نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ادغام چند رکورد با فرمت تکست

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار majid_labbeiky
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79

    ادغام چند رکورد با فرمت تکست

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    چطور میتونم چند رکورد رو که فرمت تکست داره با هم ادغام کنم؟؟

    توی فایل پیوست

    توی کوئری گروپ کردم . میخوام مقادیری که توی یه کارتن هست رو در یک ردیف جلو کارتن قرار بده
    0000.JPG

    میخوام به این صورت تبدیل بشه
    11111.JPG
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ادغام چند رکورد با فرمت تکست

    اول باید یک تابع پابلیک بنویسین که شماره کارتن رو دریافت کنه و لیست پیوسته رو برگردونه
    بعد در همون کوئری که روی شماره کارتن گروه بندی کردین از این تابع استفاده کنین

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار majid_labbeiky
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79

    نقل قول: ادغام چند رکورد با فرمت تکست

    ببخشید امکانش هست روی فایل پیوست زحمتشو بکشین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ادغام چند رکورد با فرمت تکست

    چند مورد در فایل پیوستی هست که باید اصلاح کنین:
    1- اسامی فیلدها رو فارسی انتخاب کردین - اینکار بعدها و بخصوص در کدنویسی باعث دردسر میشه.
    اسامی باید حتما با حروف انگلیسی باشه بجاش میتونین از caption استفاده کنین.
    2- تمام فیلدها از نوع string هست. مقادیر عددی باید رو باید در فیلد عدد ذخیره کنین.
    3- فیلدهایی مثل شماره کارتن که بعدها باهاش کارهایی مثل گروهبندی و سورت دارین باید ایندکس بشن.
    4- برای یک سری از کارها مثل همین موردی که اینجا هست از فیلد calculated استفاده کنین.
    جدول اصلاح شده اینجوری میشه:
    1.PNG
    یک فیلد calculated به اسم ItemX اضافه کردم که در محاسبات بعدی راحتتر باشیم.
    دقت کنید چون فرمت بندی استفاده میکنیم نوع فیلد باید حتما LONG TEXT و فرمت اون هم RICH TEXT باشه.
    2.PNG

    با این حساب جدول شما اینجوری میشه:

    3.PNG

    اگر دقت کنین نام کالا به رنگ قرمز و توپر هست تا بعدا که محتویات کنار هم میاد نتیجه خوانا باشه.
    شما میتونین سلیقه خودتون رو بکار ببرین یا کلا فرمت بندی رو حذف کنین.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ادغام چند رکورد با فرمت تکست

    حالا میریم سروقت کد - یک ماجول بسازین و این کد رو درش کپی کنین:
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Dim RS As Recordset
    Public Function BoxItems(ByVal BoxNumber As Long, _
    Optional ByVal Separator As String = " / ") As String
    On Error GoTo Error_Handler
    Set RS = CurrentDb.OpenRecordset("SELECT ItemX FROM Boxes WHERE BoxNumber=" & BoxNumber)
    If RS.EOF Then
    BoxItems = ""
    Else
    BoxItems = RS(0)
    RS.MoveNext
    Do While Not RS.EOF
    BoxItems = BoxItems + Separator + RS(0)
    RS.MoveNext
    Loop
    End If
    Exit Function
    Error_Handler:
    BoxNumber = "Error " & Err.Number & " : " & Err.Description
    End Function


    کد نکته خاصی نداره. تابع
    BoxItems شماره کارتن رو میگیره و یک لیست پیوسته از محتویات اون میسازه.
    فقط یک پارامتر اختیاری داریم که میتونین بعنوان جداکننده مقادیر ازش استفاده کنین.
    بصورت پیشفرض از / استفاده کردیم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ادغام چند رکورد با فرمت تکست

    حالا یک کوئری میسازیم و نتیجه رو تست میکنیم:
    4.PNG
    در اینجا هم فیلدItemsAll رو از نوع LONG TEXT و با فرمت RICH TEXT انتخاب میکنیم.

    و این هم نتیجه نهایی:
    5.PNG

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ادغام چند رکورد با فرمت تکست

    در نهایت یک نکته لازم هست گفته بشه:
    عملیات از این دست اگر تعداد رکوردها کم باشه و گزارش ها هم با فاصله زمانی زیاد نیاز باشه چندان مهم نیست وگرنه زمان محاسبه سربار زیادی داره.
    اگر اینجور باشه باید تمام عملیات هنگام ورود دیتا انجام بشه تا گزارش ها سریع ساخته بشن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: ادغام چند رکورد با فرمت تکست

    واقعا باید تشکر کرد از شما
    توضیحات کامل همراه با جزییات دقیق!

    علاوه بر کمک به سرانجام رسیدن درخواست شروع کننده تاپیک، کلی مطالب دیگه هم آموزش داده میشه!
    خداقوت

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1391, 18:07 عصر
  2. سوال: حذف همزمان چند رکورد با استفاده از chechbox
    نوشته شده توسط afshin_2009 در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 16:08 عصر
  3. خواندن چند رکورد با datareader
    نوشته شده توسط darya_22222 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 00:51 صبح
  4. update کردن چند رکورد با id های مختلف
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 15:01 عصر
  5. خواندن چند رکورد با هم
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •