نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جمع و کسر اعداد در قسمت مانده به طور خودکار

  1. #1

    Smile جمع و کسر اعداد در قسمت مانده به طور خودکار

    ۲۰۱۸۰۵۰۸_۰۷۴۲۳۶.jpg

    درست مثل نمونه

    2.jpg
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (75.0 کیلوبایت, 45 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله rehbare : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 در 07:56 صبح

  2. #2

    نقل قول: جمع و کسر اعداد در گرید ویو و در قسمت مانده به طور خودکار کم و جمع کنه

    تورو خدا کسی نمیدونه بگه چیکار کنم

    عکس پایین برنامه من هست میخوام مثل عکس بالا یی مانده با بستانکار وبدهکار مانده بده

  3. #3

    نقل قول: جمع و کسر اعداد در گرید ویو و در قسمت مانده به طور خودکار کم و جمع کنه

    سلام
    اگه موضوع رو بد مطرح کردم بگید
    میتونم جور دیگه مطرح کنم
    بخدا لازم دارم این کد رو

  4. #4

    نقل قول: جمع و کسر اعداد در DataGridView و در قسمت مانده به طور خودکار

    اطلاعات از دیتابیس میاد؟ اسکریپت جدول و کد؟ صرفا با عکس نمیشه جواب داد.

  5. #5

    نقل قول: جمع و کسر اعداد در قسمت مانده به طور خودکار

    سلام
    شما اول باید یه جوین بزنی بین ردیف و ردیف +1 بعد راحت میتونی این کار رو بکنی

  6. #6

    نقل قول: جمع و کسر اعداد در قسمت مانده به طور خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط mrsp1988 مشاهده تاپیک
    سلام
    شما اول باید یه جوین بزنی بین ردیف و ردیف +1 بعد راحت میتونی این کار رو بکنی
    بلخره پیدا کردم
    درست شد بچه ها

  7. #7

    نقل قول: جمع و کسر اعداد در قسمت مانده به طور خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط rehbare مشاهده تاپیک
    بلخره پیدا کردم
    درست شد بچه ها
    با سلام
    میشه توضیح بدید چطور حلش کردید ممنون میشم

    نقل قول نوشته شده توسط mrsp1988 مشاهده تاپیک
    سلام
    شما اول باید یه جوین بزنی بین ردیف و ردیف +1 بعد راحت میتونی این کار رو بکنی
    میشه بیشتر توضیح بدید ممنون

  8. #8

    نقل قول: جمع و کسر اعداد در قسمت مانده به طور خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط Shadow_net مشاهده تاپیک
    با سلام
    میشه توضیح بدید چطور حلش کردید ممنون میشم



    میشه بیشتر توضیح بدید ممنون

    decimal bed = 0, bes = 0, mande = 0;


    for (int i = 0; i < dataGridViewX1.RowCount - 1; i++)
    {




    bes = Convert.ToDecimal(dataGridViewX1.Rows[i].Cells["bstankar"].Value.ToString());
    bed = Convert.ToDecimal(dataGridViewX1.Rows[i].Cells["bdehkar"].Value.ToString());
    //dataGridViewX1.Rows[i].Cells["mandeh"].Value.ToString();


    //foreach (DataGridViewRow row in dataGridViewX1.Rows)
    mande = mande + (bes - bed);


    string vaz = "بدهکار";


    if (mande > 0) vaz = "بستانکار";


    if (mande == 0) vaz = "بی حساب";


    dataGridViewX1.Rows[i].Cells["vazhsab"].Value = vaz;


    dataGridViewX1.Rows[i].Cells["mandeh"].Value = mande.ToString();

تاپیک های مشابه

  1. محاسبات ریاضی در sql server.... (به طور خودکار)
    نوشته شده توسط Mr Sidou در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 آذر 1391, 14:17 عصر
  2. سوال: نمایش روز در قسمت مربوط به نمایش تاریخ و زمان سایت
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1390, 10:03 صبح
  3. سوال: متن فارسی در تگ های hteml در قسمت surce به کد تبدیل میشود... چه کنم؟
    نوشته شده توسط ali_sonami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 بهمن 1389, 23:37 عصر
  4. سوال: حرکت کردن داده ها در لیست باکس به طور خودکار امکان دارد
    نوشته شده توسط 850725115 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1387, 23:52 عصر
  5. بروز خطا در قسمت کانکشن به دیتا بیس
    نوشته شده توسط sogoli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 12:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •