نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر توسط پراپرتی

  1. #1

    ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر توسط پراپرتی

    سلام
    من تویه فرمم که شامل مستر و دیتیل هست و دوتا گریدویو بالا و پایین،موقعی که رویه دکمه ی f2 کلیک میکنم یه فرم دیگه باز میشه که از طریق پراپرتی اطلاعات رو پاس میدم بهش و ویرایش رو انجام میدم و مشکلی نیست.
    حالا وقتی تویه همون فرم مستر دیتیل دکمه ی مثبت رو میزنم یه فرم باز میشه واسه جستجوی اطلاعات که کاربر میاد و توش کد یا نام رو میزنه واسه جستجو
    مشکلم اینجاست که از طریق این یکی فرم چطور اطلاعاتی که کاربر میده رو پاس بدم به فرم مستر دیتیل و اونجا بگیرمش

  2. #2

    نقل قول: ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگه توسط پراپرتی

    به روشای مختلفی میشه انجام داد، یک روشش استفاده از ایونت هست که بنده توی این پست کامل توضیح دادم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگه توسط پراپرتی

    میتونید از متغییر استاتیک استفاده کنید. تو فرمی که باز میشه و جستجو انجام میدید نتایج رو داخل متغییر هایی ذخیره کنید که به صورت استاتیک هستند. بعد از بسته شدن فرم مقادیر رو بخونید .
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : دوشنبه 24 اردیبهشت 1397 در 13:06 عصر دلیل: بجای متغییر نوشته شده بود توابع

  4. #4

    نقل قول: ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگه توسط پراپرتی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    میتونید از توابع استاتیک استفاده کنید. تو فرمی که باز میشه و جستجو انجام میدید نتایج رو داخل متغییر هایی ذخیره کنید که به صورت استاتیک هستند. بعد از بسته شدن فرم مقادیر رو بخونید .
    ممنون بابت پاسختون.
    از پراپرتی نمیشه استفاده کرد ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگه توسط پراپرتی

    نقل قول نوشته شده توسط jafarpalideh مشاهده تاپیک
    ممنون بابت پاسختون.
    از پراپرتی نمیشه استفاده کرد ؟
    من کار نکردم تا حالا.

  6. #6

    نقل قول: ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگه توسط پراپرتی

    واضح تر بخوام بگم اینه که از فرم مستر-دیتیل میتونم اطلاعات رو به فرم دیگه انتقال بدم و رو کار انجام بدم .(توسط پراپرتی ها)
    ولی واسه فرم جستجو که داده توش وارد میکنم و تویه فرم مستر-دیتیل میخوام استفاده کنم نمیشه . یعنی پراپرتی بر نمیگرده اینور .

  7. #7

    نقل قول: ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگه توسط پراپرتی

    ببینید دوست عزیز، با پراپرتی استاتیک هم میشه اینکارو انجام داد، اما به شخصه اصلا پیشنهاد نمیکنم از این روش استفاده کنین، فرض کنین توی یه تیم دارین کد مینویسین و بقیه قراره با کد شما کار کنن، مسلما تا دقیق واسشون توضیح ندی که از کجا پراپرتی رو مقدار دهی کردی و ... شاید اصلا طرف متوجه نشه، اما استفاده از ایونت خیلی ساده تره، شاید پیاده سازیش واست یکم گنگ باشه اما در نهایت استفاده ازش فقط لازمه یه فراخوانی ایونته، تمام

    اما در هرصورت اگه خواستی از روش پراپرتی استاتیک استفاده کنی، به این صورت عمل کن: اول توی فرم مستر به تعداد داده ای که نیاز داری پراپرتی یا فیلد استاتیک تعریف میکنی، بعد توی فرم جستجو وقتی ایتمی انتخاب شد و خواستی فرم رو ببندی، بیا توسط نام فرم مستر و یک دات، به پراپرتی های استاتیک فرم مستر دسترسی پیدا کن و مقدار دهیشون کن، بعد که فرم جستجو رو بستی، میتونی از داده های موجود در پراپرتی ها استفاده کنی

    لازم به ذکره که باید فرم جستجو رو بصورت ShowDialog باز کنی، یه نمونه:
    public partial MasterForm:Form
    {
    public static int someField;

    private void button1_Click()
    {
    searchForm search = new searchForm();
    search.ShowDialog();
    // اینجا میتونی مقدار بازگشتی رو بخونی
    this.someField;
    }
    }

    توی فرم جستجو هم به اینصورت مقدار دهی فیلدهای استاتیک رو انجام بده:
    MasterForm.someField = 15;


  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر توسط پراپرتی

    با سلام
    اول اینکه چون فرم New میشه و Constructor اجرا میشه میتونی از Constructor برای ارسال پارامتر استفاده کنی
    دوم اینکه نمونه ارسال پارامتر بین فرم ها توسط پراپرتی رو چندین و چند بار قرار دادم کافی بود که جستجو کنید
    ریختن اطلاعات فرم دوم در DataGridView فرم اول
    سوم اینکه بهتره جستجو رو در همون صفحه نمایش اطلاعات بزارید و اگر تحقیق کنید اکثر نرم افزارهای تجاری برای راحتی کاربر این کار رو کردند یکی از دلایلش اینه که برای باز کردن فرم جستجو مجبورید از ShowDialog اغلب استفاده کنید و اینطور کاربر همزمان نمیتونه به فرم دیگه ای دسترسی داشته باشه تا وقتی که فرم جستجو رو ببنده البته سلیقه ای هست میل با خودتونه
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  9. #9

    نقل قول: ارسال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر توسط پراپرتی

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    اول اینکه چون فرم New میشه و Constructor اجرا میشه میتونی از Constructor برای ارسال پارامتر استفاده کنی
    دوم اینکه نمونه ارسال پارامتر بین فرم ها توسط پراپرتی رو چندین و چند بار قرار دادم کافی بود که جستجو کنید
    ریختن اطلاعات فرم دوم در DataGridView فرم اول
    سوم اینکه بهتره جستجو رو در همون صفحه نمایش اطلاعات بزارید و اگر تحقیق کنید اکثر نرم افزارهای تجاری برای راحتی کاربر این کار رو کردند یکی از دلایلش اینه که برای باز کردن فرم جستجو مجبورید از ShowDialog اغلب استفاده کنید و اینطور کاربر همزمان نمیتونه به فرم دیگه ای دسترسی داشته باشه تا وقتی که فرم جستجو رو ببنده البته سلیقه ای هست میل با خودتونه
    موفق باشید
    حرفتون کاملا درسته . از همین مورد استفاده کردم .
    ولی شرکت های بزرگ از گرید janus استفاده میکنن .دیدم که میگم .

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات از یک کنترلر به کنترلر دیگر
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1394, 09:00 صبح
  2. مبتدی: ارسال اطلاعات از یک فرم دیگر
    نوشته شده توسط Honestvip در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1392, 08:30 صبح
  3. آموزش: سوال در مورد ارسال اطلاعات از یک صفحه به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط barbii در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 22:20 عصر
  4. ارسال اطلاعات از یک صفحه به صفحات دیگر!!
    نوشته شده توسط farjadp در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1388, 22:35 عصر
  5. ارسال اطلاعات از یک صفحه به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط leilijan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1385, 14:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •