نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جایگزین یا معادل دستورات قدیمی جاوا مثل gettext

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    جایگزین یا معادل دستورات قدیمی جاوا مثل gettext

    سلام
    توی یکی از تاپیکها ( که الان یادم نیست ) نوشته بود دستورات قدیمی که با دستورات بهتر جایگزین شده اند و ممکن است از جاوا حذف شوند در IDE ها به صورت خط خورده نشان داده می شوند مثل gettext لطفا بفرمایید معادل دستور gettext چیست و دستورات زیر را به چه صورتی می توان نوشت ؟ و کلا جایگزین دستورات خط خورده را چطوری میشه پیدا کرد ؟


    String mm;
    mm=jPasswordField1.getText();
    jLabel1.setText(mm);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: جایگزین یا معادل دستورات قدیمی جاوا مثل gettext

    در جاواداک در مورد دستورهایی که deprecated شدن توضیح میده که چه دستوری جایگزین کنید.

    مثلا https://docs.oracle.com/javase/8/doc...html#getText--
    نوشته:
    Deprecated.As of Java 2 platform v1.2, replaced by getPassword.
    پس به جاش باید از getPassword استفاده کنید هر چند الان که نسخه 8 هست هنوز این متد اجرا میشه ولی خب به گفته جاوداکش به دلایل امنیت پسورد بهتره از getPassword استفاده کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    نقل قول: جایگزین یا معادل دستورات قدیمی جاوا مثل gettext

    ممنون وحید عزیز

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    نقل قول: جایگزین یا معادل دستورات قدیمی جاوا مثل gettext

    این کدها را :

    String mm;
    mm=jPasswordField1.gettext();
    jLabel1.setText(mm);


    به صورت زیر تغییر دادم :


    char[] mm;
    mm=jPasswordField1.getPassword();
    jLabel1.setText(mm);


    ولی برنامه ارور داده با این مضمون که char[] can not be converted to string

    حالا باید چکار کنم ؟ آیا باید متغیر mm را از char به string تبدیل کنم ؟ چطوری ؟ یا یک شی از روی کلاس string با نام mm درست کنم که در jlabel1 قابل استفاده باشد ؟

  5. #5

    نقل قول: جایگزین یا معادل دستورات قدیمی جاوا مثل gettext

    می خواهد تبدیل ضمنی کنه نمی تونه !

    jLabel1.setText(String.valueOf(mm));

    تبدیل صریح لازم داره.!

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اراک
    پست
    38

    نقل قول: جایگزین یا معادل دستورات قدیمی جاوا مثل gettext

    ممنون ممنون

تاپیک های مشابه

  1. معادل wcf يا .net remoting در جاوا
    نوشته شده توسط hnazeri59@yahoo.co.uk در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1390, 13:53 عصر
  2. سوال: معادل این کد جاوا در C#‎ یا vb.net
    نوشته شده توسط fire_off در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 آذر 1389, 17:36 عصر
  3. سوال: معادل این کد جاوا در C#‎ یا vb.net
    نوشته شده توسط fire_off در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 11:07 صبح
  4. معادل دستورات جاوا اسکریپت زیر در Php چیست؟
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 14:21 عصر
  5. معادل دستورات وتوابع فاکس پرو در C#‎ یا vb.net
    نوشته شده توسط علی اکبر در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 دی 1386, 13:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •