نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: داینامیک کردن کد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    داینامیک کردن کد

    <script src='http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/Chart.js/0.2.0/Chart.min.js'></script>
    <script>
    var nemoodar = [
    {
    value: 20,
    color:"#878BB6"
    },
    {
    value : 40,
    color : "#4ACAB4"
    },
    {
    value : 10,
    color : "#FF8153"
    },
    {
    value : 15,
    color : "#FFEA89"
    },
    {
    value : 10,
    color : "#FFEB55"
    },
    {
    value : 5,
    color : "#00EB55"
    }


    ];

    </script>

    <body>
    <canvas id="jquery" width="600" height="400"></canvas>
    <script>
    var jquery = document.getElementById('jquery').getContext('2d') ;
    new Chart(jquery).Pie(nemoodar);
    </script>



    این کد یک نمودار دایره ای را رسم می کنه.
    می شه این کد را داینامیک کرد ؟
    یعنی بشه از طریق یک فرم تعداد قطعه های دایره و اندازه های آن را به این اسکریپت فرستاد و بعد نمودار دایره ای رسم بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    نقل قول: داینامیک کردن کد

    ?????????????????????????????????????????????????? ???

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    نقل قول: داینامیک کردن کد

    سلام
    یعنی کسی نمیدونه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: داینامیک کردن کد

    چیش رو مشکل داری ... خب با فرم بفرست مقادیر رو و جایگزین کن تو کد ... البته این کد جاوااسکریپت هستش و فرم php درن تیجه باید مقادیر رو echo کنی


    value: 20 میشه

     value: <?php echo $_POST['val']; ?>

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    نقل قول: داینامیک کردن کد

    من باید تعداد قطعات دایره و درصد هر قطعه را از طریق فرم به این صفحه بفرستم.
    بعد مقادیر گرفته بشه و این کد جاوااسکریپتی طبق مقادیر،نمودارو رسم کنه...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: داینامیک کردن کد

    گفتم که مقادیر رو از post یا get میگیره و اکو میکنی تو جایی که باید قرار بگیرن

تاپیک های مشابه

  1. bining کردن اطلاعات به صورت داینامیک در کد jquery
    نوشته شده توسط Ramo_Masih در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1391, 10:54 صبح
  2. پیدا کردن کد اسکی یک کارکتر
    نوشته شده توسط Payam Moradi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 11:39 صبح
  3. اضافه کردن کد به ابتدای فایل exe
    نوشته شده توسط mdrd در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 10:57 صبح
  4. پاک کردن کد اچ تی ام ال
    نوشته شده توسط shakiba_12 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1384, 14:07 عصر
  5. اضافه کردن کد های Html در زمان اجرای برنامه
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1383, 22:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •