نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل متد int

  1. #1

    Unhappy مشکل متد int

    سلام به همگی
    دوستان من یه کد نوشتم که تو 100 خط یک جدول ضرب رو برای من چاپ کنه . اما در آخر خروجی عدد 200 رو اضافه چاپ میکنه . کسی نظری داره؟
    public class Main {

    public static void main(String[] args) {
    Main m = new Main();
    System.out.println(m.multiplicationTable(10, 20));


    }

    public int multiplicationTable(int number1, int number2) {
    int result = 0;
    for (int j = 11; j <= number2; j++) {
    for (int i = 1; i <= number1; i++) {


    System.out.println(i + " * " + j + " = " + i * j);
    result = i * j;


    }
    }


    return result;
    }
    }



  2. #2

    نقل قول: مشکل متد int

    System.out.println(m.multiplicationTable(10, 20));
    این سیستم پرینتی که اینجا اومده آخرین مقدار result رو که از تابع شما داره برمیگرده چاپ میکنه!
    شما که تو بدنه تابع دارید نمایش میدید اعداد را دیگه چه احتیاجی که آخرین مقدار را بازگشت بدید به تابع و اونجا هم چاپ کنید
    و درضمن نیازی نیست که از کلاس Main یک آبجکت بسازید تابع جدول ضرب را استاتیک کنید می تونید تو تابع Main که استاتیک هست ازش استفاده کنید.
    والبته اینطوری هم میتونید بنویسید!! مثلا اگر بخواهید که از علامت ضرب ریاضی استفاده نکنید و البته بدون حلقه با روش Recursive & Bit Binary Operator

    java version

    private static int cnt =0x1,index =11,result =0x0;
    private static final int threshold = 20;
    public static void main(String[] args) {
    multiplicationTable2();
    }

    private static void multiplicationTable2() {
    result += (index << 0x1) >> 0x1;
    System.out.println(String.format("%d * %d = %d",cnt,index,result));
    if (++cnt <= 0xa ) {
    multiplicationTable2();
    } else {
    cnt = 0x1;
    result =0x0 ;
    if(++index <= threshold)
    multiplicationTable2();
    }
    }


    cpp version
    static int cnt=0b0001,index =11,result =0b0000;
    const int threshold = 20;

    int main(int argc, char* argv[])
    {
    multiplicationTable2 ();
    }
    extern void multiplicationTable2() {
    ::result += (::index << 0b0001) >> 0b0001;
    cout << ::cnt << " * " << ::index << " = " << ::result << endl;
    if (++::cnt <= 0b1010 ) {
    multiplicationTable2();
    } else {
    ::cnt = 0b0001;::result =0b0000 ;
    if(++::index <= ::threshold)
    multiplicationTable2();
    }
    }

    [
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 در 11:55 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مشکل متد url_title با زبان فارسی
    نوشته شده توسط pitook در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 اسفند 1391, 01:38 صبح
  2. سوال: مشکل متد ()String.Format با زبان فارسی
    نوشته شده توسط mandriva در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1390, 20:18 عصر
  3. مشکل متد GET با IE
    نوشته شده توسط mostafa_shaeri_tj در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 16:36 عصر
  4. مشکل متد post
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 19:22 عصر
  5. مشکل متد Find در Ado
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 مهر 1382, 22:48 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •