نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راهنمائی در خصوص آپدیت جدول

  1. #1

    راهنمائی در خصوص آپدیت جدول

    درود بر عزیزان
    ابتدا بگم من اصلا php رو بلد نیستم در حد خیلی مبتدی و تازه ان هم با چند تا مقاله از اینترنت دارم یاد میگیرم و متاسفانه یک پروژه برای محل کارم قبول کردم که واقعا موندم و به قولی سنگ بزرگ علامت نزدن است اینجا معنی پیدا میکند به هر زحمتی بود پروژمو تا یک جائی رسوندم ولی در این مرحله واقعا ماندم و نمیدانم که باید چکار کنم با یک مثال توضیح میدهم امیدوارم اساتید بتوانند کمکم کنند
    من یمخواهم برای تعاونی ادارم برنامه ای بنویسم که چند آیتم در برنامش باشد یکی پرسنل عضو ، یکی محصولات داخل تعاونی یکی هم قیمت تا اینجا مشکلی ندارم پرسنل را با id مخصوص هر پرسنل در یک جدول نوشتم و همینطور محصولات رو هم با کد مشخص حالا مثلا پرسنل 1 می آید و تعدادی جنس میخرد البته به طور نسیه من طوری جدولم را نوشتم که میرود و در جدول مثلا نسیه ذخیره میشود کد کاربر،نام کاربر، جنس خریداری شده و مبلغ هر جنس حال مثلا در ماه بعد همین پرسنل می آید و مقداری از بدهی خود را پرداخت میکند مثلا ماه پیش برنج و روغن و گوشت خریده است این ماه فقط گوشت را تصفیه حساب میکند من برای پرداختی هم یک جدول جدا بنام جدول نقد نوشتم که می آید و کد کاربر نام کاربر محصول پرداختی و مبلغش را ذخیره میکند حال میخواهم یک جدول درست کنم به نام بدهی که بیاید و دو جدول اول را با هم مقایسه کند و در این جدول مانده بدهی کارمند 1 را درج کند . اساتید محترم خواهش میکنم کمکم کنید چون بهم فقط تا پایان هفته التیماتم داده اند که این نرم افزار را راه اندازی کنم.ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: راهنمائی در خصوص آپدیت جدول

    با یک کوئری جمع مبلغ بدهی طرف رو میخونی

    SELECT SUM(amount) as debt from debtor_table where user_id = 1

    با یک کوئری هم جمع پرداخت های طرف رو میخونی

    SELECT SUM(amount) as payment from payment_table where user_id = 1

    نتیجه 2 فیلد رو از هم کم کنی میشه بدهی طرف

  3. #3

    نقل قول: راهنمائی در خصوص آپدیت جدول

    ممنون از پاسخ شما ولی من یک مشکل دارم اینه که من چند تا کاربر دارم و چند موسسه ثابت این کدی که نوشتید را استفاده کردم ولی متاسفانه اصلا عمل نمی کند من کد را مینویسم اگر بتوانید راهنمائیم کنید ممنون میشوم.

    include('include\session.php');
    $msg='';

    if(isset($_POST['submit'])){
    $edarat=$_POST['edarat'];


    if(empty($_POST['edarat'])){
    echo $msg="<script type='text/javascript'>alert('لطفاً سازمان طرف قرار داد را انتخاب نمائید.');
    window.location='reporBalance.php';
    </script>";
    }
    else{

    $sql2=mysqli_query($db," select sum(incom) from accreq where (id_user='$login_session' and $edarat='".$row['edarat']."') ")or die('امکان اتصال به پایگاه داده وجود ندارد!');

    while($row=mysqli_fetch_array($sql2)){

    $a=$row['sum(incom)'];

    }
    $sql1=mysqli_query($db," select sum(income) from collreq where id_user='$login_session' and $edarat='".$row['edarat']."' ")or die('امکان اتصال به پایگاه داده وجود ندارد!');
    while($row=mysqli_fetch_array($sql1)){

    $b=$row['sum(income)'];

    }
    $c=$a-$b;
    echo $c;


    }
    mysqli_close($db);
    }


    البته در اینجا به قسمت کوئری که $edarat را نوشتم ارور میدهد.
    و این هم کدی که ادارات را انتخاب میکند

    <select name="edarat" id="taraf" style="margin-right:4px; margin-top:40px;line-height: normal;float:right;direction:rtl;font-family:B titr;height: 40px;" >
    <option value="">انتخاب نمائید...</option>
    <?php
    //error_reporting("E_NOTICE");
    //echo "select * from daramad";
    //var_dump($sql);
    $sql=mysqli_query($db,"select * from edarat");
    while($result = mysqli_fetch_assoc($sql)){
    $id=$result['id'];
    $edarat=$result['edarat'];

    echo '<option value="'.$id.'"> '.$edarat.' </option>';
    }

    ?>
    </select>

    آخرین ویرایش به وسیله morypory : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 در 11:02 صبح

  4. #4

    نقل قول: راهنمائی در خصوص آپدیت جدول

    این هم اخطاری که موقع اجرا بهم میده
    Untitled.jpg

    البته وقتی من شرط

    $edarat='".$row['edarat']."'

    را بر میدارم نتیجه میگیرم و بدهی هر کاربر را نمایش میدهد ولی من میخواهم بدهی هر سازمان را که کاربر ایجاد کرده نشان داده بشود
    آخرین ویرایش به وسیله morypory : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 در 13:23 عصر

  5. #5

    نقل قول: راهنمائی در خصوص آپدیت جدول

    البته من توی خود mysql کوئری را مینویسم جواب میگیرم و جمع تبل های edarat را راحت بهم میدهد
    select sum(incom) from accreq where id_user=2 and edarat=1 این کدی است که در mysql مینویسم و راحت جمع ستون ادارات را بهم میدهد ولی نمیدونم چرا در php این کد جواب نمیدهدمربوط ب
    آخرین ویرایش به وسیله morypory : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 در 11:38 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: راهنمائی در خصوص آپدیت جدول

    از این داره ایراد میگیره
    $edarat=$_POST['edarat'];

    خونه edarat در آرایه post وجود نداره
    فرمت مشکل داره

  7. #7

    نقل قول: راهنمائی در خصوص آپدیت جدول

    ممنونم ولی وقتی دستور echo $edarat را میدم بهم عدد مربوط به اداره را میدهد میتوانید راهنمائیم کنید باید چکار کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: راهنمائی در خصوص آپدیت جدول

    خطش رو نوشته دیگه
    خط 17 از فایل repbal.php


    کدای اون تیکه رو بزار که خط 17 توشون باشه

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمائي در خصوص گزارشگيري با ireport
    نوشته شده توسط reza62heydari در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1392, 14:31 عصر
  2. راهنمائي در خصوص رجيستر كردن OCX
    نوشته شده توسط behboodi2000 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1391, 17:30 عصر
  3. درخواست راهنمائی در خصوص نوشتن برنامه
    نوشته شده توسط a.maleki در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 20:20 عصر
  4. راهنمائی در خصوص نوشتن برنامه
    نوشته شده توسط a.maleki در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 16:29 عصر
  5. راهنمائي در خصوص فايل پيوست(گزارش گيري)
    نوشته شده توسط khosravani در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1388, 11:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •