نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از dll های دات نتی در جاوا

  1. #1

    استفاده از dll های دات نتی در جاوا

    سلام
    من ی سری فایل دی ال ال دارم که با سی شارپ براحتی کار میکنه
    میخاستم بدونم ایا راهی وجود داره که این فایل ها رو توی جاوا هم بشه استفاده کرد؟
    ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره کمک کنه

  2. #2

    نقل قول: استفاده از dll های دات نتی در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط karim.mashayekhi مشاهده تاپیک
    سلام
    من ی سری فایل دی ال ال دارم که با سی شارپ براحتی کار میکنه
    میخاستم بدونم ایا راهی وجود داره که این فایل ها رو توی جاوا هم بشه استفاده کرد؟
    ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره کمک کنه
    یه راه که خیلی سر راسته ولی یکم پولی ...

    Javonet.AddReference("mylibrary.dll");
    NObject myObj = Javonet.New("MyObject");
    int result = myObj.Invoke("GetRandomInt");

    کافی این کتابخانه را دانلود کنید و اضافه کنید به پروژه ... https://www.javonet.com/download

    البته یک راه سخت تر هم هست که می تونید ازاینجا مطالعه کنید ... http://jni4net.com/index.html

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از dll های نوشته شده در VS.Net2008 در دلفی7
    نوشته شده توسط iman_Delphi7 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آذر 1389, 22:44 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 21:54 عصر
  3. استفاده از الگوریتم های پیشرفته جستجو در دات نت؟
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 22:08 عصر
  4. طریقه استفاده از Dll های .Net Framework در Delphi 5 ؟
    نوشته شده توسط Tooradj_O در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •