نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارور redirect loop

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mamad174
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    194

    ارور redirect loop

    با سلام خدمت همه بزرگواران من یک کد ساده رو داخل مستر پیج نوشتم که سشن ورود کاربر رو چک کنه ولی همش ارور redirect loop میده لطفا راهنمایی کنید

    if (Session["login"] == null) {

    Response.Redirect("login.aspx");


    }
    else
    {
    Response.Redirect("Default.aspx");
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1397 در 16:00 عصر

  2. #2

    نقل قول: ارور redirect loop

    بایست چک کنید صفحه جاری صفحه لاگین نباشذ.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mamad174
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    194

    نقل قول: ارور redirect loop

    از پاسختون ممنونم کد رو از مستر پیج برداشتم و در default نوشتم مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. ارورThis webpage has a redirect loop
    نوشته شده توسط بهرام12 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1394, 16:24 عصر
  2. سوال: بچه ها کمکم کنید این ارور Redirect داره میره رو اعصابم
    نوشته شده توسط ali.monje در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1393, 11:28 صبح
  3. سوال: این ارور چه مواقعی رخ میده ؟ The page isn't redirecting properly
    نوشته شده توسط marys_farahani در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 خرداد 1393, 18:53 عصر
  4. ارور در redirect
    نوشته شده توسط sinaprog در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1392, 20:15 عصر
  5. Redirect در PHP
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 17:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •