نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهنمایی برای نگه داشتن مقدار dropdownlist در هنگام رفت و برگشت view به کنترلر

  1. #1

    راهنمایی برای نگه داشتن مقدار dropdownlist در هنگام رفت و برگشت view به کنترلر

    سلام من توی پیجم 2 تا ddl دارم که با viewbag پر شدن
    کاربر از هرکدوم از اینها یک آیتم انتخاب میکنه و دکمه ثبت رو میزنه
    view به کنترلر میره و چک میشه در صورت کم بودن موجودی کالا نسبت به انتخاب کاربر به view بر میگرده و پیام میده موجودی محصول کم است
    اما ddl ها بر میگردن روی اولیه و از نو انگار بایند میشن و کاربر مجدد مجبوره انتخاب کنه
    آیا راهی هست که توی برگشت view بگم که ddl روی این گرینه بوده ؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی برای نگه داشتن مقدار dropdownlist در هنگام رفت و برگشت view به کنترلر

      ViewBag.drpBrand = new SelectList(_brandService.GetAll(), "Id", "Title", objLaptop.BrandId);


    در انتها آیدی مورد نظرت رو که پاس بدی خودش میفهمه کدوم آیتم باید انتخاب بشه

  3. #3
    من این کار هم کردم اما باز نشد

    ببینید این کنترلر صفحه مورد نظرم

    [HttpGet]
    public ActionResult Sale()
    {
    ViewBag.customer = new SelectList(_customerRepository.GetAllCustomers(), "CustomerId", "CustomerName");
    ViewBag.Group = new SelectList(_productGroupRepository.GetAllProductGr oup(), "GroupId", "GroupName");
    return View();
    }


    و این هم متد post

    [HttpPost]
    public ActionResult Sale(Sale sale)
    {
    if (_productRepository.CheckMojudi(sale.Weight, sale.ProductId))
    {
    var we = _saleRepository.OrginalWeight(sale.ProductId, sale.Weight);
    sale.Username = User.Identity.Name;
    sale.DateTime = DateTime.Now;
    sale.ProductId = sale.ProductId;
    sale.OrginalWeight = we;
    sale.TotalPrice = sale.Price * we;
    _saleRepository.InsertSale(sale);
    _productRepository.Mojudi(sale.Weight, sale.ProductId);
    UpdateAll.Refresh();
    //ViewBag.customer = new SelectList(_customerRepository.GetAllCustomers(), "CustomerId", "CustomerName", sale.CustomerId);
    //ViewBag.Group = new SelectList(_productGroupRepository.GetAllProductGr oup(), "GroupId", "GroupName");
    //ViewBag.Product = new SelectList(_productRepository.GetAllProducts(), "ProductId", "ProductName");
    return RedirectToAction("Sale","Sale");
    }
    else
    {
    ModelState.AddModelError("Weight", @"موجودی محصول کم است");
    var grId = _productRepository.GetGrouProduct(sale.ProductId);
    ViewBag.customer = new SelectList(_customerRepository.GetAllCustomers(), "CustomerId", "CustomerName", sale.CustomerId);
    ViewBag.Group = new SelectList(_productGroupRepository.GetAllProductGr oup(), "GroupId", "GroupName", grId);


    return View();
    }

    }


    مشکل اصلی من اینه که الان اگه قسمت if کامل اجرا بشه برمیگرده ولی بخش else اجرا بشه ارور برمیگردونه که میخوام بره همون صفحه ولی هر 2 تا ddl از نو پر میشن و روی index = 0 قرار میگیرن

    چی کار کنم ؟

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    دوستان یکی کمک کنه خیلی واجبه
    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : یک شنبه 23 اردیبهشت 1397 در 14:55 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: راهنمایی برای نگه داشتن مقدار dropdownlist در هنگام رفت و برگشت view به کنترلر

    من تازه شروع به یاد گرفتن ASP.NET MVC کردم. ولی ظاهرا راه حل مشکل شما اینه که توی آموزش آقای کیانی اشاره شده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: راهنمایی برای نگه داشتن مقدار dropdownlist در هنگام رفت و برگشت view به کنترلر

    خواستم تصویر رو ویرایش کنم یه تصویر دیگه بزارم. قبلی هم موند هر کاری کردم نشد حذفش کنم
    شما تصویر دوم رو ببینید
    آخرین ویرایش به وسیله rahmatipoor : جمعه 11 خرداد 1397 در 11:48 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی برای نمایش دو مقدار true ,falseبه صورت مجزا در استیمول
    نوشته شده توسط salmah در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1394, 12:50 عصر
  2. تابع جاوااسكريپت براي نگه داشتن مقدار يك TextBox
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 21:43 عصر
  3. ثابت نگه داشتن تنظیمات صفحه در گزارشات
    نوشته شده توسط reza_hhh در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 11:32 صبح
  4. درخواست راهنمایی برای استفاده از بانک اکسس در ویژوال بیسیک 6
    نوشته شده توسط blackbird در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 00:12 صبح
  5. مشکل دو برابر شدن مقدار QRLabel در هنگام پرینت گرفتن
    نوشته شده توسط jandaghian در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •