نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با راست چین شدن یا چپ چین شدن در اندروید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    مشکل با راست چین شدن یا چپ چین شدن در اندروید

    سلام دوستان

    این NavigationView که میبنید در گوشی هایی که منو انگلییسی دارن به درستی و از راست به چپ نمایش داده میشود :
    اما متاسفانه اگر منوی گوشی را فارسی کنم از چپ به راست میشود.

    به نظرتون برای اینکه منوی گوشی فارسی باشه چه انگلیسی و NavigationView از راست به چپ نمایش داده بشه بایستی چیکار کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل با راست چین شدن یا چپ چین شدن در اندروید

    دوستان supportRTL رو false کردم و مشکل حل شد

    اما متاسفانه اکشن بارم حالا چپ به راست شد

  3. #3

    نقل قول: مشکل با راست چین شدن یا چپ چین شدن در اندروید

    نکته جالبی رو مطرح کردید منهم از Navigation Drawer استفاده میکنم ولی کلا از اکشن بار تو برنامه هام استفاده نمیکنم بجاش از Bottom Navigation View استفاده میکنم و مشکلی هم باهاش تا حالا نداشتم به نظر من خیلی زیباتر هست و متفاوت تر هم هست کلا برای فارسی هم که از Calligraphy و ویوهای فارسی شده اختصاصی استفاده میکنم و root element های ویوهای اصلی که ویوهای child رو توش include میکنم بعضا تا 5 -6 لایه تو در تو خاصیت layoutDirection روت ویو روهم RTL میکنم تا حالا که مشکلی نداشتم حتی با منوی فارسی خود گوشی.!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل با راست چین شدن یا چپ چین شدن در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    نکته جالبی رو مطرح کردید منهم از Navigation Drawer استفاده میکنم ولی کلا از اکشن بار تو برنامه هام استفاده نمیکنم بجاش از Bottom Navigation View استفاده میکنم و مشکلی هم باهاش تا حالا نداشتم به نظر من خیلی زیباتر هست و متفاوت تر هم هست کلا برای فارسی هم که از Calligraphy و ویوهای فارسی شده اختصاصی استفاده میکنم و root element های ویوهای اصلی که ویوهای child رو توش include میکنم بعضا تا 5 -6 لایه تو در تو خاصیت layoutDirection روت ویو روهم RTL میکنم تا حالا که مشکلی نداشتم حتی با منوی فارسی خود گوشی.!
    ممنون از شما...متاسفانه چون من تازه سمت اندروید اومدم هنوز با این موردی که اشاره کردید آشنا نیستم...اگر نمونه سورس یا کدی راجع بهش بزارید ممنون خواهم شد...متاسفانه اکشن بار کل وقت منو هدر داده هرکاری کردم نتونستم درستش کنم

  5. #5

    نقل قول: مشکل با راست چین شدن یا چپ چین شدن در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    ممنون از شما...متاسفانه چون من تازه سمت اندروید اومدم هنوز با این موردی که اشاره کردید آشنا نیستم...اگر نمونه سورس یا کدی راجع بهش بزارید ممنون خواهم شد...متاسفانه اکشن بار کل وقت منو هدر داده هرکاری کردم نتونستم درستش کنم
    باشه دوست عزیز باید یک فایل جدا کنم و اینجا میذارم

  6. #6

    نقل قول: مشکل با راست چین شدن یا چپ چین شدن در اندروید

    دوست عزیزم این برای BottomNavigationView هست که کافی تو فایل لایه اصلی بجای ویو ActionBar قرار بدید.

    //replace with action bar view in the main layout xml file
    <android.support.design.widget.BottomNavigationVie w
    android:id="@+id/menu_nav_view"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_gravity="start"
    android:background="@drawable/toolbarshape"
    android:visibility="visible"
    app:itemIconTint="@color/navigation_object_color"
    app:itemTextColor="@color/navigation_object_color"
    app:menu="@menu/option_menu"
    />


    برای گزینه های تو ویو هم از منو فایل استفاده کنید مثل این....
    /* option_menu.xml */

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <menu xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto">
    <item
    android:enabled="true"
    android:icon="@drawable/ic_menu_home"
    android:title="@string/home_item"
    app:showAsAction="ifRoom"/>

    <item
    android:id="@+id/HelpEvent"
    android:icon="@drawable/ic_menu_help"
    android:enabled="true"
    app:showAsAction="ifRoom"
    android:onClick="helpEvent"
    android:title="@string/help_item"/>
    <item
    android:icon="@drawable/ic_menu_close_clear_cancel"
    android:enabled="true"
    app:showAsAction="ifRoom"
    android:onClick="removeEvent"
    android:title="@string/remove_item"
    />
    <item
    android:icon="@drawable/ic_menu_edit"
    android:enabled="true"
    app:showAsAction="ifRoom"
    android:onClick="saveEvent"
    android:title="@string/accept_item"
    />
    </menu> />


    من برای اینکه نخوام کدهام تکراری باشه یک کلاس برای ارتباط لایه ها باهم نوشتم منظور View - Control هست اگر خواستید بگید همین جا قرار بدم.
    وگرنه که برای استفاده از رویداد ها هم که کافی نام متدی که در رویداد onClick در فایل منو نوشتم را در اکتیویتی که ویو را دارید صدا میکنید ایجاد کرده باشید. ویا اینکه براش کلاسی بنویسید و کل اکتیویتی ها از یکجا دستور بگیرن

    public void saveEvent(MenuItem item) {
    setItemChecked(item);
    }

    فقط حتما گزینه آیتمی که انتخاب شده را به متد setItemChecked پاس بدید برای اینکه گزینه انتخابی تون را بالاتر نمایش بده و مشخص باشه که کدوم گزینه انتخاب شده!
    اینم تصویر ویو

    موفق باشید.!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : جمعه 14 اردیبهشت 1397 در 21:21 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با راست چین شدن کامپوننت ribbon در xe2
    نوشته شده توسط farzadkamali در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 00:25 صبح
  2. مبتدی: مشکل با راست چین کردن دات نت بار
    نوشته شده توسط سعید کشاورز در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1391, 18:37 عصر
  3. مشکل با راست چین کردن این منو
    نوشته شده توسط tick-tock در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 15:35 عصر
  4. مشکل با راست چین شدن و چپ چین شدن در Telerik
    نوشته شده توسط n_behzad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 بهمن 1389, 22:25 عصر
  5. مشکل با راست چین کردن Treeveiw
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 13:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •