نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتخاب یک مقدار از جدول و ریختن توی تکس باکس در entnity framwork

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    26
    پست
    49

    انتخاب یک مقدار از جدول و ریختن توی تکس باکس در entnity framwork

    با سلام دوستان

    من میخوام وقتی ای دی رو توی تکس باکس ای دی وارد کردم به صورت خودکار نام وارد تکس باکس نام باشه به همین منظور کد زیر را ایجاد کردم ولی کار نکرد و خطا گرفت( این کد رو از سایتهای خارجی کش رفتم) کسی میدونه مشکل از کجاست و چظور باید این کار رو انجام بدم؟؟؟؟!؟

    tbl_unit tbl = new tbl_unit();
    string x = txt_id.Text;
    var search= tbl.unit.Where(id=>tbl.id==x).Select(tbl.unit));
    if (search != null)
    {
    txt_name.Text = search.tostring();

    }
    }


    Untitled.jpg

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: انتخاب یک مقدار از جدول و ریختن توی تکس باکس در entnity framwork

    شما بجای نمونه سازی از DataContext از Entity جدول نمونه سازی کردی که اشتباه هست.

    using (var db=new DatabaseContex())
    {
    var rec=db.tbl_units.Find(x);
    txt_name.Text=rec.Name;
    }
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    26
    پست
    49

    نقل قول: انتخاب یک مقدار از جدول و ریختن توی تکس باکس در entnity framwork

    بله متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب یک سطر از جدول
    نوشته شده توسط mirshakkeh در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1388, 22:22 عصر
  2. انتخاب یک رکورد از جدول های مرتبط به هم
    نوشته شده توسط donya100 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1387, 11:27 صبح
  3. سوال: انتخاب یک سطر از جدول به صورت Random
    نوشته شده توسط iekrang در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 01:03 صبح
  4. انتخاب یک مقدار از فرم دیگری برای DBCombobox
    نوشته شده توسط salmanuniversity در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 20:41 عصر
  5. ایجاد یک فیلد در dbgrid برای نشان دادن یک مقدار از جدول
    نوشته شده توسط V60 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1385, 12:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •