نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بکاپ گرفتن از دیتابیس روی هاست

  1. #1

    بکاپ گرفتن از دیتابیس روی هاست

    سلام.
    من کد زیر رو نوشتم برای بکاپ گیری از دیتابیس. روی لوکال بدون مشکل کار می کنه.


    SqlConnectionStringBuilder builder = new SqlConnectionStringBuilder(Connectionstring);

    String databaseName = builder.InitialCatalog;
    String userName = builder.UserID;
    String password = builder.Password;
    String serverName = builder.DataSource;
    Server myServer = new Server(new ServerConnection(serverName, userName, password));
    myServer.ConnectionContext.LoginSecure = false; // set to true for Windows Authentication
    myServer.ConnectionContext.Connect();
    Database myDatabase = myServer.Databases[builder.InitialCatalog];
    BackupDatabaseFull(myServer, myDatabase)
    ;


    اما روی هاست خطا زیر رو میده.

    Cannot open backup device 'D:\HostingSpace\xx\yy\Backups\db.bak'. Operating system error 5(Access is denied.).
    BACKUP DATABASE is terminating abnormally

    روی هاست به فولدری که بکاپ داخلش باید ذخیره بشه دسترسی فول دادم. اما باز هم این خطا رو میده

    به شرکت هاستینگ تیکت زدم، میگن که روی هاست امکان بکاپ گیری نیست و باید از داخل پنل پلسک ، دستی بکاپ بگیرید.

    آیا حرفشون درسته؟ به نظر من که درست نیست.
    ممنون میشم کسی تجربه ای داره بگه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: بکاپ گرفتن از دیتابیس روی هاست

    سلام
    بله در هاست چون فضا اشتراکیه میاد و دسترسی شما رو می بنده و شما نمی تونید از اطلاعات دیتابستون بک آپ بگیرد.
    شما اگه خیلی واستون مهمه باید سرور مجازی بگیرید و تنظیات دیتابیس رو خودتون انجام بدید تا بتونید دسترسی های لازم رو داشته باشید.

تاپیک های مشابه

  1. بکاپ گیری از دیتابیس روی هاست از طریق برنامه .net
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اسفند 1393, 21:30 عصر
  2. بکاپ گرفتن از دیتابیس و ریستور آن با LINQ ؟
    نوشته شده توسط hamidking555 در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1392, 11:39 صبح
  3. سوال: بکاپ گرفتن از دیتابیس sqlite
    نوشته شده توسط kingtak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1391, 01:14 صبح
  4. بکاپ گرفتن از دیتابیس با فرمت bak روی سیستم خود
    نوشته شده توسط battle69 در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1390, 09:42 صبح
  5. مشکل با VS2005 در موقع بکاپ گرفتن از دیتابیس
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1388, 22:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •