نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: لوگ این در سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    لوگ این در سایت

    من دوتا سایت دارم رو دو هاست مختلف

    در هر دو سایت بخشی برای ورود به سایت وجود داره..و در هر دو صفحه ی ورود یک چک باکس به عنوان "مرا به خاطر بسپار" که برای ورود طولانی به سایت هست
    کدی که من برای قسمت مرا به خاطر بسپار استفاده کردم:

    //set the new expiry date - to thirty days from now
    DateTime expiryDate = DateTime.Now.AddDays(30);

    //create a new forms auth ticket
    FormsAuthenticationTicket ticket = new FormsAuthenticationTicket(2, lng.UserName, DateTime.Now, expiryDate, true, String.Empty);

    //encrypt the ticket
    string encryptedTicket = FormsAuthentication.Encrypt(ticket);

    //create a new authentication cookie - and set its expiration date
    HttpCookie authenticationCookie = new HttpCookie(FormsAuthentication.FormsCookieName, encryptedTicket);
    authenticationCookie.Expires = ticket.Expiration;

    //add the cookie to the response.
    Response.Cookies.Add(authenticationCookie);
    Response.Redirect("~/Panel");



    همونطور که در تصویر ضمیمه میبینید تاریخ انقضای کوکی برای 30 روز دیگه هست اما کاربر از حالت لوگ این خارج شده و به صفحه ی لوگ این هدایت میشه ..در صورتی که باید به صفحه ی داشبورد هدایت بشه
    جالب اینجاست که من همین سایت رو روی لوکال ، هم روی iis express و هم روی iis تست کردم و بدون مشکل کار میکنه ولی وقتی میارم روی هاست کلا از کار میفته
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: لوگ این در سایت

    معمولا این مشکل بخاطر وجود نداشتن Machine Key رخ میده.
    روی shared host ها ، application pool در صورت inactive بودن سایت recycle میشه.


    وقتی این اتفاق رخ میده ، خود asp.net میاد machineKey جدیدی رو ایجاد میکنه ، " اگر داخل web.config خودتون machineKey پیشفرضی رو تعریف نکرده باشید."


    از machineKey برای ایجاد authentication ticket استفاده میشه ; پس وقتی application pool میاد recycle میشه ، چون شما داخل web.config از قبل machine key ندارید ، یک key جدید بطور خودکار generate میشه و این باعث میشه که authentication ticket فعلی غیر معتبر بشه.


    غیر معتبر شدن authentication ticket باعث logout شدن کاربران میشه.


    وقتی بطور پیشفرض خودتون داخل web.config بیاید machine key ست کنید ، بعد از recycle شدن application pool ، دوباره از همون key قبلی برای ایجاد authentication ticket جدید استفاده میکنه ، پس در نتیجه ticket فعلی با ticket قبلی برابر میشن و باعث میشه ticket معتبر باقی بمونه.

    از این سایت میتونید Machine Key دریافت کنید : http://allkeysgenerator.com

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: لطفا در مورد اين وب سايت نظر دهيد (MyContacts.pad.ir)
    نوشته شده توسط ardalan.naghshineh در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 23 فروردین 1389, 15:12 عصر
  2. روش های تبلیغات جدید در سایت مثل این سایت
    نوشته شده توسط peyman13618 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1388, 16:27 عصر
  3. مشکلات این نوع تشخیص هویت در سایت
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 فروردین 1386, 11:55 صبح
  4. این مشکل از تغییر در سایت هس؟
    نوشته شده توسط Taha_u در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 01:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •