نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی برای ساخت api با کتابخانه json

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1395
    محل زندگی
    http://www.rahkarenovin.com/
    پست
    20

    راهنمایی برای ساخت api با کتابخانه json

    سلام من میخوام با در php با کتابخانه json یک api درست کنم، یعنی یک فایل api در مثلا دامنه .com داریم و اطلاعات داخل اون api را میخواییم در سایت مثلا با دامنه .net استفاده کنیم و نمایش بدیم...

    من برای بخش ارسال (فایل در سایت مبدا) و خوده api کد زیر استفاده میکنم :



    <?php
    $url = 'http://www.esmedamane.com/api.php';
    $ch = curl_init($url);
    $data = array(
    'price1' => '6300',
    'price2' => '6200',
    );
    $payload = json_encode(array("priced" => $data));

    $payload = json_encode($payload);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $payload);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array('Content-Type:application/json'));
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    $result = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    ?>






    و برای بخش دریافت اطلاعات (فایل در سایت مقصد ) از کد زیر :




    <?php


    $pc = curl_init();
    curl_setopt($pc, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);
    curl_setopt($pc, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    curl_setopt($pc, CURLOPT_URL,"http://www.esmedamane.com/api.php");


    $resultpc = curl_exec($pc);
    curl_close($pc);
    $price_dollar = json_decode($resultpc, true);

    echo "".$price_dollar."<br>";
    echo "".$price_dollar['priced']['pricedollar']."";
    die();



    ?>




    ولی کار نمیکنه!!!
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید.




    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: راهنمایی برای ساخت api با کتابخانه json

    curl برای اتصال و وصل شدن به یه سایته
    شما تو سایت کلاینت باید curl بزنی و وصل بشی به سایت سرور
    تو سایت سرور در پاسخ curl باید echo کنی اطلاعات رو نه اینکه دوباره curl بزنی !

    مثل اینه که من ینفر رو بفرستم پیش شما که یه چیزی ازت بپرسه شما بجای اینکه پاسخش رو بدی اون طرف رو دوباره بفرستی جای دیگه

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی برای ساخت api با کتابخانه json

    سلام

    برای سرور میزبان که قرار هست اطلاعات رو تحت بستر وب سرویس منتشر کنه از این نمونه کد استفاده کنید : https://miladworkshop.ir/paste/U5Y3eL

    نمونه کد دریافت و نمایش اطلاعات : https://miladworkshop.ir/paste/uBetAq

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی برای ساخت وبلاگ با Yii
    نوشته شده توسط FNS4565 در بخش Yii Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1394, 22:20 عصر
  2. راهنمایی برای ساخت نمونه پروژه کتابخانه
    نوشته شده توسط parseh21 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 خرداد 1392, 22:19 عصر
  3. راهنمایی برای ساخت یک برنامه موبایل به صورت ویژال با j2me
    نوشته شده توسط milad.rahmian در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 شهریور 1389, 03:50 صبح
  4. راهنمايي براي ساخت ستاپ با نرم افزار installer2go4.1.3
    نوشته شده توسط masoud17 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1388, 12:18 عصر
  5. راهنمايي براي ساخت ستاپ با نرم افزار installer2go4.1.3
    نوشته شده توسط masoud17 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1388, 00:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •