نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم ثبت اطلاعات برای همیشه در بانک در entiity framwork

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    26
    پست
    49

    Question عدم ثبت اطلاعات برای همیشه در بانک در entiity framwork

    با سلام
    وقتی برنامه رو اجرا میکنم بدون مشکل کار میکنه و حتی پیغام ثبت داده ها را میده و تا وقتی برنامه بازه و داره کار میکنه داده ها هم موجود هستند ولی وقتی برنامه رو متوقف میکنم و دوباره اجرا میگیرم داده ها هم پاک میشن انگار که اصلا داده ها به بانک منتقل نشده باشند . کسی میتونه کمکی کنه؟ و بگه مشکل از کجاست.؟


    tbl_unit tbl = new tbl_unit
    {
    id = txt_id.Text,
    unit = txt_name.Text,
    };
    db.tbl_unit.Add(tbl);
    db.SaveChanges();

    MessageBox.Show("اطلاعات ثبت شد", "عملیات موفق", MessageBoxButton.OK, MessageBoxImage.Information);


    نکته ای که باید بگم اینکه داده های که با اس کیو ال ذخیره کردم رو میاره حتی وقتی برنامه اجرا هست تغییرات اعمال میشه و تا وقتی برنامه بسته نشده هم تغییرات هست ولی وقتی برنامه رو متوقف میکنم بانک تو حالت اولیشه و هیچی تغییر نکرده
    آخرین ویرایش به وسیله «Hossein» : شنبه 22 اردیبهشت 1397 در 11:13 صبح دلیل: افزودن نکته

  2. #2

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات برای همیشه در بانک در entiity framwork

    حالت آغازين برنامه گزينه‌ي drop create دارد (DropCreateDatabaseAlways). در اين حالت بانك را صفر مي‌كند. اين رو بايد تغيير بديد.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    26
    پست
    49

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات برای همیشه در بانک در entiity framwork

    نقل قول نوشته شده توسط anubis_ir مشاهده تاپیک
    حالت آغازين برنامه گزينه‌ي drop create دارد (DropCreateDatabaseAlways). در اين حالت بانك را صفر مي‌كند. اين رو بايد تغيير بديد.
    ممنون میشم اگر بگید چجوری؟

تاپیک های مشابه

  1. عدم ثبت اطلاعات درج شده در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط mehrdad372 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1394, 16:47 عصر
  2. سوال: عدم ثبت اطلاعات در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط m_darkoob در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1391, 10:54 صبح
  3. سوال: عدم ثبت اطلاعات در بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط spartac در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1390, 14:17 عصر
  4. سوال: مشکل در عدم ثبت اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط arefba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1389, 14:07 عصر
  5. سوال: عدم ثبت اطلاعات در Visual Studio 2008 با بانک SQL Server
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 02:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •