نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جستجو با id در DataGridView

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    جستجو با id در DataGridView

    سلام خدمت اساتید

    یه کد نوشتم ارور میگیره البته درست ارور می گیره فقط نمیدونم چطوری این ارور رو برطرف کنم

    میخوام وقتی در کد حساب کلیک میکنم و با نوشتن کد حساب مشتری اسم و فامیلی رو از table1 جستجو کنه بعد بیاره فرم 2 در تکس باکس مشخص کنه
    که کاربر متوجه بشه این کد مال همین شخصه
    تشکر

    2018-05-11_165828.jpg1.jpg

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: جستجو با id در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط rehbare مشاهده تاپیک
    سلام خدمت اساتید

    یه کد نوشتم ارور میگیره البته درست ارور می گیره فقط نمیدونم چطوری این ارور رو برطرف کنم

    میخوام وقتی در کد حساب کلیک میکنم و با نوشتن کد حساب مشتری اسم و فامیلی رو از table1 جستجو کنه بعد بیاره فرم 2 در تکس باکس مشخص کنه
    که کاربر متوجه بشه این کد مال همین شخصه
    تشکر

    2018-05-11_165828.jpg1.jpg

    ترجمه ارور که میده

    2.jpg

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: جستجو با id در دیتا گرید

    با این کد هم ایراد گرفت 4.jpg

    3.jpg

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: جستجو با id در دیتا گرید

    کد احتمالا درست باشه چون با تکس باکس کار میکنه و وقتی کد رو در دیتا گرید مینویسم ارور میده
    البته نمی دونم چه کدی بنویسم که ربطی به دیتا گرید داشته باشه
    5.jpg

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: جستجو با id در دیتا گرید

    با این کد کاملا درست کار میکنه

    6.jpg

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: جستجو با id در دیتا گرید

    کسی هست کمک کنه

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: جستجو با id در دیتا گرید

    این کد جستجو رو انجام داد ولی بعد از هر بار کلیک میاد یکی یکی از کل ستون کد حساب جستجو میکنه
    من میخوام فقط از اون سلولی که کاربر تایپ کرد یا کلیک کرد جستجو کنه

    7.jpg

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: جستجو با id در DataGridView

    آخرش درست شد اینم کدش

    8.jpg

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: جستجو با id در دیتا گرید

    یه سوال ؟
    چرا داخل سلولهای گرید ویو من تا 99 میلیون تومان بیشتر نمیشه نوشت به بعد اررور میده
    اگه کاربر بخواد بیشتر بنویسه چی

    9.jpg

  10. #10
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,054
    تشکر کردن
    163
    710 بار تشکر شده در 587 پست

    نقل قول: جستجو با id در DataGridView

    نوع دیتا تایپ ستون از نوع Int32 هست و خطای Overflow میدهد .نوع دیتا تایپ ستون را decimal قرار دهید .
    First,solve the problem then write the code

  11. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید ژیار رحیمی از وی تشکر کرده‌اند:


  12. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    29
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: جستجو با id در DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    نوع دیتا تایپ ستون از نوع Int32 هست و خطای Overflow میدهد .نوع دیتا تایپ ستون را decimal قرار دهید .

    دیتا تایپ ستون رو از کجا به decimal تبدیل کنم

  13. #12
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,606
    تشکر کردن
    151
    1,746 بار تشکر شده در 1,288 پست

    نقل قول: جستجو با id در DataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط rehbare مشاهده تاپیک
    دیتا تایپ ستون رو از کجا به decimal تبدیل کنم
    اگر دیتاگرید به دیتابیس وصله باید از توی دیتابیس نوعش رو به decimal تغییر بدید
    سوالتون با عنوان تاپیکتون نمیخونه و هر تاپیک مخصوص یک سواله لطفاً قوانین رو مطالعه کنید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  14. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید danialafshari از وی تشکر کرده‌اند:


تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: چگونه با LINQ در dataGridView مقدار خاصی را جستجو کنیم.
    نوشته شده توسط sayanpro در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 دی 1393, 14:07 عصر
  2. مشکل با ExecuteNonQuery در Datagridview Delete Button
    نوشته شده توسط eminem_13 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 02:16 صبح
  3. جستجو با گوگل در سایت
    نوشته شده توسط B-Vedadian در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 17:11 عصر
  4. جستجو با like در اکسس پروجکت
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 27 فروردین 1386, 10:33 صبح
  5. مشکل با sort در dataGridView
    نوشته شده توسط alireza6282 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آذر 1385, 01:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •