نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اندرویداستدیو یا زامارین

  1. #1

    اندرویداستدیو یا زامارین

    دوستان زامارین بهتره یا اندروبد استدیو تازه میخوام شروع کنم.؟

  2. #2

    نقل قول: اندرویداستدیو یا زامارین

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer
    دوستان زامارین بهتره یا اندروبد استدیو تازه میخوام شروع کنم.؟
    با سلام !
    خوب با الطبع برای شما که با سی شارپ کار میکنید و از ابزارهای ویژوال استودیو بدون شک زامارین البته تو خود ویژوال استودیو بهتره ولی خوب میتونید از محیط توسعه خود زامارین هم استفاده کنید.
    البته کلا زامارین یکم سخت گیرتره از جاوا به این علت که حتما باید از الگوهای mvc تبعیت کنید هرچند که تو جاوا هم همینطوره ولی خوب تو زامارین باید طبق برنامه کاری تیم زامارین حرکت کنید.
    مثلا
    1- نوشتن خصوصیت های Java Beans به شکل خصوصیت های #c
    2- نوشتتن Java Event Listener به شکل Delegate های #c
    ...
    اینم مد نظر داشته باشید که محیط توسعه خود زامارین از TFS که تو ویژوال استودیو هست پشتسبانی نمی کنه.
    خوب اگر با سی شارپ کار کنید هرچند که نمی تونید به راحتی برنامه تون را توی سیتم عامل های دیگه مثل ios ,wp8 اجرا کنید ولی خیلی از کدها را می تونید مجددا استفاده کنید که خوب در سرعت توسعه برنامه کمکتون میکنه.!
    کلا زامارین با ابزاری به نام mono که کامپایلر اپن سورس سی شارپ و محیط اجرای دات نت CLR هست با ابزار فوق العاده قدرتمند Java Native Interface (JNI) که وظیفه اش تبدیل کدهای غیر بومی مثل ++c و #c
    به زبان جاوا و اجرای اونها تو Dalvik هست ادغام میشه که خوب باالطبع یکی از خوبی هاش اینه که برنامه apk شما به راحتی دی کامپایل نمیشه.!
    ولی هرچند ترکیب جاودیی دارند ولی متاسفانه performnce خوبی عایدتون نمیشه.!
    به این نمونه کدها توجه کنید!

    protected void ObjClicked(object sender , ListView.ItemClickEventArgs eArg){
    myClass mycls = MyDataService.getData((int)eArg.id);
    Consol.WriteLine("Item Clicked is {0}",mycls.Name);
    }
    myListView.ItemClick += ObjClicked ;


    که تو جاوا برای اینکه بتونیم مثلا همین رویداد کلیک بر روی یک لیست ویو را کنترل کنیم از الگوی Adapter استفاده میشه و در کلاس آداپتر روت ویویی که در لیست نمایش داده میشه را برای رخداد کلیک کنترل میکنند که خوب نتیجه میگیریم که فرایند نوشتن رویدادها تو سی شارپ به مراتب ساده تر از جاوا چون جاوا از مفهوم نماینده ها به صورت سی شارپ پشتیبانی نمیکنه از روش CallBack , Listener , Observer استفاده میکنه!
    در کل خیلی سخته که بخواهید بگید که کدوم بهتره بستگی به شرایط شما داره چون برای طراحی لایه کاربری هم توی سی شارپ و هم جاوا از xml استفاده میشه تفاوت چندانی ندارن.
    والبته اینکه دیگه نمیخواهد هزینه ای یادگرفتن یک پلت فرم جدید رو هم متحمل بشید به نظر من زامارین هم الان به یک نقطه ای رسیده که بتونیم روش حساب باز کنیم
    اینهم مد نظر داشته باشید برنامه نوسی با زامارین و سی شارپ = استفاده از وب سرویس های فوق العاده با ASP خیلی راحتتر به نسبت جاوا..
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 در 08:48 صبح

تاپیک های مشابه

  1. تشخیص بدهید برناه تان در حال اجرا است یا نه
    نوشته شده توسط Keramatifar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 32
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 12:38 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 02:52 صبح
  3. php بهتر است یا ASP.NET
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 22:25 عصر
  4. زبان برنامه نویسی جدید AFP یا Active Foxpro Pages
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 15:54 عصر
  5. تبدیل تاریخ میلادی یا شمسی به قمری
    نوشته شده توسط ali1964 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1382, 08:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •