نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اشکال در درج رکورد در بانک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    اشکال در درج رکورد در بانک

    $Query="INSERT INTO t_akhbar VALUES (1,'$onvan','$matn',2 )";


    اولین فیلدم از نوع Int و autoincremnt هستند .

    وقتی میخوام به این صورت درج کنم ،پیغام خطا میده.
    قبلا همیشه از این کد استفاده می کردم.

    $Query="INSERT INTO t_akhbar VALUES ('','$onvan','$matn',2 )";

    پیغام خطاش هم اینه:
    Incorrect integer value: '' for column 'id' at row 1

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اشکال در درج رکورد در بانک

    فیلد autoincremnt رو نباید شما مقدار بدی خودش باید بده اصلا تو کئریت نباید باشه
    کوئریت رو کامل و با قید نام فیلد ها بنویس , و فیلد آیدی رو هم مقدار دهی نکن تا خودش مقدار بده اتومات

    INSERT INTO table (`column1`, `column2`) VALUES ($val1, $val2)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    نقل قول: اشکال در درج رکورد در بانک

    خیلی خیلی متشکرم

  4. #4

    نقل قول: اشکال در درج رکورد در بانک

    اما زمانیکه من این کوئری رو تست کردم ، رکورد جدید ثبت شد!

    INSERT INTO t_akhbar  VALUES (1,'$onvan','$matn',2 )


    چرا بعضی از اوقات این مشکل پیش میاد؟

  5. #5

    نقل قول: اشکال در درج رکورد در بانک

    اگر امکانش می بود و از ساختار جدول t_akhbar یک export می گرفتید و ارسال می کردید خیلی عالی می شد!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اشکال در درج رکورد در بانک

    فیلد id یکتاست و اگه مقدارتکراری بریزی توش اررور میده

  7. #7

    نقل قول: اشکال در درج رکورد در بانک

    بله. اما زمانی که مقدار تکراری بهش بدی، خطایی duplicate میده. نه این خطا رو.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اشکال در درج رکورد در بانک

    اررروی که به ایشون داده معنیش اینه که مقداری که برای آیدی میخاسته وارد کنه اینتجر مثبت نبوده ... احتمالا رشته فرستاده

تاپیک های مشابه

  1. زمان درج رکورد ها در بانک
    نوشته شده توسط asemaneiran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 17:07 عصر
  2. اشکال در بانک اطلاعات سایت
    نوشته شده توسط sargardoon در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 اردیبهشت 1390, 07:44 صبح
  3. اشكال در بانك my sql
    نوشته شده توسط haniye_ در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 13:21 عصر
  4. اشکال در درج مقادیر در بانک
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1388, 20:54 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1388, 12:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •