نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در کار با Entity

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    26
    پست
    49

    Question مشکل در کار با Entity

    با سلام

    من با روش Entity به بانک اطلاعاتی اس کیو ال وصل شدم( فایل رو اتچ کردم) و هنگام این کار هیچ خطایی نداد اما هنگام اجرای برنامه با خطای زیر روبرو شده ام

    Untitled.jpg

    میشه راهنمایی کنید سرعتر؟ 25 خرداد نزیکه

    ممنون میشم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در کار با Entity

    مشکل از ConectionString هست.اگر مشکل رو نتونستی حل کنی.کدهای بخش ConectionString داخل فایل App.config + سازنده کلاس anbari_dnEntities1 رو بزار تا راهنمایی صورت گیرد.
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    26
    پست
    49

    نقل قول: مشکل در کار با Entity

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    مشکل از ConectionString هست.اگر مشکل رو نتونستی حل کنی.کدهای بخش ConectionString داخل فایل App.config + سازنده کلاس anbari_dnEntities1 رو بزار تا راهنمایی صورت گیرد.
    کل App.config


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <configuration>
    <configSections>
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=5.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    </configSections>
    <startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.6" />
    </startup>
    <connectionStrings>
    <add name="anbari_dbEntities1" connectionString="metadata=res://*/Model1.csdl|res://*/Model1.ssdl|res://*/Model1.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;data source=.;attachdbfilename=|DataDirectory|\bin\Debu g\Anbari_db\anbari_db.mdf;integrated security=True;connect timeout=30;MultipleActiveResultSets=True;App=Entit yFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
    </connectionStrings>
    <entityFramework>
    <defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbCon nectionFactory, EntityFramework">
    <parameters>
    <parameter value="v12.0" />
    </parameters>
    </defaultConnectionFactory>
    </entityFramework>
    </configuration>

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کار با Entity

    آدرس فایل دیتابیس را به صورت زیر اصلاح کنید
    attachdbfilename= |DataDirectory|\anbari_db.mdf;

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    26
    پست
    49

    نقل قول: مشکل در کار با Entity

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    آدرس فایل دیتابیس را به صورت زیر اصلاح کنید
    attachdbfilename= |DataDirectory|\anbari_db.mdf;
    بله ، انجام دادم ولی کار ساز نشد و باز همون خطای قبلی رو داد؟!؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    26
    پست
    49

    نقل قول: مشکل در کار با Entity

    خب بله مشکل رو خودم حل کردم .
    ابتدا بانک رو با اس کیو ال 2014 از نو ساختم ولی باز هم مشکل داشت.

    مشکل از فایل بانک اطلاعاتی بود و در واقع فایل بانک با ویژوال استدیو ناسازگار بود برای همین هنگام درست کردن کانکشن ازش تست نگرفتم که ارور بده و فقط اوکی کردم ویژوال استدیو خودش بانک را اپدیت کرد و ازش استفاده کرد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کار با quickreport
    نوشته شده توسط شکوفه سلامی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 03:00 صبح
  2. مشکل در کار با ComboBox در SandBar
    نوشته شده توسط omar در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 13:00 عصر
  3. مشکل در کار با sql Server
    نوشته شده توسط شکوفه سلامی در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 09:23 صبح
  4. مشکل در کار با ado
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1383, 14:17 عصر
  5. مشکل در کار با Shell_NotifyIcon
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •