نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه DataGridView را در حالت وارد کردن اطلاعات خالی نگه داریم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    32
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    چگونه DataGridView را در حالت وارد کردن اطلاعات خالی نگه داریم

    میخوام وقتی در حال وارد کردن اطلاعات در دیتا گرید هستم دیتا گرد خالی باشه و پر از اطلاعات که از دیتا بیس میخونه نباشه تا کاربر گیج نشه

    کدهای که داخل فرم لود وارد کردم میزارم و کدهاییی که با اونها ثبت رو انجام میدم

    لطفا کمک کنید

    2.jpg1.jpg

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,681
    تشکر کردن
    152
    1,787 بار تشکر شده در 1,319 پست

    نقل قول: لطفا کمک کنید چگونه دیتا گرید رو در حالت وارد کردن اطلاعات خالی نگه داریم

    با سلام
    لطفاً یکبار قوانین رو مطالعه و کدها رو در تگ C#‎ قرار بدید
    برای اینکار نیازی به قرار دادن کد در Load نیست، دیتاگرید رو به دیتابیس Bind نکنید و به صورت دستی Rows.Add اطلاعات رو وارد گرید کنید
    سپس با یک حلقه اطلاعات رو درون دیتابیس قرار بدید
    در ضمن کد نویسیتون هم زیاد بهینه نیست! تاپیک ها رو مطالعه کنید که یکیش اینه که connection رو مدام موقع فراخوانی تعریف نکنید و میتونید در یک کلاس به صورت static قرار بدید و در کل پروژه ازش استفاده کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. 2 کاربر از danialafshari به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  4. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    32
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: لطفا کمک کنید چگونه دیتا گرید رو در حالت وارد کردن اطلاعات خالی نگه داریم

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    لطفاً یکبار قوانین رو مطالعه و کدها رو در تگ C#‎‎ قرار بدید
    برای اینکار نیازی به قرار دادن کد در Load نیست، دیتاگرید رو به دیتابیس Bind نکنید و به صورت دستی Rows.Add اطلاعات رو وارد گرید کنید
    سپس با یک حلقه اطلاعات رو درون دیتابیس قرار بدید
    در ضمن کد نویسیتون هم زیاد بهینه نیست! تاپیک ها رو مطالعه کنید که یکیش اینه که connection رو مدام موقع فراخوانی تعریف نکنید و میتونید در یک کلاس به صورت static قرار بدید و در کل پروژه ازش استفاده کنید
    موفق باشید

    معذرت میخوام شما درست میگید
    اگه کد رو داخل لود قرار ندم پس کجا قرار بدم
    آخه هر جا قرار میدم error میده و ثبت انجام نمیده و چطوری گرید رو با دیتا بیس bind نکنم و
    به صورت دستی Rows.Add اطلاعات رو وارد گرید کنم

  5. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,681
    تشکر کردن
    152
    1,787 بار تشکر شده در 1,319 پست

    نقل قول: لطفا کمک کنید چگونه دیتا گرید رو در حالت وارد کردن اطلاعات خالی نگه داریم

    نقل قول نوشته شده توسط rehbare مشاهده تاپیک
    معذرت میخوام شما درست میگید
    اگه کد رو داخل لود قرار ندم پس کجا قرار بدم
    آخه هر جا قرار میدم error میده و ثبت انجام نمیده و چطوری گرید رو با دیتا بیس bind نکنم و
    به صورت دستی Rows.Add اطلاعات رو وارد گرید کنم
    با سلام
    برای اینکه به صورت دستی وارد کنید ساختار فرم باید عوض بشه
    برای کار با Rows.Add میتونید مثالی که در تاپیک زیر قرار دادم رو شخصی سازی کنید
    http://barnamenevis.org/showthread.p...15#post2392115
    خطا هم بدلیل اینه که از EventArgs رویداد دیتاگرید استفاده کردید و e در خارج از اونجا معنای دیگه ای داره که میتونید به شکل زیر بنویسید
    string ID= dataGridView1["id", dataGridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString();

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  6. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    32
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: لطفا کمک کنید چگونه دیتا گرید رو در حالت وارد کردن اطلاعات خالی نگه داریم

    http://www.uploadina.com/6d39a2cdb16...alirahbari.zip


    http://www.uploadina.com/b03ca545b06...ahbari_log.rar

    سلام مهندس
    والا هر کاری کردم نشد
    مجبور شدم برات بفرستم یه نگاه به برنامه میکنی ببینی موردش چیه ... تشکر

  7. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    پست
    32
    تشکر کردن
    11
    یک بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: لطفا کمک کنید چگونه دیتا گرید رو در حالت وارد کردن اطلاعات خالی نگه داریم

    نقل قول نوشته شده توسط rehbare مشاهده تاپیک
    http://www.uploadina.com/6d39a2cdb16...alirahbari.zip


    http://www.uploadina.com/b03ca545b06...ahbari_log.rar



    سلام مهندس
    والا هر کاری کردم نشد
    مجبور شدم برات بفرستم یه نگاه به برنامه میکنی ببینی موردش چیه ... تشکر

    سلام
    مهندس برنامه میخوام فقط ثبت کنه ویرایش نمیخوام در این مرحله انجام بده

  8. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,681
    تشکر کردن
    152
    1,787 بار تشکر شده در 1,319 پست

    نقل قول: لطفا کمک کنید چگونه دیتا گرید رو در حالت وارد کردن اطلاعات خالی نگه داریم

    نقل قول نوشته شده توسط rehbare مشاهده تاپیک
    http://www.uploadina.com/6d39a2cdb16ad7cf/alirahbari.zip




    http://www.uploadina.com/b03ca545b06...ahbari_log.rar


    سلام مهندس
    والا هر کاری کردم نشد
    مجبور شدم برات بفرستم یه نگاه به برنامه میکنی ببینی موردش چیه ... تشکر
    با سلام
    شما برنامه نویسید اینجا ما راه و نشون میدیم و وظیفه شماست کد بزنید در ضمن وقتش رو هم ندارم و پروژتون هم نیاز به dotnetbar داره که اونم ندارم
    سوالی دارید بپرسید من و دوستان در حد وسعمون جواب میدیم
    برای Insert Into چون قرار نیست Data ای رو Fill کنه ساختارش با کدی که شما در فرم برای نمایش نوشتید فرق میکنه
    بهتره یک سورس یا آموزش ADO.Net که عملیات CRUD رو پیاده سازی کرده و توی همین سایت هم زیاده چه بسا دفتر تلفن، دانلود کنید و کد هاشو بررسی کنید و بهتره که یاد بگیرید تا این که کپی/پیست کنید
    http://barnamenevis.org/showthread.p...l=1#post893486
    وقتی یادش گرفتید دیگه مشکل این چنینی نخواهید داشت
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  9. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید danialafshari از وی تشکر کرده‌اند:


تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد وارد کردن اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط sanaz.ebrazeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 25
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آبان 1393, 02:07 صبح
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1390, 22:25 عصر
  3. مبتدی: مشکل در وارد کردن اطلاعات خالی در یک textbox
    نوشته شده توسط farman-h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1389, 16:03 عصر
  4. مشکل در وارد کردن اطلاعات در DataGridView.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 20:42 عصر
  5. یه سوال در مورد وارد کردن اطلاعات فارسی و stored procedure
    نوشته شده توسط white fox در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 02:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •