاعات سفارش های کاربران در قالب جیسون دریافت بشن
    فایل php تو لوکال هاست هستش
    فایل بررسی میکنه در صورت درست بودن پسورد که با $_POST['password'] دریافت میشه صفحه ارسال شده رو که با $_POST['page'] دریافت میشه رو در قابل جیسون بر میگردونه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ارسال دو متغیر به php و دریافت فایل json

    بالاخره مهم هست که پارامترهای ارسال به چه صورتی باید باشند ، یه کاراکتر کم و زیاد بشه ، دیگه درست کارنمیکنه

    یک نمونه پارامتر میتونه این شکلی باشه

    "{""page"":""1.0"",""password"":123456}"

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    TBZ
    پست
    13

    نقل قول: ارسال دو متغیر به php و دریافت فایل json

    پسورد و پیج با جیسون ارسال نمیشن

    من کد php رو براتون میزارم

    <?php

    if ( isset( $_POST['password'])) {
    if ( $_POST['password'] == "1478914789" ) {

    header( "Content-type: application/json" );

    $sitename = "http://localhost/";
    $hostname = "localhost";
    $username = "root";
    $password = "";
    $database = "specialprogram";
    $tbl_name = "Orders_TBL";
    $order_by = "id";

    $records_limit = "10";

    $connect = @mysqli_connect( $hostname, $username, $password, $database);
    if( $connect ) {

    @mysqli_query( $connect , "SET CHARACTER SET utf8;");

    $temp1 = @mysqli_query( $connect , "SELECT COUNT(*) FROM ".$tbl_name);
    $temp2 = @mysqli_fetch_row( $temp1);
    $total_records = $temp2[0];

    if( isset( $_POST['page'])) {

    $page= $_POST['page'] - 1;
    $offset = $page * $records_limit;
    } else {

    $page= 0;
    $offset = 0;
    }

    $my_query = "SELECT * FROM ".$tbl_name." ORDER BY ".$order_by." DESC LIMIT ".$offset." , ".$records_limit;

    $result = @mysqli_query( $connect, $my_query);
    if( $result ) {

    $response['orders'] = array();
    $response['success'] = 1;

    while( $row = @mysqli_fetch_array( $result )) {

    $orders = array();

    $orders['id'] = $row['id'];
    $orders['name'] = $row['name'];
    $orders['email'] = $row['email'];
    $orders['phone'] = $row['phone'];
    $orders['tools'] = $row['tools'];
    $orders['dateTime'] = $row['dateTime'];

    array_push( $response['orders'] , $orders);
    }
    } else {

    $response['success'] = 0;
    $response['message'] = "nothing";
    }

    echo( json_encode( $response ) );
    @mysqli_close( $connect );

    }

    } else { echo ("<center>Invaild Password</center>"); } } else { echo ("<center>Can't connect to the server.</center>"); }
    ?>

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ارسال دو متغیر به php و دریافت فایل json

    ابتدا باید سرویس مورد نظر را تست کنید که آیا درست کارمیکنه یا نه ، سپس شروع به کد نویسی کنید.

    ابتدا پلاگین زیر را در گوگل کروم نصب کنید و پارامترهای مربوطه را با متد POST ارسال نمایید.

    https://chrome.google.com/webstore/d...dihehiodgcddpl

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    TBZ
    پست
    13

    نقل قول: ارسال دو متغیر به php و دریافت فایل json

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    ابتدا باید سرویس مورد نظر را تست کنید که آیا درست کارمیکنه یا نه ، سپس شروع به کد نویسی کنید.

    ابتدا پلاگین زیر را در گوگل کروم نصب کنید و پارامترهای مربوطه را با متد POST ارسال نمایید.

    https://chrome.google.com/webstore/d...dihehiodgcddpl
    با xampp امتحان کردم وقتی با POST میفرستم فایل جیسونی رو که میخوام رو برمیگرونه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ارسال مقدار متغیر به فایل .cpp
    نوشته شده توسط raminlich در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 مرداد 1393, 17:17 عصر
  2. سوال: ارسال متغییر با جی کوئری به PHP و دریافت نتیجه
    نوشته شده توسط mrcg10 در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 خرداد 1392, 11:39 صبح
  3. PHP و ارسال یک متغیر به فایل EXE
    نوشته شده توسط p30tec در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1391, 12:32 عصر
  4. سوال: ارسال فایل xml به هاست و دریافت فایل دیگر از هاست
    نوشته شده توسط sadrapro در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 19:17 عصر
  5. سوال: ارسال مقدار به php و دریافت مقدار از php
    نوشته شده توسط sina_saravi1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 تیر 1388, 11:36 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •